Класически / аналогов Телефонен Модем
Цифрова телефонна линия / Ай Ес Ди Ен (ISDN)
Широколентов достъп през телефонна линия Ей Ди Ес Ел (ADSL)
Широколентов достъп през кабел за телевизионна връзка
Широколентов достъп през сателит
Широколентов достъп през мобилен телефон
Широколентов достъп през мобилно устройство (USB/Ю Ес Би)
Локална мрежа (LAN)
Друго
Зависи с какъв диаметър е булсатската и в кой край на БГ се намираш, колега. Бих сменил антената с 80см на Vivacom като презастраховка.
Аз ползвам стандартната на ITV (не знам 80 или 90см е) със Sharp конвертор за приемане на Vivacom DTH. За повече от две години прекъсва много за кратко само при порой (не просто силен дъжд) и силна гръмотевична дейност.
Модула е за всякаква телевизия, за която се използват тунерите на телевизора.
Понеже много се пита за диаметъра на антените - ами зависи в кой край на страната се намирате - за Варна - задължително 80 см . По нашия край се монтират 60 см , но не мисля че е добро , при най малкия облак fuck.gif
Аз на село съм със 80 см , но ме мързи да и търся друго място и стои зад комина на къщата и пак имам прекъсвания .
Ако имаше такъв вариант , то той щеше да бъде предложен на сайта а не да се умува по форумите .
Аз съм със 60см. вивакомска и при порой сигнала спира.
Повтаряй го като папагал, @slaitt.
При порой и 80 см. ще сгъне. А при буря, съчетана със силен вятър, порой и ниска купесто - дъждовна облачност, и 3 - метрова антена няма да Ви спаси.
Да разбирам ли,че ако нямам интернет от виваком,немога да гледам HD каналите им?
В страницата на виваком най отдолу пише,че HD програмите са доставят ако имате :
HD пакетите Smart HD, HD1, HD2, HD3 се предоставят при получаване на VIVACOM TV чрез интернет свързаност на VIVACOM. HD Light се предлага чрез DTH технология и чрез интернет свързаност, необходимо условие е наличие на техническа възможност. Не се предлагат като самостоятелна услуга.
Истински ли е HD канала на BTV action,защото ми казаха,че е от интернет и било калпаво?
Да разбирам, че няма как да се мине без досадното допълнително дистанционно на Виваком. Варианта е да се ползва сателитната телевизия и СА модула.