31 декември 2019 г. и 1 януари 2020 беше разкодиран и безплатен целия пакет с НВО и Сиинемакс....
само диема спорт 1 и 2 бяха платени.....
на 31 декември 2020 г. 19.40 ч. НВО и Синемакс пакета платен - кодиран.
31 декември 2019 г. и 1 януари 2020 беше разкодиран и безплатен целия пакет с НВО и Сиинемакс....
само диема спорт 1 и 2 бяха платени.....
на 31 декември 2020 г. 19.40 ч. НВО и Синемакс пакета платен - кодиран.
Здравейте, само при мен ли ги няма спортните канали Sk1 HD, Sk2 HD Sk3 HD и още 40 канала.
И при мен е същата работа колега.Чакаме да го оправят.
Някой може ли да разбере какво става с тази смешна кабеларка м сат варна?
Трето денонощие над 50 броя ХД канала ги няма!
Дотук ли беше хд пакета от най-гледаните hd канали?
Днес от офис на Мсат казаха, че проблемът е централен. Временно са спрени голяма част от каналите.
Да не са ги награбили пак за права?
Да - хванат е пиратския пакет от първоизточника на пиратстване - софийски провайдър с който работят и м сат.
Интересно сега като им изтряскат една глоба от 30 000 лв. как ще се отрази на хд пакета?
По всичко личи че с пиратлъка в спорта бяха до тук.
Интересно че Явор Колев вече работи в А1
Спирането не е временно...така са обучени в офиса да дрънкат за пиратските канали.
Еееее това е много лошо ако не е временно.Аз именно заради спортните канали се закачих към тях.Някой знае ли някоя друга алтернатива за Варна където пак има много спортни канали.
най-сетне от А1 успяха да ни го набутат -сега ще трябва да се местим при тях ..
Отдавна трябваше да си платят правата М САТ и да пуснат легално Макс спорт!
- всички оператори си платиха правата и пуснаха макс спорт и си гледат атп 1000 турнирите с кристално качество и бг.коментар и копа либертадорес и испанското и прочие елитен спорт с кристална картина
....само при м сат мазни сръбски скайп канали с картина 546х346 и битрейт 100 кб. търсиш че да гледаш атп 1000 турнирите
- - - - - - - - - -
Междудругото - довечера единствения футбол който остана за гледане по м сат е каналите бтв екшън хд и ринг бг....от тази вечер и купата на италия по ринг.бг хд....ювентус и интер от 21.45 часа по ринг.бг хд...
по ринг хд няма звук
Ще има масово напускане без спортните канали. Пенсионерите в блока през ден ме питат кога ще пускали сръбските канали. Няма да ги търпят още много.
Лошото е, че алтернативата Виваком или А1 излиза поне 43-44 лв. ако са включени Диемите и Максспортовете. Сега тече някаква МСАТ промоция за 21 лв/месец и ако се добавят Диема и Максспорт, излиза 36 лв. Но пък и не трябва да се забравя, че цените, особено на Диемите растат всяка година. Абе не пуснат ли отново сръбските, руските и Спорт+, все сме от страната на булката.