Здравейте, може ли някой да даде информация дали МСАТ понастоящем има в списъка с предлагани програми канали с 4К резолюция? Благодаря.
Какво става тази неделя сутрин с модулите на м сат? Има канал+футбол хд и скай бундеслига пък черен екран на скай спорт хд 2 германия....има скай спорт италия пък чрен екран на футбол хд *****???
Какво стана с AutoMotorSport HD, Super Tenis? При мен ги няма от известно време.
И още един "пробем"- телевизор LG UH8507 със Smit модул. Подредбата на каналите е от 1 (канал 1) до 162 (ХХL) и после от 200 започват ХД каналите. Защо прескача 163...199?
Абе те и Виваком преди време така звъняха да питат, ама като кажеш, че си недоволен разлика няма, при тях беше цяло щастие техник да дойде на следващия ден, понякога след два дни, докато при МСАТ при обаждане в 19.00 часа за проблем, ме попитаха след десет минути ако дойдат у дома ли сте? Седях със слушалката в ръка и се чудех дали не сънувам. От 1993 г. съм техен абонат на пет различни адреса, проблеми буквално не помня да е имало. Само понякога ми се разместват или изчезват някои канали
, ако това се приеме за минус
![]()
от днес са обявени нови тарифни планове:
вместо досегашните ДабълПлей 10, 15, 30 и 60
вече са: ДабълПлей 20, 30, 40 и 80
ДабълПлей40 е на цената на досегашната ДабълПлей30, а ДабълПлей80 е на цената на ДабълПлей60
все още няма официална инфо за съответните макс скорости на ъп- и даунлоуд
Току що видях че са пуснали приложение за гледане на телевизия.Въпреки,че прочетях цялата информация във сайта искам все пак отново да попитам безплатно ли е за нас клиентите на МСАТ ?
До колкото виждам имаме 2 безплатни месеца за тест.
Примен с Blaupunkt Ful HD, сканиран Финландия - до 162 са SD ( с изключение на последните 5 XXLпрограми); от 200 - HD(1080i) с изключение на FOX и DM-Sat ( 576i).
@daxy
Нямам пробрем с излизането на БГ субтитри и език при смяна програми(сканирано с Финландия), при заложени БГ съответно в менюто.
Този пост е редактиран от popovp; 19-02-17 в 15:00.
Здравейте
Търся мнения за интернета на MSAT. Гледам им новите планове и се чудя на кой да се спра и кой ще ми върши работа-основно за игри и теглене на филми.
Дали да е Мока 40/80Mbi или направо 80Mbi на нормалния. При сравнение на цените Мока 40Mbi е равна на обикновенния 80Mbi,но с огромна разлика на ъплоуда в полза на МОКА-ъплоуд и дануолд са на една скорост(уж).
За Мока ми казаха,че ще чакам поне седмица за да стигнат до нас(което е на 300/400 метра от офисът им, но за разлика в 10лв. било по-добре МОКА. Още повече ,че са от 1 година в Каварна и нямат голямо натоварване на сървърите и т.н.. Кажете си мнението на кой да се спра![]()
Здравей.
Наскоро минах на 80 мбит на обикновения план. За мока нямам мнение. Скоростите се достигат. Доволен съм. В Каварна ням друг доставчик, който да предлага такава скорост. А на теб защо ти е симетрична връзка ? 80 мегабита ъплоуд е доста, но като цяло за това което си изброил излишна. 10 мегабита са достатъчни ( лично мнение ). Сам прецени.