55 HD канала
Колко канала аналогова имате, ако изобщо има такава?
55 HD канала
Колко канала аналогова имате, ако изобщо има такава?
Общо са 212 ТВ и 18 радия....
То и тези са си цифрови - ако иде реч за преноса им иначе са си SD!Първоначално публикувано от hristoslav2
Има и 43 канала които се пренасят аналогово - БЕЗПЛАТНО!
Според мен Мсат нямат аналог (в положителния смисъл) сред кабелните оператори!!!
Тв каналите са 215.
Христослав, Nova Premier League HD е за хората, които искат да слушат остроумието на родните коментатори
Ок на каква страна си го пуснал като ти сканира? Беше на Чехия, сега го смених на Други, щото няма БГ... Някъде бях чел, че и това е важно...Първоначално публикувано от hristoslav2
При мен е на страна Германия.Първоначално публикувано от collapse
212 - телевизии
18 - радиа
230 - общо
Сега забелязах, че ми липсват някои програми - едната 3D/слаб сигнал/, Nickelodeon HD..
Направих една таблица в първи пост, ако забележите грешки - пишете.
https://forum.setcombg.com/index.php...html#msg565607
Аз съм на държава: ДРУГИ и вчера пресканирах и ловя 228 от цифровия пакет (радио и телевизия общо) и 42 аналогови канала! Вие колко хващате и с каква настройка на държава?
Преди номера ставаше със страна "Финландия" .
Имам някакъв проблем със звука на HD Demo Astra - по време на излъчването на film+ HD F1 - ту спира ту тръгва когато се опитам да усиля! При вас има ли го или нещо с тв-то ми става?!?
И при мен беше същото вчера. Затова Формула 1, я гледах по руската HD Спорт и по немската Sky Sport HD1. Даваха я и по чешката Nova Sport HD.Първоначално публикувано от ivodivo
Тези дни ще си сложа кам модул и ще видя пълния потенциал откъм канали и качество на мустанга дето му викахме едно време. Реших, че другите оператори не си струват.
Айде сподели впечатления,че и аз натам съм се насочил.Само не схващам защо толкова HD канали се дублират: 50HD+25/6 кодирани и от рекламираните 213-80 остават 130.Въпреkи това ,мисля че мусатите нямат конкуренция за тая цена.
Кои HD канали се дублират? Някои SD канали , които се излъчват съответно и в HD формат се дублират като програми.
Като цяло, качеството е много добро с кам модул.
Хммм по Alfa Tv върви EPG-то на TV1000.....
24.04 Еdit:
Спряха EPG-то на TV1000
От общо 212 само 63 канала имат EPG.
Някой наясно ли е дали с този приемник ADB 2840C на Blizoo могат да се гледат HD програмите на МСАТ.Гледам,че се продават доста изгодно 40-45лв.