При мен валидацията стана за около 14 дена и то след като на 10-я ден им писах на e-mail-a.Първоначално публикувано от Bivola
При мен валидацията стана за около 14 дена и то след като на 10-я ден им писах на e-mail-a.Първоначално публикувано от Bivola
Повечето мнения негативни май,но аз съм доволен за сега.Заявената интернет скорост я поддържат,с пълния пакет съм+HD каналите всичките и качеството ми харесва.На тел.им за връзка малко повече се чака някой път,но бързо отреагират при проблем-дори техника им при проблем преди да влезе си обу момчето найлонови калцуни(браво),а при други майсторчета се молиш вън да не е валяло...
Аз от телевизията съм доволен картината е добра,но интернета да не могат да ми оправят две години според мен е престъпление.Скоростта я постига като тегля филми примерно,но при "сърфиране" бави първоначалното свързване и трудно зарежда страниците.
Че даже и ТВ не е цвете за мирисане, я пусни Discovery Channel и виж как е на бързи кадри - ужас , едно пикселизиране , може да се уплашишписах им във форума - щели да поработят по качеството .
ПП Ако може Христослав да измъкне информация за каналите които Близу излъчва - такава като на Сат.БГ .
Всеки филм ДВДрип/1,4Гб/ пуснат през двд е с по добро качество от така наречената цифрова на Близу - е без ХД програмите .
Опасявам се че параметрите са различни за всеки град от мрежата на Близу/не съм сигурен/.Първоначално публикувано от jonov
Предлагам ти да им пишеш на съпорта и да поискаш таблица, която аз ще се постарая да кача на първа страница.
Хм , ще им пиша но сигурно е секретноПървоначално публикувано от hristoslav2
явно няма да отговорът .
Няма как да е иначе - DVD -то си е 720х576, записано от master копие с отлично качество, а масово телевизиите са от източници с ужасно таково. И вината не е в Blizoo в общия случай.Първоначално публикувано от jonov
Понеже четох тук от доста ползватели,че качеството на картината било доста по добре,чрез тунера на TVто с CAM-модул си взех conax,но не открих разлика в качеството от техния тунер,и не го ползвам в момента,а и е по организирано менюто на този от Близу.
Иначе не можах да го подкарам CAM-модула на по стария Самсунг LE32B530P7W-не знам да не съм му прецакал CI-слота,а на по новия UE32D6510 си тръгна.
@diksanal
Ако ползваш HDMI - няма как да има разлика. Т.е. може да има минимална, но в зависимост от качествата на телевизора и приемника може да е в двете посоки. Като цяло е по-добре да се ползва операторското оборудване. Спестява много проблеми.
Да, с HDMI кабел съм-от там ще да е.Първоначално публикувано от zlatko
![]()
Здравейте,
Цифровият ни приемник е ADB 2840C, в кутията имаше само едно много кратко указание за употреба. Имали от някъде да си го изтегля ръководство за употреба, но по подробно да е.
Добре, че в Сопот си държат на качеството.![]()
От три месеца съм техен абонат,картината е супер интернета също.Става въпрос за Плевен.