Аз от скоро съм на А1, и засега е добре, както каза колегта по горе, имам едно забавяне при превключване
на каналите но то може би си е нормално. Става въпрос за София.
Филми - художествени
Документални и научно популярни филми
Новини
Сериали
Шоупрограми
Публицистика
Спортни
Музикални
Риалити
Аз от скоро съм на А1, и засега е добре, както каза колегта по горе, имам едно забавяне при превключване
на каналите но то може би си е нормално. Става въпрос за София.
Явно това е проблем на новите им 4К приемници или на уж новата им платформа.Ще бъде добре да си оправят бъговете и да намерят начин каналите да можем да си подреждаме по наше желание.
Аз пък се чудя дали могат да ми сменят стария приемник за Интернет телевизия с новия който е за xplore tv или не.
Скоро сигурно ще пробвам и 200мбс Интернет и ще кажа как е.
Едит: Много искам да сменя 1080i сигнала с 1080p но да си остана на A1.
Sent from my SM-N975F using Tapatalk
Мисля, че ще трябва да заплатиш 19 лева и да дойдат на място екип да ти го сменят и инициализират.
Така е - има едни пари за вземане. Защо да не острижем овцете, извинете абонатите.
Те винаги като клиенти са в правото си да платят повече и в най-кратки срокове!
Един познат се включи на ''Explore tv'' с приемника с антенен вход и пробва при изключен и-нет си има телевизия.Само,че според него hd каналите са по зле от кабелната.
Надявам се наистина да си оправят подреждането на каналите. Недопустимо е през 2020г това да бъде орязано. Само заради това им върнах 4к приемниците след няма и два часа.![]()
Колеги, скоро ми предстои преподписване с друг оператор, но се чудя дали да не се прехвърля към А1. Имам въпрос относно bTV Cinema, дали я имат HD, защото сега си го имам към сегашния оператор!
Мисля,че я няма.
Не е само bTV CinemaИ bTV Comedy, Moviestar, 7/8 TV не са в HD формат
![]()
Да,освен това имат и няколко UHD ,i concert hd,mezo hd.Жалкото е,че са само в София.
Сега съм на Виваком и при тях са си HD
Sent from my SM-G970F using Tapatalk
Преди малко 4К приемникът се ъпдейтна.Пооправили са забавянето от превключване между каналите,а в менюто има иконка моят А1.Все още не виждам как може да се подредят каналите.