Страница 12 от 74 ПърваПърва ... 210111213142262 ... ПоследноПоследно
Резултати от 166 до 180 от общо 1108
Like Tree59Одобрявам

М-сат кейбъл - кабелна телевизия и интернет/ обсъждане, мнения

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Re:М-сат кейбъл - цифрова кабелна телевизия / обсъждане, мнения

За съжаление не ги виждам...само звук.

2.  

3. Junior Member
    Тук е от
    Sep 2005

Цитат Първоначално публикувано от kamelot
    Всеки модул с карта може да се замени с разкодиращ модул, който работи без карта, понеже разкодиращия алгоритъм е качен в самия модул. Предимството е, че програмите се отварят по-бързо , отколкото в комбинацията модул+карта. Новите модули са BestCas, Made in Korea. Можете да си върнете модула+картата в офис на МСАТ и да поискате от новите. За по-сигурно се обадете да питате преди това.

EDIT: Не съм разбрал правилно. Не става така, както съм го писал. Не било влязло в сила това все още. Иначе каквото съм писал за модула е така.
    Сега вече ми потвърдиха. Получили са достатъчно количество от новите модули и смяна може да се направи от всеки във всеки офис. Срещу стар модул+карта ти дават от новите по-бързи модули без карта. В случай на проблем или несъвместимост, можеш да си вземеш пак стария модул.

4. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Относно новите безкартови кам модули:
    Масово клиенти се оплакват от проблеми с тях - не разкодират голяма част от програмите. От офисите на М-сат ги лъжат, че проблема е в телевизора им. После клиентите ги носят по сервизите, където тестват телевизора и пак им го връщат с извода, че проблема е в сигнала на кабелната им...
    Новите кам модули не стават за друг кабелен оператор. Мислете добре преди да си ги купите!

5. Junior Member
    Тук е от
    May 2012

не ми се спори

6. NAA
    NAA е офлайн

Тук е от
    Nov 2011
    Живее в
    Varna, BG

Цитат Първоначално публикувано от hristoslav2
    Масово клиенти се оплакват от проблеми с тях - не разкодират голяма част от програмите. От офисите на М-сат ги лъжат, че проблема е в телевизора им. После клиентите ги носят по сервизите, където тестват телевизора и пак им го връщат с извода, че проблема е в сигнала на кабелната им...
    Новите кам модули не стават за друг кабелен оператор. Мислете добре преди да си ги купите!
    Е айде, няма нужда от паника... "масово клиенти"... къде са тия клиенти? Кой е останал без разкодирани канали? Kamelot по-горе казва че може да се замени новия модул със стария... И за какъв "друг кабелен оператор" говориш? Нима има някой луд, който ще замени MSat за Blizoo?!

7. Junior Member
    Тук е от
    May 2012

не ми се спори

8.  

9. Тук е от
    May 2012

Цитат Първоначално публикувано от didomh
    Модулите стават и за SatteliteBG, не само за Близуу За останалото си прав, без модул никой няма да остане, само дето ще има да се разкарва по офисите да му сменят дефектния такъв..
    Никой не те кара насила да се ракарваш да си сменяш модула-казано е който иска или който смята че има проблеми с модула.На всичко отгоре сменят модули закупени от друго място-не смяташ ли че това е в полза на клиента.Не оплювай оператора като не си разбрал-като не ти харсева сменай го.

10. Junior Member
    Тук е от
    May 2012

не ми се спори

11. Senior Member Аватара на ivodivo
    Тук е от
    Dec 2009

И сега какво стават ли или не новите модули на Мсат?!?

12. Junior Member
    Тук е от
    Nov 2010

"".....Hristoslav2, виждаш ли ги тези програми (знам, че и двамата сме с плазми панасоник 2010/2011). При мен вече имам 5 или 6 HD-та, които са или с черен екран, или на черги (Panasonic TX-P42GT30)“““

Цитат Първоначално публикувано от hristoslav2
    За съжаление не ги виждам...само звук.
    Днес забелязах, че всичко вече се вижда, без канал, озаглавен като "Test HD1"
    _________________________________________________[color=red]слети поредни публикации на: [time]1345736721[/time]_________________________________________________

Цитат Първоначално публикувано от ivodivo
    И сега какво стават ли или не новите модули на Мсат?!?
    Аз съм с такъв модул откакто имам телевизора (4 месеца) - позабива от време на време (някой път се случва по два три пъти на гледане), и изписва "кодиран канал". В повечето случаи след 10тина секунди се оправя сам. Много рядко (за това време не повече от 5-6 пъти) се налага да изключа и включа ТВ.
    Имам приятел, който е с conax модул + карта, ТВ от същата марка, и там има подобни прекъсвания, но няма как да сравним колко често се повтарят.

