55 HD канала
Колко канала аналогова имате, ако изобщо има такава?
55 HD канала
Колко канала аналогова имате, ако изобщо има такава?
Общо са 212 ТВ и 18 радия....
То и тези са си цифрови - ако иде реч за преноса им иначе са си SD!Първоначално публикувано от hristoslav2
Има и 43 канала които се пренасят аналогово - БЕЗПЛАТНО!
Според мен Мсат нямат аналог (в положителния смисъл) сред кабелните оператори!!!
Тв каналите са 215.
Христослав, Nova Premier League HD е за хората, които искат да слушат остроумието на родните коментатори![]()
Ок на каква страна си го пуснал като ти сканира? Беше на Чехия, сега го смених на Други, щото няма БГ... Някъде бях чел, че и това е важно...Първоначално публикувано от hristoslav2
При мен е на страна Германия.Първоначално публикувано от collapse
212 - телевизии
18 - радиа
230 - общо
Сега забелязах, че ми липсват някои програми - едната 3D/слаб сигнал/, Nickelodeon HD..
Направих една таблица в първи пост, ако забележите грешки - пишете.
https://forum.setcombg.com/index.php...html#msg565607
Аз съм на държава: ДРУГИ и вчера пресканирах и ловя 228 от цифровия пакет (радио и телевизия общо) и 42 аналогови канала! Вие колко хващате и с каква настройка на държава?
Преди номера ставаше със страна "Финландия" .
Имам някакъв проблем със звука на HD Demo Astra - по време на излъчването на film+ HD F1 - ту спира ту тръгва когато се опитам да усиля! При вас има ли го или нещо с тв-то ми става?!?
И при мен беше същото вчера. Затова Формула 1, я гледах по руската HD Спорт и по немската Sky Sport HD1. Даваха я и по чешката Nova Sport HD.Първоначално публикувано от ivodivo
Тези дни ще си сложа кам модул и ще видя пълния потенциал откъм канали и качество на мустанга дето му викахме едно време. Реших, че другите оператори не си струват.
Айде сподели впечатления,че и аз натам съм се насочил.Само не схващам защо толкова HD канали се дублират: 50HD+25/6 кодирани и от рекламираните 213-80 остават 130.Въпреkи това ,мисля че мусатите нямат конкуренция за тая цена.
Кои HD канали се дублират? Някои SD канали , които се излъчват съответно и в HD формат се дублират като програми.
Като цяло, качеството е много добро с кам модул.
Хммм по Alfa Tv върви EPG-то на TV1000.....
24.04 Еdit:
Спряха EPG-то на TV1000
От общо 212 само 63 канала имат EPG.
Някой наясно ли е дали с този приемник ADB 2840C на Blizoo могат да се гледат HD програмите на МСАТ.Гледам,че се продават доста изгодно 40-45лв.