Страница 40 от 53 ПърваПърва ... 30383940414250 ... ПоследноПоследно
Резултати от 586 до 600 от общо 788
Like Tree222Одобрявам

Булсатком ТВ - телевизия, интернет и телефон / обсъждане, мнения

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Member Аватара на ockac23
    Тук е от
    Apr 2010
    Живее в
    София

Отговор: Булсатком ТВ - телевизия, интернет и телефон / обсъждане, мнения

Който от вас не спи нощем и иска да гледа мачовете от Копа Америка може да ги гледа на германския канал Кабел1, част от фюжън пакета на булсат.

2.  

3. Member
    Тук е от
    Dec 2013
    Живее в
    София

Някой има ли впечатление как се справя FUSION бокса с каналите, които от няколко дни са кодирани с HEVC (напр. БНТ1, БТВ ХД, БНТ1 ХД, Диема Спорт ХД) ?
    "Интересно" решение на Булсатком - скоро ще се окаже, че ТВ приложението ще е съвместимо само с UHD телевизори

4. Member Аватара на ockac23
    Тук е от
    Apr 2010
    Живее в
    София

....за фюжън кутията не знам, но аз гледам фюжън пакета през китайски android TV stick и няма никакви проблеми с гореспоменатите програми.
    Frogst одобрява това.

5. Member Аватара на bagerista9
    Тук е от
    Dec 2014
    Живее в
    София

Всичко си е по старо му
    Frogst одобрява това.

6. Тук е от
    Oct 2015

В района на Стара Загора съм и бивш клиент на Интернет Груп, които доколкото разбрах са закупени от Булсатком.
    В понеделник им звънях с въпрос за включване отново на интернет и даже ми дадоха цени и срок.
    Вчера звънях за да питам какво става и защо се бавят и излезе, че заявката ми я няма изобщо и не предлагат интернет в моето населено място.
    Някой може ли да сподели повече информация по случая, звънях на всички телефони на Интернет груп които намерих няма отговор.

7. Pat
    Pat е офлайн
    Senior Member Аватара на Pat
    Тук е от
    Oct 2003
    Живее в
    Варна

От 2-3 дни забелязах, че на приложението Fusion TV за Самсунг телевизори, а и на Коди-то на компютъра всички канали излизат с SD резолюция - включително и тези които би трябвало да са HD. Пробвах с два различни акаунта (стандартен и премиум) - няма разлика. Дали е само при мен проблема? Някой да сподели мнение?

8.  

9. Member
    Тук е от
    Dec 2013
    Живее в
    София

Вече само на "Fusion" бокса има HD. На приложенията за телевизори, компютър и Андроид резолюцията е 360p. Това е "гениалното" решение на Булсат - сега като се заредят едни опашки за "Fusion" боксове...
    Този пост е редактиран от Frogst; 20-07-16 в 22:02.
    ockac23 одобрява това.

10. Pat
    Pat е офлайн
    Senior Member Аватара на Pat
    Тук е от
    Oct 2003
    Живее в
    Варна

Да, типичния български манталитет..... Аз ако съм искал бокс щях да си го взема до сега.

Тъкмо бяха взели да ми стават симпатични с иновативните си идеи, ама явно ни имат за 'ептен балъци..... Сега ще имам още една причина да нямам нищо общо с тях.
    Frogst одобрява това.

11. Member
    Тук е от
    Dec 2013
    Живее в
    София

Нямаше да е зле, като се абонираш за "Fusion" пакета, да можеш да избереш как да гледаш - дали през бокса, или през ОФИЦИАЛНОТО приложение за ТВ (Панасоник, или Самсунг). И ако бяха намерили друго (разумно) решение на проблемите с трафика, буферирането на каналите, качеството на HD каналите и ограничаване на гледането от един акаунт, може би щяха да имат доста нови абонати.

12. Member Аватара на frizera
    Тук е от
    Mar 2011

Цитат Първоначално публикувано от Frogst Виж публикацията
    Вече само на "Fusion" бокса има HD. На приложенията за телевизори, компютър и Андроид резолюцията е 360p. Това е "гениалното" решение на Булсат - сега като се заредят едни опашки за "Fusion" боксове...

Да де, ама нямат налични бройки А, какво ще правим с чиниите по терасите? То, че стават за приготвяне на салата - стават, но само със салата не се живее. Явно ще махам салатиерата и ще си пускам друга жичка. Булсат за пореден път доказват колко държат на абонатите си. Ами нека сами видят резултата от настоящите промени.Бих написал още, но се въздържам защото няма да използвам прилични думи. Може и една, две сръбски "похвали" да изпиша, ама няма да ми стигнат няколко страници......

- - - - - - - - - -

Нямаше да е зле, като се абонираш за "Fusion" пакета, да можеш да избереш как да гледаш - дали през бокса, или през ОФИЦИАЛНОТО приложение за ТВ (Панасоник, или Самсунг). И ако бяха намерили друго (разумно) решение на проблемите с трафика, буферирането на каналите, качеството на HD каналите и ограничаване на гледането от един акаунт, може би щяха да имат доста нови абонати.