13. Junior Member
    Тук е от
    May 2012

Цитат Първоначално публикувано от zlatacho
    "".....Hristoslav2, виждаш ли ги тези програми (знам, че и двамата сме с плазми панасоник 2010/2011). При мен вече имам 5 или 6 HD-та, които са или с черен екран, или на черги (Panasonic TX-P42GT30)“““

Днес забелязах, че всичко вече се вижда, без канал, озаглавен като "Test HD1"
    _________________________________________________[color=red]слети поредни публикации на: [time]1345740300[/time]_________________________________________________
    Аз съм с такъв модул откакто имам телевизора (4 месеца) - позабива от време на време (някой път се случва по два три пъти на гледане), и изписва "кодиран канал". В повечето случаи след 10тина секунди се оправя сам. Много рядко (за това време не повече от 5-6 пъти) се налага да изключа и включа ТВ.
    Имам приятел, който е с conax модул + карта, ТВ от същата марка, и там има подобни прекъсвания, но няма как да сравним колко често се повтарят.
    Еха, браво на тях, потвърждавам, че е така и аз съм с Панасоник :D

Чакай сега да снеса инфото и в другия форум :D

14.  

15. Junior Member
    Тук е от
    Aug 2005

Re:М-сат кейбъл - цифрова кабелна телевизия / о

Аз съм с Филипс и съм доволен от новия модул! Всичко написано от didomh е абсолютно вярно :-) Не ми отвори единствено ххх9 и Passione Pesca !
    И понеже съм нов и неориентиран искам да попитам за сигнала.
    Нормално ли е на повечето канали силата да е 38,42, до 54дб на някои програми с качество 54,75 - хм !!!
    Значи - БНТ,БТВ,НОВА,ТВ7 и мн.др.- сила-54 и качество- 100
    Вох HD,Film Act,BNT1 HD и мн.др - сила- 38 и качество 70-75.......Това нормално ли е или да викам техниците ?

16. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Нормално е...поради топлото време и скапаната им кабелна мрежа. Всяко лято става така.

Sport 1 HD, Canal+ action, Canal + futbool - по-късно ще пробвам дали се отварят и при мен.
    Днес ми изчезна Docubox HD

Ходих до Технополис и там научих от продавач консултантите за проблемите с новите модули.
    Новите безкартови модели не стават за други оператори - софтуера им е написан за М-сат кейбъл/един вид заключени/.

Edit:
    Програмите сега вървят нормално - с картина.
    EPG-то не е оправено - все още показва само настоящо и следващо предаване....

17. Тук е от
    May 2008

А как стоят нещата с EPG-то ,при външният им ХД приемник?

18. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

На техните приемници няма проблем с EPG-то..

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 12 от 74 ПърваПърва ... 210111213142262 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Net 1 - кабелна телевизия, интернет и телефон/ обсъждане, мнения
    От oggieasp във форум Телевизия и Радио - Оператори, Приемници, Програми
    Отговори: 1529
    Последно: 24-02-25, 01:07
  2. RN-tv - кабелна телевизия, интернет и телефон / обсъждане, мнения
    От SongBird във форум Телевизия и Радио - Оператори, Приемници, Програми
    Отговори: 49
    Последно: 18-06-22, 15:08
  3. Blizoo - кабелна телевизия, интернет и телефон/ обсъждане, мнения
    От zdravko_1 във форум Телевизия и Радио - Оператори, Приемници, Програми
    Отговори: 401
    Последно: 07-05-18, 01:12
  4. Скат - кабелна телевизия, интернет и телефон / обсъждане, мнения
    От hristoslav2 във форум Телевизия и Радио - Оператори, Приемници, Програми
    Отговори: 49
    Последно: 09-11-17, 13:44
  5. ББС кейбъл - цифрова кабелна телевизия / обсъждане, мнения
    От GearBoX във форум Телевизия и Радио - Оператори, Приемници, Програми
    Отговори: 95
    Последно: 27-06-15, 23:46

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе