@zaqm
Няма грижа!
И си прав - не го пише в ръководството. Може би от "съображения за сигурност"
Филми - художествени
Документални и научно популярни филми
Новини
Сериали
Шоупрограми
Публицистика
Спортни
Музикални
Риалити
@zaqm
Няма грижа!
И си прав - не го пише в ръководството. Може би от "съображения за сигурност"
Някви нови канали няма ли да има скоро ?
Някаква идея как се ползва този Мултиекран на мтел и дали като го ползваш автоматично ти преподписват договора? В момента съм на бездрочен, но като отида на сайта на мтел за да видя мултиекрана и има бутон "поднови договора" ама никъде не казват какво и как точно подновявам
Сладури ...опитали са да вкарат и youtube в STB-то. Естествено е супер лагаво и ненужно.
Ако има нови канали,трябва ли да се рестартира приемника или те автоматично се добавят?
- - - - - - - - - -
Здравейте,проблема ми е че много често се налага рестратиране на приемника тъй като доста канали започват да насичат.Особенно това се отнася за HD -каналите.На екрана на телевизора ми се появява приемник с X по средата.Какъв може да е проблема според Вас?
Какво пак сменят та изчезнаха Евроспорт ,да им се чуди човек нищо ново не пускат само си човъркат честотите с тия албанци!
Да бе изчезнаха евроспортовете.... И скоро никви нови канали не са пускали...
Eurosport HD 1&2 никога не са изчезвали. С операторски приемник или CAM гледате? Ако е САМ - пресканирайте си 11554/V/30000.
С приемник Eurosport HD 1 изчезна, Eurosport HD 2 си го има. Към тази вечер с пресканиране единицата в HD не се появява, в обикновен формат си я има.
@Shienar
И двата са си налични. Провери внимателно на 42-а позиция.
Един може би тъп въпрос за Вас,но как се пресканира?
@iva_ka
"Пресканиране" на какво?
а) операторски приемник? - просто оставете в стендбай за 15 минути.
б) всеки друг приемник/телевизор + CAM модул? - виж упътването, трябват и параметрите на конкретния транспондер(11554/V/30000)
В по предния коментар ти си споменал думата пресканиране и аз за това реших да попитам.
"Пресканиране" на какво?
а) операторски приемник? - просто оставете в стендбай за 15 минути.
б) всеки друг приемник/телевизор + CAM модул? - виж упътването, трябват и параметрите на конкретния транспондер(11554/V/30000)[/QUOTE]
От известно време еуроспортпвете и някои други канали като ги превключа трябва винаги на всяко превключване да им пускам мулти аудиото на български ... Що стана така? С кам съм!
Случайно телевизия Бит да може да се намери?