И аз питах един познат в МСАТ за тази програма-много пари им искали за правата и.Първоначално публикувано от azsamtoi
И аз питах един познат в МСАТ за тази програма-много пари им искали за правата и.Първоначално публикувано от azsamtoi
Има ли някой на тоя пакет 19лв. -HBO,CINEMAX и т.н.?Снощи гледам в комшу , че на HBO нямат филмите субтитри и се чудя дали си струва тоя пакет
Ами за 2 лв. си струва, дават хубави филми и сериали / не са сапункиПървоначално публикувано от iihtiandar
/.
Комшията да вземе да си рестартира цифровия приемник или телевизора, ако е с модул и субтитрите ще излязат.
Абсолютно си имат субтитри, гарантирам за това. Ако е с модул, да си порови в настройките на ТВ-то, там има избор на субтитри и на какъв език да са. Ако е с приемник - да го рестартира.Първоначално публикувано от iihtiandar
А иначе си струва 2-та лева отгоре. Дават хубави филми. Разбира се не тези, които са по кината в момента, но определено качествени. Техните собствени продукции също са супер добри (Game of thrones!!!)
При НВО субтитри липсват само при детските филми, когато имат дублаж на български.
Последните две седмици постояно си играят с програмната схема - пускат и спират програми. Един ден са 235, на другият ден са 228...
Освен Canal+ HD Futbol и Canal+ HD Accion пуснаха и Canal+ HD Deportes.
Сanal+ HD Deportes @ 786 MHz / 1080i (Test DTV1)
JSC HD1 Sport и JSC HD2 Sport/без картина/ - тези двата стояха само един ден.
JSC HD 1 @ 722 MHz / 1080i
JSC HD 2 @ 642 MHz / 1080i
...
Russia Today HD е на мястото на TF1 HD
Al Jazeera Sport HD е на мястото на France 2 HD
А долу горе колко от цифровите канали са свободни - в началото пише към 154 и най-вече спортните как са?
в момента
101 свободни SD програми + 31 свободни радиостанции
41 свободни HD програми
Ехеее перфектно - края на месеца отивам и се вържа към тях![]()
Някой знае ли каква е тази опция HD Natural Motion и как да я настроя ?
Първоначално публикувано от sve4lio
На минимум или изключено, ама си за друга тема, телевизори Филипс.
Аха ! Благодаря !
Здравейте от офиса ми казаха че трябва да си купя скарт кабел за между теевизора и устройството - а какъв точно трябва да е този кабел понеже видях доста видове в интернет?
@vanio_93
Няма доста видове, има различни цениКупи си някои за около 10лв. Така вероятността да има нормално екраниране и да е пълен(RGB) е голяма, а няма да си дал много пари. SCART кабели над 15-20 лв. са безсмислици.
PS. Телeвизорът и приемникът ти нямат ли HDMI?
Здравейте взехи си скарт кабел който от двете страни е скарт - телевизора ми е от новите има скарт букса и HDMI също а устройството няма HDMI
Този пост е редактиран от vanio_93; 24-09-12 в 17:00.
Е, като е от "новите", що не взе модул с карта?