Здравейте, може ли някой да даде информация дали МСАТ понастоящем има в списъка с предлагани програми канали с 4К резолюция? Благодаря.
Какво става тази неделя сутрин с модулите на м сат? Има канал+футбол хд и скай бундеслига пък черен екран на скай спорт хд 2 германия....има скай спорт италия пък чрен екран на футбол хд *****???
Какво стана с AutoMotorSport HD, Super Tenis? При мен ги няма от известно време.
И още един "пробем"- телевизор LG UH8507 със Smit модул. Подредбата на каналите е от 1 (канал 1) до 162 (ХХL) и после от 200 започват ХД каналите. Защо прескача 163...199?
Абе те и Виваком преди време така звъняха да питат, ама като кажеш, че си недоволен разлика няма , при тях беше цяло щастие техник да дойде на следващия ден, понякога след два дни, докато при МСАТ при обаждане в 19.00 часа за проблем, ме попитаха след десет минути ако дойдат у дома ли сте? Седях със слушалката в ръка и се чудех дали не сънувам. От 1993 г. съм техен абонат на пет различни адреса, проблеми буквално не помня да е имало. Само понякога ми се разместват или изчезват някои канали , ако това се приеме за минус
от днес са обявени нови тарифни планове:
вместо досегашните ДабълПлей 10, 15, 30 и 60
вече са: ДабълПлей 20, 30, 40 и 80
ДабълПлей40 е на цената на досегашната ДабълПлей30, а ДабълПлей80 е на цената на ДабълПлей60
все още няма официална инфо за съответните макс скорости на ъп- и даунлоуд
Току що видях че са пуснали приложение за гледане на телевизия.Въпреки,че прочетях цялата информация във сайта искам все пак отново да попитам безплатно ли е за нас клиентите на МСАТ ?
До колкото виждам имаме 2 безплатни месеца за тест.
Примен с Blaupunkt Ful HD, сканиран Финландия - до 162 са SD ( с изключение на последните 5 XXLпрограми); от 200 - HD(1080i) с изключение на FOX и DM-Sat ( 576i).
@daxy
Нямам пробрем с излизането на БГ субтитри и език при смяна програми(сканирано с Финландия), при заложени БГ съответно в менюто.
Този пост е редактиран от popovp; 19-02-17 в 15:00.
Здравейте
Търся мнения за интернета на MSAT. Гледам им новите планове и се чудя на кой да се спра и кой ще ми върши работа-основно за игри и теглене на филми.
Дали да е Мока 40/80Mbi или направо 80Mbi на нормалния. При сравнение на цените Мока 40Mbi е равна на обикновенния 80Mbi,но с огромна разлика на ъплоуда в полза на МОКА-ъплоуд и дануолд са на една скорост(уж).
За Мока ми казаха,че ще чакам поне седмица за да стигнат до нас(което е на 300/400 метра от офисът им, но за разлика в 10лв. било по-добре МОКА. Още повече ,че са от 1 година в Каварна и нямат голямо натоварване на сървърите и т.н.. Кажете си мнението на кой да се спра
Здравей.
Наскоро минах на 80 мбит на обикновения план. За мока нямам мнение. Скоростите се достигат. Доволен съм. В Каварна ням друг доставчик, който да предлага такава скорост. А на теб защо ти е симетрична връзка ? 80 мегабита ъплоуд е доста, но като цяло за това което си изброил излишна. 10 мегабита са достатъчни ( лично мнение ). Сам прецени.