Вижте резултатите от анкетата: По какъв начин получавате връзка с Интернет?

Гласували
92. Не можете да гласувате в тази анкета
  • Класически / аналогов Телефонен Модем

2 2.17%
  • Цифрова телефонна линия / Ай Ес Ди Ен (ISDN)

2 2.17%
  • Широколентов достъп през телефонна линия Ей Ди Ес Ел (ADSL)

9 9.78%
  • Широколентов достъп през кабел за телевизионна връзка

16 17.39%
  • Широколентов достъп през сателит

1 1.09%
  • Широколентов достъп през мобилен телефон

8 8.70%
  • Широколентов достъп през мобилно устройство (USB/Ю Ес Би)

4 4.35%
  • Локална мрежа (LAN)

49 53.26%
  • Друго

15 16.30%
Отговори на анкетата
Страница 35 от 50 ПърваПърва ... 25333435363745 ... ПоследноПоследно
Резултати от 511 до 525 от общо 738
Like Tree110Одобрявам

Vivacom - IPTV, DVB-S телевизия, интернет и телефон/ обсъждане, мнения

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Member
    Тук е от
    Aug 2015

Отговор: Vivacom - IPTV, DVB-S телевизия, интернет и телефон/ обсъждане, мнения

Малко повече инфо за ЕОН ТВ картината ? Как се държи устрпйството ? Има ши лагване при смяна ? Превъртането бързо ли е? С какво сравнявате качеството на картината?
    Как се стандартните канали ( не тези 4К)?

2.  

3. Junior Member Аватара на Varnenecat
    Тук е от
    Jan 2020
    Живее в
    ТРЪНКОВО

ЕОН Smart 4К UHD HDR Bluetoot приемника на Виваком
    - няма нищо общо отвсякъде със Скайуърт HPH 7 HD...
    разликатата е като да сравняваш Астра 2007 г. със Мерцедес Е 500 2021 г.

.и по-бърз в десетки пъти и с по-качествена картина на ХД каналите и истинско Улртра ХД на четире броя 4К УХД каналите.

Настроиха ми и блутут дистанционно техниците и още от първия ден си местя всичко от дистанционното на телевизора и еон дистанц. не го ползвам - остана си в найлона!

Ес ди каналите са много малко на ЕОН ФУЛЛ пакета на който съм - само тези канали които нямат хд са в сд на ЕОН пакета....
    всички други ес ди канали са премахнати които имат хд....

като цяло само нова хд е лайно картината тъй като и самите нова тв. 70% от продукцията все още е заснета ес ди....аз му ву викам скайп канал на нова телевизия....само шоуто - любовното на Чолаков и шоуто на Гала и Рачков са в кристално ХД .

за ЕОН телевизията нямам претенции - ЕОН приемника ми дава и изображение след снощния - нощен ъпдеът - на 2160р.

- - - - - - - - - -

EON 4K HDR Vivacom smart - излиза ми ип-то него съм замазал
    Прикачени изображения Прикачени изображения
    Този пост е редактиран от Varnenecat; 19-04-21 в 22:19.

4. Junior Member
    Тук е от
    Sep 2014
    Живее в
    София

Здравейте,

искам да попитам трите пакета, който предлага EON фиксирани ли са, няма ли начин човек да прави промени в скоростта на нета или пък в допълнителните "екстри".
    Например на мен не ми трябват диема Хтра, Макс спорт, 7/8 примерно... Възможно ли е договаряне?

