Страница 6 от 53 ПърваПърва ... 4567816 ... ПоследноПоследно
Резултати от 76 до 90 от общо 790
Like Tree223Одобрявам

Булсатком ТВ - телевизия, интернет и телефон / обсъждане, мнения

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Dec 2011

Re:Булсатком ТВ - сателитна телевизия / съвети, обсъждане, мнения

Искам да попитам, това, че първоизточника на Диема е Булсат означава ли, че принципно на Булсат трябва да е с максимално добро качество Диемата? Говорим за гледане през HD приемник, HDMI и т.н.

2.  

3. Member
    Тук е от
    Jul 2004

Цитат Първоначално публикувано от Kendo
    Искам да попитам, това, че първоизточника на Диема е Булсат означава ли, че принципно на Булсат трябва да е с максимално добро качество Диемата? Говорим за гледане през HD приемник, HDMI и т.н.
    Не

4. Тук е от
    May 2012

Цитат Първоначално публикувано от Kendo
    НЕ-има други първоизточници не само на диема,а и други бг канали с много по добро качество от булсатцом.

5. Тук е от
    Jun 2012

Отговор: Булсатком ТВ - сателитна телевизия / съвети, обсъждане, мнения

Вече съм клиент на Мсат :-).......благодаря за поздравленията ! Картината е супер ! Как не съм се сетил по-рано да се махна от Булсата :-(

6. Junior Member Аватара на SoftKey
    Тук е от
    Jun 2006
    Живее в
    Варна/София

Надявам се да си с CAM модул или поне с приемник свързан с HDMI!

Иначе честито - за Варна са един от по-добрите избори.

Имам едно правило - за пакети до 150 канала,ако има наличен DVB-C доставчик го предпочитам пред DVB-S такъв.

7. Тук е от
    Oct 2012

Здравейте колеги,
    нов съм във форума и имам проблем, за който се надявам вие да помогнете. Дори не съм сигурен, че това е правилното място за писане на подобни проблеми, но понеже моя е свързан с декодера на Булсат и "чичо Гугъл" ме прати тук, при вас.

Живея от няколко години в Испания и последнта една година гледах Булсат от Мадрид с декодер ZHD100. Дотук добре, но от 10 дена се наложи моето преместване до град Валенсия и сега немога да пусна(настроя) сателитната телевизия.
    Може ли някой да ме опъти, къде да търся проблема?

Ориентирал съм антената в приблизителни стойности, кабела е ок, но приемника ми показва 0% сигнал и естествено 0 dbi.

Дали иска антената да е настроена отлично, след което да ми покаже % на сигнал, или имам проблем със самия приемник?

Задавам втория въпрос, защото ми казаха, че индикацията за сигнал трябва да отчита нещо, още откакто е свързан приемника с "окото"(дори и да е хаотично поставен), а при мен си стои на 0% дори и след опитите за настройка на антената. Смених "окото" с ново, но промяна няма.

Благодаря за всеки коментар.

8.  

9. Moderator
    Тук е от
    Nov 2006

Трябва да е много добре настроена антената, а доколкото разбирам твоята е "на око".
    Satellite Finder / Dish Alignment Calculator with Google Maps | DishPointer.com - избираш 39E Hellas Sat 2, избираш и местоположението си горе (даже най-точно с координатите ти, но и с град ще върши работа) и настройваш. Ако никога не си го правил, ще видиш зор. Иди на dtv-bg.com, форум за сат техника и ще ти помогнат.

10. Senior Member Аватара на svetlio1
    Тук е от
    Oct 2008

По-лесно от DishPointer.com едва ли има как да е - маркираш си точното място на антената , избираш необходимия спътник и всичко ти е показано и да не забравиш завъртането на конвертора.

11. Тук е от
    Aug 2008

В резюмето в началото пише, че трябва задължително да се смени СКАРТ кабела понеже не бил читав. А HDMI кабела в комплекта при HD приемника трябва ли да се сменя с по-добър или е читав?

12. Senior Member Аватара на svetlio1
    Тук е от
    Oct 2008

Тоя от комплекта често е калпав ,но това веднага ще го разбереш (моя си беше ОК) .:D

13. Banned
    Тук е от
    Feb 2010

Цитат Първоначално публикувано от gogorog Виж публикацията
    В резюмето в началото пише, че трябва задължително да се смени СКАРТ кабела понеже не бил читав. А HDMI кабела в комплекта при HD приемника трябва ли да се сменя с по-добър или е читав?
    HDMI кабела в комплекта, си е ок. СКАРТ кабела е пълен боклук.

14.  

15. Тук е от
    Nov 2012

Здравейте, колеги. Аз гледам рядко телевизия, интересувам се основно от спорт и чат пат нещо по научнопопулярните канали. В София съм, Лозенец и съм към Мтел/Спектрумнет/Мегалан за комбиниран пакет Интернет и цифрова телевизия (на два приемника), като плащам 34.90 на месец за това удоволствие. Нямам причини да се оплаквам от интернета и самата телевизия като такава, проблемът ми е, че няма почти никакъв читав футбол - само английското първенство. Вече се разбра,че Булсатком ще излъчват и по двамача от А група, като за к(А)нал 1 остава трети избор на мач. Иска ми се да гледам и мачове от Примера дивисион и Бундеслигата, та сериозно се замислям дали да не стана абонат на Булсатком. Прочетох внимателно темата и като цяло разбирам, че трябва да съм готов за известен компромис с качеството пред съдържанието. Това за мен не е проблем. С 46-инчово Сони Full HD LCD съм и категорично искам HDMI връзка. Моля да ме посъветвате за следното - какъв приемник да поискам от Булсатком - ZHD200 или друг. Мисля да се закача н Премиум пакет, вътре са всички необходими спортни канали, нали? Някой вързал се наскоро дали може да съобщи дали има недостиг на оборудване и колко се чака? Искам да пусна и втори телевизор, той е стар CRT - не би следвало да има проблем, нали? И малко не по темата - какви са впечатленията ви от Интернета на Булсатком? Благодаря предварително на всички, споделили мнение и опит и приятно гледане

16. Senior Member Аватара на svetlio1
    Тук е от
    Oct 2008

За нови абонати оборудване винаги има - щом ще си на премиум пакет ще ти дадат ZHD200 - с другите няма да може да гледаш доста от програмите . Доплати си и за film+HD .

17. Тук е от
    Nov 2012

Сега се опитвам да намеря отзиви за качеството на ИнтернеДа на БСК в Лозенец Те явно изкупуват квартални мрежи и качеството много зависи от съответната мрежа. Иначе за спорт програмите нямат алтернатива (уви?)

18. Тук е от
    Nov 2012

Проучването показА, че БСК не предлагат Интернет в Лозенец!

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 6 от 53 ПърваПърва ... 4567816 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Net 1 - кабелна телевизия, интернет и телефон/ обсъждане, мнения
    От oggieasp във форум Телевизия и Радио - Оператори, Приемници, Програми
    Отговори: 1534
    Последно: 08-03-25, 08:23
  2. Мтел - телевизия, интернет и телефон / обсъждане, мнения
    От Nasko Hristov във форум Телевизия и Радио - Оператори, Приемници, Програми
    Отговори: 616
    Последно: 20-02-25, 11:27
  3. Vivacom - IPTV, DVB-S телевизия, интернет и телефон/ обсъждане, мнения
    От hristoslav2 във форум Телевизия и Радио - Оператори, Приемници, Програми
    Отговори: 737
    Последно: 12-12-24, 22:48
  4. RN-tv - кабелна телевизия, интернет и телефон / обсъждане, мнения
    От SongBird във форум Телевизия и Радио - Оператори, Приемници, Програми
    Отговори: 49
    Последно: 18-06-22, 15:08
  5. Скат - кабелна телевизия, интернет и телефон / обсъждане, мнения
    От hristoslav2 във форум Телевизия и Радио - Оператори, Приемници, Програми
    Отговори: 49
    Последно: 09-11-17, 13:44

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе