Точно, нема никакъв спорт... Затова й-приятно гледане на спортните канали...
Изпратено от моят COR-L29 с помощта на Tapatalk
Филми - художествени
Документални и научно популярни филми
Новини
Сериали
Шоупрограми
Публицистика
Спортни
Музикални
Риалити
Точно, нема никакъв спорт... Затова й-приятно гледане на спортните канали...
Изпратено от моят COR-L29 с помощта на Tapatalk
При Xplore Tv пак ли, когато е на запис предаването показва горе в дясно допълнителната икона?
Sent from my SM-G960F using Tapatalk
Ако си пуснал да гледаш предаване на запис, в горният десен ъгъл има малка черна иконка (почти незабележима за разлика от старата им IPTV платформа).
Благодаря! А как се държи ? Може ли по LAN или трябва да правим нови дупки за оптика ? При мен оптиката е на етажа, но се влиза по LAN вкопан в стените.
Оптиката влиза до рутер във вас.. От там по лан кабел до примниците. Щом са ти пробивали за лан кабел, оптиката лесно ще мине през дупката направена за него.
LAN е в стените. Няма дупки. Така построен апартамента. Така че ще се пробива... Неприятно.
Има едни машинки, които се включват в контакта и хващат безжично интернет. На тях има портове за лан кабел, към който мажеш да си включиш приемника. Всикото това, може да се навре, зад нелевизора или където е подходящо.
Всъщност, сега виждам че имаш ЛАН. Защо не си вържеш един суич в ревизията (предполагам на етажа) и от там да си разпределиш по ЛАН кабелите нета? На приемника не му трябва оптика.
Не се разбрал казуса. Аз проблем с LAN нямам. Всичко е прекарано. Проблемът е XploreTV и оптиката. За оптика, колкото и да е тънък кабела не е невидим и си трябват нови дупки за да стигне до рутера. А аз дупки от вън към апартамента и кабели по стените просто нямам.
Лан кабела може да е в гофре и ако не е пречупено някъде и не е с голяма дължина може и да има шанс да се изтегли оптиката.
Аз те разбрах много добре. За да не товоря на изуст. На виваком искаха интернет по ЛАН до всеки приемник. Аз като теб, имам прекарани ЛАН кабели във всяка стая. За жалост, при мен в двете стаи е прекъснат някъде и от снълбищната кутия, само в детската стига здрав кабел. Там в момента ми е рутера.
Затова ти предложих тия кутийки които изглеждат като репийтър.
Изясни си, дали можеш по ЛАН да си захраниш ITV приемника. Ако можеш, интернета ти го пускат по ЛАН кабелите още от стълбищната кутия, и ако стигат до конзолата на коятоти е закачен телевизора, ги ползваш. Ако не са ти (ЛАН) кабелите близко до ТВ, тогава можеш да минеш на тази кутийка, която хваща безжично нета и има изход за лан кабел. Тази кутийка е пъхаш скрито около или зад ТВ и си пускаш от нея кабел към приемника.
И коаксиал имам. Има възможности. Ще проверя с А1, но те ми казаха само за оптика. Не са споменавали нищо за коаксиал. Вероятно го предлагат на Близу клиентите ?
В магазините не им е ясно.Говори с техниците или централата-там ще ти дадат запознати хора.
Може и сам да провериш това което ти казвам.Отиваш в магазина и ако свързаноста им е по коаксиал +оптика(защото може и само по оптика)ги молиш да изключат и-нет връзката и гледаш дали предаванията на живо вървят.
Близу клиенти отдавна няма.Просто на тях си им стоят кабелите,докато ако не си бил трябва да ти прекарват нови,но проблема ти е прекарването на дупки,така,че едва ли това трябва да те вълнува.
п.с.Всъщност интересния случай е когато имаш прекарани коакс. кабели към стаите,да кажем от друг оператор,на който си бил дали ще те свържат с тяхната кабелна мрежа.
Този пост е редактиран от cable; 15-04-20 в 10:43.