5. Junior Member Аватара на Pezilink
    Тук е от
    Feb 2013
    Живее в
    София

Скоростта на нета е фиксиран според плана примерно аз съм на EONFULL 500Mbps. ако немогат да осигурят тази скорост свалят цената на плана. Допълнителните екстри като HBO, Диемите и т.н. ако не са заявени при подписване на договора(с договор цената им е по-ниска) могат да се спират и пускат месец за месец на 123 или през MyVivacom:

6. Junior Member
    Тук е от
    Sep 2014
    Живее в
    София

Цитат Първоначално публикувано от Pezilink Виж публикацията
    Скоростта на нета е фиксиран според плана примерно аз съм на EONFULL 500Mbps. ако немогат да осигурят тази скорост свалят цената на плана. Допълнителните екстри като HBO, Диемите и т.н. ако не са заявени при подписване на договора(с договор цената им е по-ниска) могат да се спират и пускат месец за месец на 123 или през MyVivacom:
    Благодаря за отговора, но питах за нещо съвсем друго, във всеки от посочените пакети има неща, който едва ли ще гледам, но са в цената... Преди време беше пълно при различните оператори с различни екстри уж безплатни в пакета... то не беше облаци, портфейли, спортни канали, музикални платформи и т.н. Като почнеш да спориш и да се пазариш, почват да махат разни екстри и цените на пакета ти стават съвсем други... Защо да плащам за видеотека със стари филми при положение, че не желая да ги гледам.....защо да плащам за Виваком Арена, защо да плащам за още една видеотека Pickbox TV....... Всичко това качва цената и за мен е безсмислено ..... А и ако трябва да съм откровен, ако не достигнат скоростта на адреса... съмнявам се някой да ми намали цената на абонаментният план... такова чудо не съм виждал в България....,
    Ако погледнем плана им за 60 лева.......ако махнем
    VIVACOM Arena, DiemaXtra, MAX Sport Plus, Pickbox TV7/8,EON Видеотека – Arena Play, HBO On Demand, Pickbox NOW, Hopster, Nickelodeon, Disney English, MyBabyTV, Epic Drama, Discovery, History/C&I, Da Vinci, Zauder, Dorcel дали цената ще бъде 60 лева, мисля че ще доста по надолу. Предполагам и други потребители биха били изключително доволни да ползват и гледат всичко друго останало в пакета за 60 лева, но на една разумна цена... Да не говорим за прословутото правило като ти изтече договора, е почти невъзможно да слезеш на по ниска месечна такса. Давам пример защо питам за Виваком. В момента съм на А1 и преди години с доста пазарлъци и махане на много ненужни екстри ползвам 130 канала, НBO, 100 БМ нет, два телевизора за 24 лева с ДДС. В пакета има и един IP телефон, който разбираемо не ползвам, но за него няма такса.... просто през годините, така и не искаха да го прекратят и закрият.... И сега идва изненадата... сменям жилище, на новият адрес е оптика... A1 ми заявява нов договор.... по висока месечна такса.... независимо, че до краят на договора остава 1 година... Но най-любимият ми момент е телефона, тъй като съм имал телефон, на новият адрес не може да се прехвърли старият, но и не може да се прекрати, тъй като съм имал договор...а ще ми дадат нов номер, от онези стационарните със СИМ карти срещу скромна месечна такса.... за две години.....
    Този пост е редактиран от xps_; 19-05-21 в 23:25.
    renault_fen одобрява това.

7. Junior Member Аватара на Pezilink
    Тук е от
    Feb 2013
    Живее в
    София

Ясно е че няма как да се угоди на всички клиенти затова целта е да се предложат различни пакети и клиента избира най-добрия за него.
    Този пост е редактиран от Pezilink; 20-05-21 в 11:35.

8.  

9. Senior Member
    Тук е от
    Sep 2006

Мечтай си!
    Целта е да ти набутат това, което им е изгодно и / или не му вървят продажбите.
    Затова са и пакетите - наред с вървежните стоки, естествено разпределени в различни "сборки" а не в една, слагат и "талаша".
    Шараните се ловят на бройката канали. Дали въобще са им нужни повече от 10 да кажем не са наясно.
    Отнася се за всички търговци и стоки, не само за Вива.
    jonov, skaiuokar и Moskov харесват това.

