За съжаление не ги виждам...само звук.
За съжаление не ги виждам...само звук.
Сега вече ми потвърдиха. Получили са достатъчно количество от новите модули и смяна може да се направи от всеки във всеки офис. Срещу стар модул+карта ти дават от новите по-бързи модули без карта. В случай на проблем или несъвместимост, можеш да си вземеш пак стария модул.Първоначално публикувано от kamelot
Относно новите безкартови кам модули:
Масово клиенти се оплакват от проблеми с тях - не разкодират голяма част от програмите. От офисите на М-сат ги лъжат, че проблема е в телевизора им. После клиентите ги носят по сервизите, където тестват телевизора и пак им го връщат с извода, че проблема е в сигнала на кабелната им...
Новите кам модули не стават за друг кабелен оператор. Мислете добре преди да си ги купите!
Е айде, няма нужда от паника... "масово клиенти"... къде са тия клиенти? Кой е останал без разкодирани канали? Kamelot по-горе казва че може да се замени новия модул със стария... И за какъв "друг кабелен оператор" говориш? Нима има някой луд, който ще замени MSat за Blizoo?!Първоначално публикувано от hristoslav2
Никой не те кара насила да се ракарваш да си сменяш модула-казано е който иска или който смята че има проблеми с модула.На всичко отгоре сменят модули закупени от друго място-не смяташ ли че това е в полза на клиента.Не оплювай оператора като не си разбрал-като не ти харсева сменай го.Първоначално публикувано от didomh
И сега какво стават ли или не новите модули на Мсат?!?
"".....Hristoslav2, виждаш ли ги тези програми (знам, че и двамата сме с плазми панасоник 2010/2011). При мен вече имам 5 или 6 HD-та, които са или с черен екран, или на черги (Panasonic TX-P42GT30)“““
Днес забелязах, че всичко вече се вижда, без канал, озаглавен като "Test HD1"Първоначално публикувано от hristoslav2
_________________________________________________[color=red]слети поредни публикации на: [time]1345736721[/time]_________________________________________________
Аз съм с такъв модул откакто имам телевизора (4 месеца) - позабива от време на време (някой път се случва по два три пъти на гледане), и изписва "кодиран канал". В повечето случаи след 10тина секунди се оправя сам. Много рядко (за това време не повече от 5-6 пъти) се налага да изключа и включа ТВ.Първоначално публикувано от ivodivo
Имам приятел, който е с conax модул + карта, ТВ от същата марка, и там има подобни прекъсвания, но няма как да сравним колко често се повтарят.
Еха, браво на тях, потвърждавам, че е така и аз съм с Панасоник :DПървоначално публикувано от zlatacho
Чакай сега да снеса инфото и в другия форум :D
Аз съм с Филипс и съм доволен от новия модул! Всичко написано от didomh е абсолютно вярно :-) Не ми отвори единствено ххх9 и Passione Pesca !
И понеже съм нов и неориентиран искам да попитам за сигнала.
Нормално ли е на повечето канали силата да е 38,42, до 54дб на някои програми с качество 54,75 - хм !!!
Значи - БНТ,БТВ,НОВА,ТВ7 и мн.др.- сила-54 и качество- 100
Вох HD,Film Act,BNT1 HD и мн.др - сила- 38 и качество 70-75.......Това нормално ли е или да викам техниците ?
Нормално е...поради топлото време и скапаната им кабелна мрежа. Всяко лято става така.
Sport 1 HD, Canal+ action, Canal + futbool - по-късно ще пробвам дали се отварят и при мен.
Днес ми изчезна Docubox HD
Ходих до Технополис и там научих от продавач консултантите за проблемите с новите модули.
Новите безкартови модели не стават за други оператори - софтуера им е написан за М-сат кейбъл/един вид заключени/.
Edit:
Програмите сега вървят нормално - с картина.
EPG-то не е оправено - все още показва само настоящо и следващо предаване....
А как стоят нещата с EPG-то ,при външният им ХД приемник?
На техните приемници няма проблем с EPG-то..