За тези почти 20 години, надали повече от 24 часа сме нямали сигнал за целия период. За ТВ съм изключително доволен, за интернет нещо не им беше тамън и се отказах. Но за ТВ гласувам с две ръце. Не може да си купиш телевизор за 2-3000 лв и да ползваш някакво тъпо устройство, а ТВ-то ти да бъде като монитор. Мерси от булсаткомове, виваком-ове и т.н. Картата в слота и всички екстри на ТВ-то са твои. И то за 17 лв на месец, 19 с HBO-тата.
:DСамо да си свериш часовника
Компактният СА модул позволява приемането на сателитната телевизия на VIVACOM без STB приемник при телевизори с DVB-S2 тунер и CI слот. Устройството е малко по-голямо от кредитна карта и се поставя в слота на телевизора. То позволява управлението на телевизията само с едно дистанционно - това на телевизора. CA модулът се предоставя за ползване при заплащане на еднократна цена от 49 лв., според актуалната ценовата листа на VIVACOM, а инсталацията му е безплатна за клиентите на VIVACOM TV при подписване на нов срочен договор за услугата. Устройството може да се използва както за основен, така и за всеки допълнителен приемник.
Спор няма за цената и броя на каналите , цитирал съм което трябва
За щастие кабелната телевизия не е като въздуха, водата и храната, да не се оцелява без тях. За тях, ако правят мръсни номерца, може да се нарече рекет. Кабелната обаче е...еми глезотийка. Като не те кефят условията, не ползваш, има много варианти.
Мен ме кефи и обичам да се глезя, затова си плащам.
Viva MSAT Cable !
Аз съм с пълният пакет на Мсат за 20.90лв. и за цена/количество/качество съм доволен. HBO HD, Cinemax HD са с много-добро качество, за 1.90лв/месец си заслужава отвсякъде!
От събота и аз съм с CI модул "Best Cas" и съм много доволен дори и цифровите канали са с по-добро качество от гадния сив приемник!
П.П Могат ли да се подредят каналите в ред подобен на сивия цифров приемник автоматично?!?
Поздрави!
Каква марка ти е телевизора??
Здравейте,
нов абонат на М-сат съм - очаквам да дойдат техниците в сряда 12-ти февруари да ми прекарат цифровата телевизия. Проблемът е, че касиерката с която сключих договора ми тикна един смотан декодер (много наподобяващ този на Bulsatcom, от които с удоволствие се отървах), а сега разбирам че мога да си закупя някаква допълнителна джаджа за телевизора, в която директно да си вкарам картата на М-сат.
Въпросът ми е, дали телевизора ми който е Toshiba 40XV733G е съвместим, доколкото видях по спецификация разполага с DVB-C тунер, но пък някъде другаде четох че м-сат имат проблем с телевизори Toshiba. Та идеята ми е да не се набутам 75лв. предварително за някакво устройство, което няма да ми влезе в употреба.
Благодаря предварително за отговори
0700 42 142 звънкаш обясняваш подробно какво те тревожи и ще получиш отговор.
Ако въобще го вдигат този телефон, няма да Ви кажа откога звъня. Пък и предположих, че някой тук може да има подобен модел - преди няколко години бяха доста популярни XV733 сериите и свършиха за нула време при една от промоциите на Техномаркет (предполагам без значение дали е 32, 37, 40 или 46"-я модел).
- - - Обновено - - -
В общи линии наличието на DVB-C тунер явно било достатъчно, поне това ми отговориха по телефона. Май все пак ще изчакам техниците да дойдат да прекарат кабела до топфийлда и да ми потвърдят лично, след което най-лесното да прескоча до офиса им и да си купя модула за 75лв а за настройките все ще се информирам от нета.
Не би трябвало да имаш проблеми - моят XV733 си работи с модул и карта (на КТ Скат) - някой път не разкодира веднага , но това се дължи на модула (Неотион) - със стария Смит нямах проблеми .
Взех си модула "Best Cas" сега остава само чакането до сряда, дано не остана разочарован - всички казват че за гр.Варна няма по-добра телевизия от М-сат, а булсата не знам как го издържахме толкова време - при всеки дъжд или лек вятър до буря излизаше любимия на цялото семейство надпис - няма сигнал. След две посещения на техните техници, при второто дори ми смениха чинията, положението не се подобри никак. Че и имаха дързостта да ме питат защо искам да се откажа от "услугите" им.
Смехотворното е, че на двете фирми офисите на ул.Мир са един до друг и много ме улесниха с прехода :D
На програмата Reality субтитрите ми излизат на латиница,иначе са български,но заменени с латински букви.Телевизора ми е Филипс 42PFL8404.Другите програми със субове са си ок.Има ли лек за това?Благодаря предварително на отзовалите се