10. Junior Member Аватара на Pezilink
    Тук е от
    Feb 2013
    Живее в
    София

"талаша" е въпрос на вкус, а и след като ти дават услуги без да вдигат цената. Но лично за мен е по-важно, че при преминаване от ИПТВ(Виваком) на ЕОН за същата цена получавам по-добра и по-качествена услуга. Както казах винаги ще има мрънкащи развиващи техните си теории, дори да е безплатна услугата напълно нормално.
    Този пост е редактиран от Pezilink; 20-05-21 в 16:33.
    skaiuokar одобрява това.

11. Senior Member
    Тук е от
    Sep 2006

Дефинирай "по-добра и качествена" услуга, моля!
    И по какви обективни, не на око, критерии определи това, че е по-качествена услугата?

И талаша е талаш, независимо от вкуса на отделния потребител.
    Той се определя по броя/ времетраенето на гледането на даден канал. Под определен праг става пълнеж.
    nerazzurri одобрява това.

12. Junior Member
    Тук е от
    Aug 2017
    Живее в
    Казанлък

Цитат Първоначално публикувано от Varnenecat Виж публикацията
    Преминах на новият иптв пакет ЕОН Фулл 500 мбит. на 15 април - от стария иптв и файбър 300 мбит.....
    скоростта ми се "вдигна" на 297 мбит-а жично и 85 мбит безжично!

Сами може да видите в предните ми постове че на файбър 300 стигах даже 405 мбит-а....сега на ЕОН 500 стигам 297 мбита максимум жично...след позвъняване на оператор и рестартиране при тях и при мен след оплакването че съм на ЕОН 500 мбита уж....
    стана още по-зле...остана даунлоуда на 297 мбита - ъплоуда падна на максимум 97 мбит.

А договора на ЕОН 500 Фулл е за 500 мбит даунлоуд - 300 мбита ъплоуд....ясно е че са максимално достижими и са жично - но всие пак при полаожение че на стария договор 300 мбит- съм стигал даже 405 мбит и постоянни 290 мбит. - изведнъж да падна на 297мбит....абе тъпотия....явно за зарибявка беше целия първи месец огромната скорост която получавах на 150 % от плащаните 300 мбит.....сега за 500 мбит. плащани - получавам 297 мбит макс.....здраве да е.

Поне с новия ЕОН 4К ХДР приемник картината е извънземна на 4К каналите на смарт телевизора ми.
    Здравейте. По всичко съм гола вода! Само тегля филми и гледам на ТВ който е и дисплей. И аз като Вас бях на 300 мбит. и си я поддържаше година постоянно. Сега съм с ЕОН ПРЕМИУМ на 1000 мбит. и е 500, 600 мбит. сваляне 250, 300 мбит. качване. Днес 5 юни идва техник и нищо!? Рутера NOKIA G-140W-C уж гигабитов/не разбирам/ него сложиха преди година за 300мбит. ми интернет, компа, кабелите си били наред. Свързва се техника с някой друг и нямало проблем в настройките? Утре ще се обаждам и ще пратят друг екип с устройство което щяло да ми изолира компа , ЗАЩОТО МЕРИХМЕ ПРЕЗ НЕГО и ще се видела реалната скорост. А иначе ми казаха преди договора че на моя адрес я има тази 1000 мбит. скорост!!! Исках наистина първо да я премерят, за да се уверя и тогава да слагат приемници, но не можело! Можело да се откажа като не ми харесва!
    Искам мнения/акъл от Вас и други разбиращи!!!
    Каква е разумната скорост в мбит. която би трябвало да стигна?
    То е ясно че няма да е 1000 мбит. А за да не или за да, развалям договора който е от 2 юни 2021г. и да не ме излъжат техниците.
    Този пост е редактиран от skaiuokar; 06-06-21 в 07:58.

13. npb
    npb е офлайн
    Member
    Тук е от
    Mar 2009

Аз съм на оптика на A1 и с speedtest си получава 300 сваляне и 200 качване и на кабел и на WIFI ac. Трябва да ги постигаш тези скорости от 1000 но с добър и скъп рутер. С този само да е бридч към твой по добър, ако и така осигурят такова висока скорост.
    Промени си договора на 500 Мбита и сигурно тяхната техника ще смогва да ги дава, ако не си оставай на 300. Поддръжката на тази фирма за нищо не става. Добре че нямам нищо към тях.

14.  

15. Junior Member Аватара на Pezilink
    Тук е от
    Feb 2013
    Живее в
    София

Цитат Първоначално публикувано от skaiuokar Виж публикацията
    Здравейте.Каква е разумната скорост в мбит. която би трябвало да стигна?
    То е ясно че няма да е 1000 мбит. А за да не или за да, развалям договора който е от 2 юни 2021г. и да не ме излъжат техниците.
    Тази скорост ми дава на мен на EonFull. За Premium зависимост много фактори, но реално около 600Mbps download и 300Mbps за upload.

16. Junior Member
    Тук е от
    Aug 2017
    Живее в
    Казанлък
    Цитат Първоначално публикувано от npb Виж публикацията
    Аз съм на оптика на A1 и с speedtest си получава 300 сваляне и 200 качване и на кабел и на WIFI ac. Трябва да ги постигаш тези скорости от 1000 но с добър и скъп рутер. С този само да е бридч към твой по добър, ако и така осигурят такова висока скорост.
    Промени си договора на 500 Мбита и сигурно тяхната техника ще смогва да ги дава, ако не си оставай на 300. Поддръжката на тази фирма за нищо не става. Добре че нямам нищо към тях.
    Благодаря Ви за отговора. Във вторник ще идва нов екип с специална техника! Ще реша след тяхното мерене дали да разваля договора. Аз имах рутер за 120лв. С 4 антени, но го махнаха Виваком! С него иконата на телефона и лап топа бе докрай пълна, а с техният посочен по горе е наполовина сега.
    Препоръчайте Вие рутер Моля. Но дали ще искат да го сложат него след като го купя???

- - - - - - - - - -

Цитат Първоначално публикувано от Pezilink Виж публикацията
    Тази скорост ми дава на мен на EonFull. За Premium зависимост много фактори, но реално около 600Mbps download и 300Mbps за upload.

Благодаря и на Вас. В момента само настолен компютър е чрез кабел и два приемника ЕОН по мрежата. Телефона ми не е на Wi-Fi, защото е с неограничени мбит. на макс. Самият техник който дойде очаквах да каже че това ще е реалната скорост! Но остана изненадан и недоволен наистина! Уиндос ми е пиратски! Рови се из компа ми и сваля нови драйвери. Що е туй не знам! Но не се инсталираха. Иначе и на мен простия ми е ясно че има странични фактори влияещи на интернет мрежата/връзката, скоростта. Но от форуми и статии!!! Дано се вдигне още скоростта ми. От интернет сервиз ми казаха като Вас че е много добра тази скорост 600 и отгоре и че трудно се стига от частник 1000мбит!!!
    Този пост е редактиран от skaiuokar; 06-06-21 в 20:16.

17. npb
    npb е офлайн
    Member
    Тук е от
    Mar 2009

Аз се отказах от рутера на А1 и съм с мой, свързан на 1 порт в техния. На А1 рутера на практика е конвертор от оптика към ЛАН. Пробвай и ти с твоя стар рутер ако искаш.
    Ако е старо ПС и с бавно дъно и бавен хард диск, може да не можеш да достигнеш 1000 Мбита. Скоростта показана на снимката е мериш при изключено дърпане или друго натоварване на мрежовата карта.
    На колко метра е рутера от ПС. При дългите кабели /50м/ може да се губят пакети и да не можеш да достигаш максималната скорост.

18. Junior Member
    Тук е от
    Aug 2017
    Живее в
    Казанлък

[QUOTE=npb;1005104]Аз се отказах от рутера на А1 и съм с мой, свързан на 1 порт в техния. На А1 рутера на практика е конвертор от оптика към ЛАН. Пробвай и ти с твоя стар рутер ако искаш.
    Ако е старо ПС и с бавно дъно и бавен хард диск, може да не можеш да достигнеш 1000 Мбита. Скоростта показана на снимката е мериш при изключено дърпане или друго натоварване на мрежовата карта.
    На колко метра е рутера от ПС. При дългите кабели /50м/ може да се губят пакети и да не можеш да достигаш максималната скорост.[/QUO

На 51г. съм и съм гола вода с хардуери софтуери, а бре Всичко. Съжалявам или по скоро, извинете че и пиша тук. Рутера стария го подарих на роднина вече.
    Компютъра ми е на две години за 1600 лв. Колко е добър и това не знам. На 6м е от рутера. CPU RADEON RX 580
    Procesor AMD Ryzen 5 2600 Six-Core Processor 3.40 GHz
    RAM памет 16,0 GB
    Преди на 300 мбит , 3 филма гигабитови които се теглят и 20 сийдващи се скоростта ми при мерене за проверка бе 250 мбит за сваляне!!!
    Благодаря отново. Жив и Здрав и Всички около Вас. След вторник и мнението на техниците ще реша какво ще правя.

- - - - - - - - - -

[QUOTE=skaiuokar;1005106]
    Цитат Първоначално публикувано от npb Виж публикацията
    Аз се отказах от рутера на А1 и съм с мой, свързан на 1 порт в техния. На А1 рутера на практика е конвертор от оптика към ЛАН. Пробвай и ти с твоя стар рутер ако искаш.
    На колко метра е рутера от ПС. При дългите кабели /50м/ може да се губят пакети и да не можеш да достигаш максималната скорост.[/QUO

На 51г. съм и съм гола вода с хардуери софтуери, а бре Всичко. Съжалявам или по скоро, извинете че и пиша тук. Рутера стария го подарих на роднина вече.
    Компютъра ми е на две години за 1600 лв. Колко е добър и това не знам. На 6м е от рутера. CPU RADEON RX 580
    Procesor AMD Ryzen 5 2600 Six-Core Processor 3.40 GHz
    RAM памет 16,0 GB
    Преди на 300 мбит , 3 филма гигабитови които се теглят и 20 сийдващи се скоростта ми при мерене за проверка бе 250 мбит за сваляне!!!
    Благодаря отново. Жив и Здрав и Всички около Вас. След вторник и мнението на техниците ще реша какво ще правя.
    Ето и скоростта ми преди малко
    Прикачени изображения Прикачени изображения

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 35 от 50 ПърваПърва ... 25333435363745 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Net 1 - кабелна телевизия, интернет и телефон/ обсъждане, мнения
    От oggieasp във форум Телевизия и Радио - Оператори, Приемници, Програми
    Отговори: 1515
    Последно: Вчера, 16:47
  2. Мтел - телевизия, интернет и телефон / обсъждане, мнения
    От Nasko Hristov във форум Телевизия и Радио - Оператори, Приемници, Програми
    Отговори: 615
    Последно: 23-09-24, 02:00
  3. Булсатком ТВ - телевизия, интернет и телефон / обсъждане, мнения
    От hristoslav2 във форум Телевизия и Радио - Оператори, Приемници, Програми
    Отговори: 787
    Последно: 11-07-24, 13:23
  4. RN-tv - кабелна телевизия, интернет и телефон / обсъждане, мнения
    От SongBird във форум Телевизия и Радио - Оператори, Приемници, Програми
    Отговори: 49
    Последно: 18-06-22, 15:08
  5. Blizoo - кабелна телевизия, интернет и телефон/ обсъждане, мнения
    От zdravko_1 във форум Телевизия и Радио - Оператори, Приемници, Програми
    Отговори: 401
    Последно: 07-05-18, 01:12

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе