Скоро може да стане по-изгодно да сме абонати на комшийските телекоми.
Да сме в роуминг в собствената си държава е възможно да е по-евтино.
Класически / аналогов Телефонен Модем
Цифрова телефонна линия / Ай Ес Ди Ен (ISDN)
Широколентов достъп през телефонна линия Ей Ди Ес Ел (ADSL)
Широколентов достъп през кабел за телевизионна връзка
Широколентов достъп през сателит
Широколентов достъп през мобилен телефон
Широколентов достъп през мобилно устройство (USB/Ю Ес Би)
Локална мрежа (LAN)
Друго
Скоро може да стане по-изгодно да сме абонати на комшийските телекоми.
Да сме в роуминг в собствената си държава е възможно да е по-евтино.
Скоро може да стане по-изгодно да емигрираме на дърти години, заеби......
Обмислям го от поне 10 години.
Проблемът е, че навсякъде има "демократи" и "международна общност".
Луната вече не става.
Мислех за Марс, ама отрочето на CIA - Musk иска и него да приватизира.
Май трябва да сменя звездолета с по-бърз.
Ето съседите какво правят:
https://money.bg/business/rumanskiya...mpaign=sidebar
Май наистина в някъв момент ще стане по-изгодно да сме на роуминг
Абе защо си мисля, че това румънския бай Спас:
Digi Communications - Wikipedia
Zoltán Teszári - Wikipedia
Не мисля, че ще е по-зле от нашия бай Спас Въпреки, че и те са едни.....
Привет!
Както знаят пловдивчани, Виваком купи N3, за да я унищожи. Най-голямата конкуренция беше с телевизия по коаксиален кабел. Сега вече са свободни да си развяват байряка с тяхната телевизия чрез програмка.
Гадно, но това е положението.
Въпроса ми е, има ли останала фирма разпространяваща телевизия по кабел в Пловдив? Скопената по програмка/в. устройство не я искам!
Провери дали DCC или А1 още предлагат по коаксиал. И двете фирми в един момент предлагаха два вида свързаност (коаксиал/оптика) в зависимост от района.
DCC вързах на майка ми в къщата, за да избягаме от А1. И на DCC варианта е - влиза оптика и има една малка кутийка тип конвертор към коасиал. Което не е технически най-правилното решение.
Ще ми се да има някой, като N3 с професионално решение. От друга страна Виваком, имат ли право да спрат/затрият тази услуга, която наследиха от N3?
Колеги,
Някой от вас успял ли е да се пребори с БТК за качеството, респективно силата на сигнала на мобилната мрежа в определен район/ населено място?
Со кротце и со благо няма да стане. Едва ли не трябва да си сменя местоживеенето, според отговора на поредното ми оплакване.
КРС възможно ли е да помогнат с нещо в случая или само могат да констатират реалната сила на сигнала и покритието?
Аз ще спретна едно оплакване срещу БТК за всеки случай, Да съм спокоен, че съм направил всичко възможно.
Най-лесно ми е да сменя оператора, но искам да имам backup.
Този пост е редактиран от Gena_bs; 24-08-24 в 22:59.
Здравейте, не намерих по-подходяща тема във форума и затова пиша в тази. Предстои ми да избера GSM оператор за доставка на интернет и телевизия, но не съм на ясно кой от трите оператора предлага най-добри условия. Става въпрос за апартамент. Цената на услугата е без значение, важно е сигнала да е достатъчно качествен и силен и скоростта да е висока. Моля да споделите мнения и впечатления за операторите.
Предварително благодаря за компетентните отговори!
Този пост е редактиран от HERUVIM; 25-08-24 в 13:42.
Е за сигнала от тук никой не може да ви каже. Допитайте до съседите на адреса, където ще пускате нет и тв. Може да не са налични и трите опции. По-добре е да се насочите към някой малък оператор докато още ги има. Ако избора е единствено м-у глобул, ментел и свиваком, аз лично бих се насочил или към ментел или към свиваком. Разлика в услугите едва ли ще има, гледайте кой ви предоставя по-добри условия в договора. Всичките индексират яко. Вкъщи сме с пълния пакет канали и от миналия месец фактурата скочи с почти 10 кинта. Все по-нагли стават, понеже в момента държава няма и институциите са тотално абдикирали.
Вкъщи сме с ментел и съм доволен от услугата, много рядко сме имали проблеми, които са поправяни много бързо. Не съм доволен обаче от постоянно увеличаващите се цени. Единствената причина да продължавам да стоя на тях е, че случих на монтажници и кабелите бяха пуснати много интелигентно. Не бих дал да ми се дупчат стените повече, понеже си представям на какви мурдари ще попадна (без значение от оператора/фирмата). Като цяло няма значение дали са ментел или свиваком, както казах - гледайте каква оферта ще ви предложат и си четете договора хубаво за да няма изненади.