Уф-ф-ф-ф я се събуди! Стига си мечтал! Забравяш за 5-те левчета допълнително...
    Frogst одобрява това.

13. Member
    Тук е от
    Dec 2013
    Живее в
    София

Цитат Първоначално публикувано от frizera Виж публикацията

Уф-ф-ф-ф я се събуди! Стига си мечтал! Забравяш за 5-те левчета допълнително...
    Не съм забравил Исках да кажа, че бих доплатил, ако можех да гледам "Fusion" директно на телевизора и на другите устройства в дома ми (без салатиери и "Fusion" боксове) и ако ми гарантират качество и надеждност на услугата.
    Колкото до боксовете - ние боксове си имаме (даже по-добри от техните). Поздрави
    Този пост е редактиран от Frogst; 21-07-16 в 02:23.

14.  

15. Member Аватара на frizera
    Тук е от
    Mar 2011

Не съм забравил Исках да кажа, че бих доплатил, ако можех да гледам "Fusion" директно на телевизора и на другите устройства в дома ми (без салатиери и "Fusion" боксове) и ако ми гарантират качество и надеждност на услугата.
    Колкото до боксовете - ние боксове си имаме (даже по-добри от техните). Поздрави
    Е, и аз така мисля. Щом се "гъбаркат" с клиентите си и те ще отвърнат. Не можело на един адрес да има Fusion бокс и чиния едновременно. Ами научете се да бъдете гъвкави бе хора!!! Ама и едни "меринджери" имате...... дето да не казвам с какво да ги посочи човек. Скоро, много скоро ще приключа с тази тъпня. То един шанс, то втори,трети....Айде стига толкова.

16. Member Аватара на ockac23
    Тук е от
    Apr 2010
    Живее в
    София

Но пък поне това е добре, че фюжън приложението на булсат работи и с WiFi,, т.е. можеш да го инсталваш на всякакви китайски ТВ стикове и боксове, а това решение на виваком например работи само с мобилната мрежа на оператора.... т.е. там ти трябват джиджи байтове

..... а за това решение на ментел дето го споменават отскоро, не знам....
    Този пост е редактиран от ockac23; 21-07-16 в 23:39.

17. Member Аватара на frizera
    Тук е от
    Mar 2011

Цитат Първоначално публикувано от ockac23 Виж публикацията
    Но пък поне това е добре, че фюжън приложението на булсат работи и с WiFi,, т.е. можеш да го инсталваш на всякакви китайски ТВ стикове и боксове, а това решение на виваком например работи само с мобилната мрежа на оператора.... т.е. там ти трябват джиджи байтове

..... а за това решение на ментел дето го споменават отскоро, не знам....

Да, така е. Всяка година си вземам "вълшебната кутийка" с мен когато отивам да се осоля на морето и не гледам разни квартални кабеларки с ултра яко ниско качество. Но щом ще ме ограничават чрез качество, варианти, цена, избор на канали и други = да си гледат работата! Все ще намеря какво да гледам в къщи. Квартални кабеларки колкото щеш, а има и ефир все пак. Освен това са по-евтини и далеч по-качествени ( в сравнение с тези по родното Черноморие, а и не само там) от предложеното от Булсат. Тези хора бъркат, но все още не виждат къде и как.
    Що се отнася до това как работи приложението ще кажа само едно: както искаш го свържи с WWW и се опитай да гледаш нещо в периода между 18:30 и 20:30 часа. Няма да описвам какво се получи по време на Европейското по футбол..... пълна трагедия.
    Този пост е редактиран от frizera; 22-07-16 в 00:26.

18. Member Аватара на ockac23
    Тук е от
    Apr 2010
    Живее в
    София

Имате ли представа ако се плати диема спорт пакета, дали ще е видим в приложението или само на чинията?

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 40 от 53 ПърваПърва ... 30383940414250 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Net 1 - кабелна телевизия, интернет и телефон/ обсъждане, мнения
    От oggieasp във форум Телевизия и Радио - Оператори, Приемници, Програми
    Отговори: 1515
    Последно: Вчера, 16:47
  2. Vivacom - IPTV, DVB-S телевизия, интернет и телефон/ обсъждане, мнения
    От hristoslav2 във форум Телевизия и Радио - Оператори, Приемници, Програми
    Отговори: 737
    Последно: 12-12-24, 22:48
  3. Мтел - телевизия, интернет и телефон / обсъждане, мнения
    От Nasko Hristov във форум Телевизия и Радио - Оператори, Приемници, Програми
    Отговори: 615
    Последно: 23-09-24, 02:00
  4. RN-tv - кабелна телевизия, интернет и телефон / обсъждане, мнения
    От SongBird във форум Телевизия и Радио - Оператори, Приемници, Програми
    Отговори: 49
    Последно: 18-06-22, 15:08
  5. Скат - кабелна телевизия, интернет и телефон / обсъждане, мнения
    От hristoslav2 във форум Телевизия и Радио - Оператори, Приемници, Програми
    Отговори: 49
    Последно: 09-11-17, 13:44

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе