Това Коди си е ташак-ставаш някой ден и няма.Не става за възрастни хора,все трябва да му баеш нещо.Имах предвид през Гугъл в онлайн филми.
Класически / аналогов Телефонен Модем
Цифрова телефонна линия / Ай Ес Ди Ен (ISDN)
Широколентов достъп през телефонна линия Ей Ди Ес Ел (ADSL)
Широколентов достъп през кабел за телевизионна връзка
Широколентов достъп през сателит
Широколентов достъп през мобилен телефон
Широколентов достъп през мобилно устройство (USB/Ю Ес Би)
Локална мрежа (LAN)
Друго
Това Коди си е ташак-ставаш някой ден и няма.Не става за възрастни хора,все трябва да му баеш нещо.Имах предвид през Гугъл в онлайн филми.
Здравейте, абонат съм на ЕОН. ТВ и Интернет.
В двете стаи имам оптика и нещата да ок.
В третата е един стар телевизор Филипс.
Как мога да го направя смарт?
С две думи, как мога да гледам програми на него, тъй като със стайна антена нищо не хваща.
Моля, за най елементарният начин, ако има такъв, защото съм на Вие с техниката
Изпратено от моят SM-G973F с помощта на Tapatalk
Да беше написал поне модела на телевизора.
Стар Филипс:
Модела е : 37PFL5405H/12
Изпратено от моят SM-G973F с помощта на Tapatalk
Ако тв има HDMI ,със еон у-во си готов.Ако няма такъв изход има преходници.Тв е просто един монитор.
В момента Виваком в Пловдив звънят да си пробутат гадната телевизия с програмка, на абонатите на N3. Нали ги купиха преди време. Ако искате телевизия с най-високо качество, не се навивайте да смените ТВ по коаксиал с CAM модул, за този който ви предлагат!
На мен ми пробутаха преди време (около 10-ина месеца) тяхната EON-ска дивотия. Съгласих се само защото на същата цена с двугодишен договор включиха "ексклузивно" и DiemaXtra пакет - излиза ми безплатно. Иначе си гледам старата коаксиалка на екс-НЕТ 1 докато я спрат. Уж щяха да я спират скоро, но все още работи...
Като качество на картината, кое ти по харесва. И при мен се мъчат да ми пробутат ЕОN. Но в офисите им ми изглежда много зле образа. Лошото е че май съм само аз на коаксиал в блока и в неделя като беше спряла ТВ и се обадих никои друг не беше се обадил за проблем. Няма как да съм вариянта при теб. Имам и аз колега които се отказа и 9 м още не са го гопрекъснали.
Честно казано, не намирам разлика в качеството на картината между EON и коаксиала. В хола гледам нов OLED TV, с приложението на Виваком. Телевизорът е вързан с LAN кабел към рутера, и коаксиал към кабелната телевизия на бившата НЕТ 1. В детската стая малкия гледа един по-стар LED TV с ТВ бокс на Виваком през WIFI. Там понякога лагва заради WIFI-то, че стаята е по-далече от рутера и се вързва на 2,4 GHz. И там има коаксиал. Освен Diema-та, хубавото на EON е, че можеш да превърташ напред-назад и да гледаш отдавна излъчвани предавания.
Пак казвам, не намирам разлика в качеството на картината при двата телевизора, освен лагването заради по-слабия безжичен интернет в детската стая.
Здравейте,
Някой да знае как се активира Eon приложението за Android TV. Имам Amazon FIrestick. Сложих си EON за android tv и ми излиза един код. Точно като на smart tv.
Обаче не знам къде на сайта на Виваком да се сложи този код и да се активира.
Според написаното в плановете освен мобилно приложение, трябва да има за смарт тв. Аз съм на EON Full. Ама в my.vivacom не виждам настройки за код.
Отиваш в Моят Vivacom на Настройки. Оттам отваряш менюто за Телевизията, после натискаш Управление на Smart TV устройства и там трябва да въведеш кода.
Този пост е редактиран от zdzdz; 31-12-23 в 18:11.
Ако не си ползвал вече смарт ТВ апликацията, трябва да ти е активен един слот, независимо от допълнителните физически устройства - виж в падащото меню, дали не излиза ЕОН ТВ устройство. Освен за план фул да не дават вече свободно едно приложение за смарт устройства - на премиум си има винаги един слот за такова устройство.
Изпратено от моят motorola edge 30 с помощта на Tapatalk
Някой от форума има ли чести прекъсвания на EON TV? При ТВ, свързани с рутер, няма проблем, но през приложението има често накъсване на картината.