В общите им условия пише, че договора се пректатява с едномесечно предизвестие. Раздел 4 т.12.1 подточка"г" от общите условия на була
В общите им условия пише, че договора се пректатява с едномесечно предизвестие. Раздел 4 т.12.1 подточка"г" от общите условия на була
Съжалявам, продължавам да не разбирам какво те касае какво пише в договор, по който не си страна след като е изтекъл.
Имаш подписан нов такъв с подобна клауза ли? Всеки договор е със срок на действие, след като изтече... продължаваш без договор докато сте доволни един от друг.
Обаче не четеш т.11.1 от РАЗДЕЛ IV. която гласи:
Срочният Индивидуален договор може да бъде продължен само при изрично писмено съгласие на Абоната относно условията за продължаване. При липса на такова съгласие след изтичане срока на договора той се преобразува в безсрочен при същите условия
Повече не искам да се занимавам с тази фирма. За последните 7 години съм закъснял 3 дни с плащане защото бях на море, а те с в3секи месец се опитват да ти вземат повече. Еми свърши,а на 01.05.2014 прословутите приемници ще ги метна през терасата.
Аз пък не съм чул да са търсили някой (дори и с действащ договор) за неустойки - плащаш - гледаш , не плащаш -не гледаш . Преди няколко години не бях плащал близо 4 месеца и после даже ми правиха оферти за 2 месеца такса да ми пуснат 4 месеца пълен пакет . По курортите са основен доставчик точно поради тия причини - плащаш само 3-4 месеца в годината и никой не те търси за останалите .
Издънките им в техническата част обаче стават все повече и се появяват слухове за продажба на Булсат на чужди (С+) и БГ фирми (Виваком) ...
Не са им от там проблемите , а и по добре платени такси за два месеца , от колкото никакви четири нали ?
Не мога да разбера само какво толкова се пените около това едномесечно предизвестие. Да беше само булсатком, ами то всички оператори са така, изтече ли договора става безсрочен, т.е. прекратява се с едномесечно предизвестие.
Безсрочен договор, също е договор.
Аз мисля да приключвам дългогодишното си партньорство с Bulsatcom.
Без лоши чувства, но и без надежди за по-добро бъдеще.
Пуснах си булсатком на вилата преди месец и съм много доволен към момента.
Здравейте, вчера си пускам Тв-то в спалнята и ми изписва липсва LNB сигнал, или няма LNB сигнал, Тв-то е свързано с HDMI кабел към приемник ZHD-200. При това ми го изписва тази грешка, само при хоризонталните ( транспондери ли как се казват, различните спътници, като натисна синьото копче), на другите има картина но забива, сигнал над 80% процента, 0.00 дб, а принципно е около 11 и нагоре, на останалите приемници! Някой ако знае от какво е, ако може да каже!
@ulf1113 : Не можеш ли да го смениш за 210?
Проблема идва от "качествените" кондензатори в захранващият блок. Когато го отвориш, се виждат проблемните.
Ако след време приемника попадне в безкраен цикъл "boot-load", проблема пак е от кондензатор.
Решението е или го сменяш за зхд-210 или ако знаеш някой качествен тв сервиз, там да му оправят захранващият блок
Вчера ми оправиха 2 приемника с изброените проблеми, така че пиша от горчив опит
Искам да попитам за заключването на приемника/картата. Родителите занесоха на брат ме в Англия един приемник. Той викнал един "майстор" дето уж предния ден щял да му настрои антената и той после само да си върже приемника. Но явно не го е уцелил, бил си изтървал уреда за настройване на антената от два метра на земята и нищо не станало. Но сега на брат ми му тече някакво време 72 часа до заключване. Разбрах ,че като се насочи към верния спътник дори и да се е заключил приемника, той сам щял да се отключи ,така ли е? Нещо друго трябва ли да се прави? Уж майстора днес пак щял да ходи да настройва антената.
И да се заключи, индикаторите за ниво на сигнала остават да работят. Настройваш, и го оставяш да работи примерно на К1, след време той ще си инсталира ъпдейта за отблокиране и ще заработи.