Класически / аналогов Телефонен Модем
Цифрова телефонна линия / Ай Ес Ди Ен (ISDN)
Широколентов достъп през телефонна линия Ей Ди Ес Ел (ADSL)
Широколентов достъп през кабел за телевизионна връзка
Широколентов достъп през сателит
Широколентов достъп през мобилен телефон
Широколентов достъп през мобилно устройство (USB/Ю Ес Би)
Локална мрежа (LAN)
Друго
Шегуваш ли се? Това им е демонстрационния ТВ... Гледал съм в няколко техни офиса по различно време, едно и също е, без значение дали е кутия или приложение. Те ако нямат нет, аз ли да имам. Моя вкъщи е 75Mbit, не е 200, 300 и т.н. В офисите им е негледаемо, както ти каза, маже, замръзва, пълен ужас. А този в дъмола го давам за пример защото е с два ТВ и е до централния им офис...
Това което пишеш е направо невероятно, хубава работа ама чалгарска (българска)!
В приложението - Настройки - Мои канали - създаваш го с име по избор и после добавяш и подреждаш каналите.
Тази сутрин пуснах ЕОН и работи, някаква базова версия, няма всички канали, но работи. Пробвах това което ти си написал и е точно така, работи перфектно! Може за в бъдеще да го направят да се редактира през браузър посредством клиентския профил, кой знае. След като и за това има решение, според мен ЕОН си е чудесен. Да добавят пътечки за звук и букви и ще е завършен.
Сега остава да разбера дали може гнусмаса да тръгва с активиран ЕОН, но това ще е на по-късен етап! Днес след като се изумих, че още работи, пробвах пак битрейта, без промяна, т.е. всичко е перфектно от към качество.
Друг въпрос относно E-on. Какъв сигнал подава към телевизора? Примерно пускам SD канал, после 720р, после 1080i.... Какво отива към телевизора? Говорим ако се ползва външен приемник или самото приложение.
Не разбирам предния въпрос и не мога да му отговоря затова само ще припомня моя ако някой знаещ го види. На андроид кутията: в опциите й има едни настройки за картина, някой може ли да каже дали влияят на съдържанието и дали ги е променял? Ето пътя до тях: Настройки - система - TV settings - Display -System Resolution и след това на Audio output има за звука. Допълнително да уточня, настройките за които говоря най-вече са: Display Mode, Color Depth Settings, Color Space Settings, и след това за звука: Dolby DRC Mode, HDMI audio Mode. Гледам на LG C2 в случая.
Здравейте,
другата седмица ще ми слагат оптика от Вива (2Gbps), та имам няколко въпроса, защото не съм особено вещ в нещата.
1. Предполагам, за да се достигне тази скорост трябва да сменям лан карта на компютъра, който е в момента е със 10/100/1000, каква бихте препоръчали?
2. Какво устройство слагат, защото в момента съм на A1 и имам (TP Link switch), Huawei рутер, в който влиза оптиката и след него моя RT-AX68U, който върши цялата работа. Виждам обаче, че моят рутер също е с 1Gbps портове, тоест за достигане над 1Gbps няма да свърши работа.
3. Ще мога ли да пусна кабел от тяхното устройство към настолния компютър, който е единственото устройство в мрежата ми, за което ми трябва достигането на максималната скорост (защото се стрийма яко, сваля и т.н ). И ако пусна кабел ще мога ли да използвам и моя рутер след тяхното устройство или за да работят Plex и Emby ще трябва моя рутер да не го използвам изобщо?
Благодаря.
Най-вероятно ще ти сложат рутер Nokia.
За максимална скорост, едно на ръка е лан картата ти, но най-вероятно и лан кабелите ти не са последната категория, та вероятно и те ще спънат максималната скорост.
Рутер след техния няма проблем да се сложи. За настройки обаче най-добре директно да ти дадът креденшъли, че иначе е мъка през съпорта им.
Ако ти доставят постоянно да я имаш тази скорост ще е супер. Обикновено при тях е това е максимално достижима и ще я имаш много рядко или почти никога. За да използваш тази висока скорост най лесно е чрез Wi-FI на рутер с новите стандарти на 5 или 6 Ghz свързан след техния. По кабел ще се изръсиш с много пари за да докараш тази скорост до ПС. Според мен не си заслужава инвестицията и нуждата от такава скорост за една машина. Този план за мен едно голямо зарибяване и не нужно хвърлени пари.
Този пост е редактиран от npb; 03-04-24 в 18:32.
Благодаря на всички, в общи линии, офертата беше такава, че разлика в цената между 2 и 1 Gbps на практика нямаше.
След като поразучих нещата, а и след написаното от вас, явно моя рутер ще го продавам и ще използвам техния на първо четене, 2.5G порта към PC-то, останалите 3 към приемниците, а другите устройва ще си използват Wi-Fi-a.
PC-то, което се иползва за медиен сървър, торенти и какво ли не няма Wi-FI, а и като имам опция за 1 кабел 2.5Gbps - защо да не се възползвам, оказа се че и лан картата ми е Realtek Gaming 2.5GbE, кабела ми е cat 6, така че за това PC би трябвало да съм gg.
Малко по-нататък си взимам рутер с 10Gbps или 2.5Gbps портове и техния се ползва като switch, на този етап други решение не виждам, предвид, че подобни рутери са си бая пари.
здравейте, ползвам старата IPTVна Виваком, и искам да ползвам приложението. Но в Гугъл апстора намирам само на Еон. До колкото разбрах са го свалили. Може ли някой да ме посъветва от къде мога да си дръпна приложението
За какво ползвате тези бързи интернети от по 2gbps? Аз от качеството на Виваком съм доволен, в момента съм с 500/300 и ето сега проверих и жично и безжично ги стигам. Скоро ми изтича договора, а на моя адрес и 10gbps предлагат, но оплакването ми е, че не мога да се сетя за добра търговска цел която да оправдае по-бърз от сегашния ми интернет, ако някой даде идея ще пусна.
Айде официално трите ни телекома да станат един:
Продажбата на United Group: Сделка с арабско участие може да прекрои родния телеком пазар - Money.bg
Бай Спас и тези около него пак ще се облажат!
Клиентите - кучета ги яли.
Дам. Жалка работа. До няколко години таксите ще прехвърлят стотака (и индексацийки всяка година). Здравей ЕС