Булсатком промоция
Можело значи.
Булсатком промоция
Можело значи.
Какво като са дали заветните канали на Виваком? Не са ги дали , а Виваком ги купи и се радвай , че още ги ползвате. Само вие ли ще гледате испанското на воля, също и други интересни спортни събития . Знаеш ли че същите абонати на Виваком плащат доп. 4 лева за това удоволствие , дори да имат най - скъпия пакет, а вие в БСК го получавате безплатно на същото ниво. А останалата част от България защо да не гледа извънземните ви канали? Преди като се даваше испанското по Cablesport 7 , защо и вие ползвахте канала, а сега само за вас...
Големи измекяри са тия от БСК. Така наречената "промоция" трая един ден. Прецакаха откриването на хокея вчера. Можеше да пуснат мача и на Ф+. Ще ги сменям със сигурност за Световното.
Искам да попитам-останаха от наемател паница и устройство: имам ли някакво предимство при евентуален договор с булс?
Освен ясните предимства - първо не чакаш за включване, второ, няма да идват да ти дупчат стени и да прокарват кабел...
Имам един въпрос: HD приемниците ZHD 200 и ZHD 210 имат ли скарт изход към TV или е само HDMI изход?
Скарт нямат , имат композитни , а 200 и компонентни изходи .
Подмениха ми основния приемник с ХД /с ХДМИ и композитни изходи е само//след 2 месеца чакане/. Има и УСБ, на което флашката светна като я натиках. Въпроса ми е - може ли да се подкара да се гледа филм от флашка / т.е. вграден плеър да се подкара?
Не, няма такава функция
Снощи беше върхът на падението на Булсат.Не предаваха Барса -Реал на хд,а крадено абсолютно размазано.Това за мен са едни долни крадци и нищо повече.Недейте пита какво,що за тях.Стойте далече от Булсат,които явно че до няколко месеца ще фалират и сега се мъчат каквото могат да откраднат.
Преди дни, в офис на БСК направо ме примамиха с много изгодни условия(понеже не повярвах на други хора и реших да се уверя сам):
– Добър ден, трябва ми ТВ сигнал за три месеца само за лятото, на вилата...
- НЕ може, сключвате договор за 12 месеца.
- ...ммм, понеже има 3 ТВ-та...
– Аааа, 3 приемника, тогава договорът е за 18 месеца.
Все си мислех, че като се предлагат някакви услуги, трябва да се съобразяват поне малко с нуждите на клиента, сигурно аз нещо не съм в час. Не знам кой от вилните зони ще се навие да плаща целогодишно, при обитаване на повечето сгради има - няма 3 месеца. Да кажеш ТВ-то да е като тока или водата, дето да не можеш без него. Особено пък лятото, когато си сред природата...
Много изнагляхте...
Оставаше и да се съгласят на 3-месечен договор.
Гледай си природата , ама да плюеш фирмата, че ти е отказала включване за период от 3 месеца..., излишно е. Отказът е напълно естествен.
Да кажа при мен как нагло постъпиха Була
Миналия месец отивам и касиерката ми казва "Вече трябва да плащате с 1 лев повече" (поредната промяна на цената)
Не ми се занимаваше и дадох този лев, НО вече са без мен. През два магазина има конкурентна фирма. Вчера ми стана интересно и се свързвах с тяхния онлайн съпорт. Знаете ли какво ми отговори наглеца:
Трябва един месец предизвестие, за да се откажа от техните услуги, след като ми е изтекъл договора отдавна. Попитах го защо ми вдигат цената без да съм уведомен и той ми каза че в сайта пишело. Такова нещо в сайта няма ??.
Вече заявих пакет от конкурентна фирма. -1 от тази фирма.
Този пост е редактиран от SPaun; 25-03-14 в 16:23.
Това не го схванах? Какво предизвестие? Нали нямаш договор?
Когато Булсат се осраха в безмислената война с bTV въобще не съм ги предупреждавал - също нямах договор с тях.
Просто се вързах към друг оператор и не отидох да си платя в срок. 3, 4 дни след това, Булсат просто ми спряха сигнала.