Страница 18 от 53 ПърваПърва ... 8161718192028 ... ПоследноПоследно
Резултати от 256 до 270 от общо 788
Like Tree222Одобрявам

Булсатком ТВ - телевизия, интернет и телефон / обсъждане, мнения

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Member
    Тук е от
    Dec 2005

Отговор: Булсатком ТВ - сателитна телевизия / съвети, обсъждане, мнения

В общите им условия пише, че договора се пректатява с едномесечно предизвестие. Раздел 4 т.12.1 подточка"г" от общите условия на була

2.  

3. kod
    kod е офлайн
    Administrator Аватара на kod
    Тук е от
    Jul 2000
    Живее в
    София

Цитат Първоначално публикувано от SPaun Виж публикацията
    Трябва един месец предизвестие, за да се откажа от техните услуги, след като ми е изтекъл договора отдавна.
    В общите им условия пише, че договора се пректатява с едномесечно предизвестие. Раздел 4 т.12.1 подточка"г" от общите условия на була
    Съжалявам, продължавам да не разбирам какво те касае какво пише в договор, по който не си страна след като е изтекъл.
    Имаш подписан нов такъв с подобна клауза ли? Всеки договор е със срок на действие, след като изтече... продължаваш без договор докато сте доволни един от друг.

4. Member
    Тук е от
    Dec 2005

Цитат Първоначално публикувано от kod Виж публикацията
    Съжалявам, продължавам да не разбирам какво те касае какво пише в договор, по който не си страна след като е изтекъл.
    Имаш подписан нов такъв с подобна клауза ли? Всеки договор е със срок на действие, след като изтече... продължаваш без договор докато сте доволни един от друг.
    Обаче не четеш т.11.1 от РАЗДЕЛ IV. която гласи:

Срочният Индивидуален договор може да бъде продължен само при изрично писмено съгласие на Абоната относно условията за продължаване. При липса на такова съгласие след изтичане срока на договора той се преобразува в безсрочен при същите условия

Повече не искам да се занимавам с тази фирма. За последните 7 години съм закъснял 3 дни с плащане защото бях на море, а те с в3секи месец се опитват да ти вземат повече. Еми свърши,а на 01.05.2014 прословутите приемници ще ги метна през терасата.

5. Senior Member Аватара на svetlio1
    Тук е от
    Oct 2008

Аз пък не съм чул да са търсили някой (дори и с действащ договор) за неустойки - плащаш - гледаш , не плащаш -не гледаш . Преди няколко години не бях плащал близо 4 месеца и после даже ми правиха оферти за 2 месеца такса да ми пуснат 4 месеца пълен пакет . По курортите са основен доставчик точно поради тия причини - плащаш само 3-4 месеца в годината и никой не те търси за останалите .
    Издънките им в техническата част обаче стават все повече и се появяват слухове за продажба на Булсат на чужди (С+) и БГ фирми (Виваком) ...

6. kod
    kod е офлайн
    Administrator Аватара на kod
    Тук е от
    Jul 2000
    Живее в
    София

Цитат Първоначално публикувано от svetlio1 Виж публикацията
    Преди няколко години не бях плащал близо 4 месеца и после даже ми правиха оферти за 2 месеца такса да ми пуснат 4 месеца пълен пакет .

По курортите са основен доставчик точно поради тия причини - плащаш само 3-4 месеца в годината и никой не те търси за останалите .
    Чудесни предпоставки да са на днешното дередже
    С плащане по 3 месеца в годината... до под кривата круша.

7. Senior Member Аватара на svetlio1
    Тук е от
    Oct 2008

Не са им от там проблемите , а и по добре платени такси за два месеца , от колкото никакви четири нали ?

8.  

9. Member Аватара на ockac23
    Тук е от
    Apr 2010
    Живее в
    София

Не мога да разбера само какво толкова се пените около това едномесечно предизвестие. Да беше само булсатком, ами то всички оператори са така, изтече ли договора става безсрочен, т.е. прекратява се с едномесечно предизвестие.
    Безсрочен договор, също е договор.

10. Banned
    Тук е от
    Feb 2010

Аз мисля да приключвам дългогодишното си партньорство с Bulsatcom.

Без лоши чувства, но и без надежди за по-добро бъдеще.
    SPaun одобрява това.

11. Member Аватара на ockac23
    Тук е от
    Apr 2010
    Живее в
    София

Пуснах си булсатком на вилата преди месец и съм много доволен към момента.

12. Junior Member
    Тук е от
    Feb 2014

Здравейте, вчера си пускам Тв-то в спалнята и ми изписва липсва LNB сигнал, или няма LNB сигнал, Тв-то е свързано с HDMI кабел към приемник ZHD-200. При това ми го изписва тази грешка, само при хоризонталните ( транспондери ли как се казват, различните спътници, като натисна синьото копче), на другите има картина но забива, сигнал над 80% процента, 0.00 дб, а принципно е около 11 и нагоре, на останалите приемници! Някой ако знае от какво е, ако може да каже!

13. Member
    Тук е от
    Dec 2005

Цитат Първоначално публикувано от ulf1113 Виж публикацията
    Здравейте, вчера си пускам Тв-то в спалнята и ми изписва липсва LNB сигнал, или няма LNB сигнал, Тв-то е свързано с HDMI кабел към приемник ZHD-200. При това ми го изписва тази грешка, само при хоризонталните ( транспондери ли как се казват, различните спътници, като натисна синьото копче), на другите има картина но забива, сигнал над 80% процента, 0.00 дб, а принципно е около 11 и нагоре, на останалите приемници! Някой ако знае от какво е, ако може да каже!
    Ако има от къде закачи друг примник за да изключиш примника, ама аз имах 2 броя такива ZHD-200 и двата изгоряха

Аз също приключих дългогодишното си партньорство с Bulsatcom.

14.  

15. Member Аватара на ockac23
    Тук е от
    Apr 2010
    Живее в
    София

@ulf1113 : Не можеш ли да го смениш за 210?

16. Member Аватара на sad sack
    Тук е от
    Apr 2008
    Живее в
    Earth, Solar System, Milky Way, Laniakea

Цитат Първоначално публикувано от ulf1113 Виж публикацията
    Проблема идва от "качествените" кондензатори в захранващият блок. Когато го отвориш, се виждат проблемните.
    Ако след време приемника попадне в безкраен цикъл "boot-load", проблема пак е от кондензатор.
    Решението е или го сменяш за зхд-210 или ако знаеш някой качествен тв сервиз, там да му оправят захранващият блок
    Вчера ми оправиха 2 приемника с изброените проблеми, така че пиша от горчив опит

17. Banned
    Тук е от
    Dec 2007

Искам да попитам за заключването на приемника/картата. Родителите занесоха на брат ме в Англия един приемник. Той викнал един "майстор" дето уж предния ден щял да му настрои антената и той после само да си върже приемника. Но явно не го е уцелил, бил си изтървал уреда за настройване на антената от два метра на земята и нищо не станало. Но сега на брат ми му тече някакво време 72 часа до заключване. Разбрах ,че като се насочи към верния спътник дори и да се е заключил приемника, той сам щял да се отключи ,така ли е? Нещо друго трябва ли да се прави? Уж майстора днес пак щял да ходи да настройва антената.

18. fbr
    fbr е офлайн
    Senior Member
    Тук е от
    Jul 2007

И да се заключи, индикаторите за ниво на сигнала остават да работят. Настройваш, и го оставяш да работи примерно на К1, след време той ще си инсталира ъпдейта за отблокиране и ще заработи.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 18 от 53 ПърваПърва ... 8161718192028 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Net 1 - кабелна телевизия, интернет и телефон/ обсъждане, мнения
    От oggieasp във форум Телевизия и Радио - Оператори, Приемници, Програми
    Отговори: 1515
    Последно: Вчера, 16:47
  2. Vivacom - IPTV, DVB-S телевизия, интернет и телефон/ обсъждане, мнения
    От hristoslav2 във форум Телевизия и Радио - Оператори, Приемници, Програми
    Отговори: 737
    Последно: 12-12-24, 22:48
  3. Мтел - телевизия, интернет и телефон / обсъждане, мнения
    От Nasko Hristov във форум Телевизия и Радио - Оператори, Приемници, Програми
    Отговори: 615
    Последно: 23-09-24, 02:00
  4. RN-tv - кабелна телевизия, интернет и телефон / обсъждане, мнения
    От SongBird във форум Телевизия и Радио - Оператори, Приемници, Програми
    Отговори: 49
    Последно: 18-06-22, 15:08
  5. Скат - кабелна телевизия, интернет и телефон / обсъждане, мнения
    От hristoslav2 във форум Телевизия и Радио - Оператори, Приемници, Програми
    Отговори: 49
    Последно: 09-11-17, 13:44

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе