Филми - художествени
Документални и научно популярни филми
Новини
Сериали
Шоупрограми
Публицистика
Спортни
Музикални
Риалити
Имам активиран A1 Xplorer Tv GO Standart за телефон и ПС брайзър с включенен пакет за Диема спорт. При вас колко месеца работи безплатно. На мен ми казваха че ще за 24 м колкото договора, а от скоро пише дата на която може би става платено. Дата е точно 6 м след активацията. Ако се плаща колко е таксата. Активирани са като дигитални услуги, към плана.
Този пост е редактиран от npb; 28-07-22 в 21:11.
Наскоро сменихме старите приемници за интернет телевизия с новите, които са 4K и използват A1 Xplore TV.
Някой има ли представа дали записите на предавания от ТВ се правят на по-ниска от реалната резолюция, защото така ми изглежда?
И още нещо, има една супер дразнеща извита стрелка, която индикира, когато се гледа нещо старо ( а не живо ) предполагам няма как да се махне, но да попитам все пак?
Благодаря.
За второто, няма как да се махне. За първото, никога не съм правил запис след като мога да си го върна на другият ден.
Гледам, че a1 са пуснали вече xploretv за всякакви телевизори с android tv версия 9 или по-нова. Ползващите го бихте ли споделили мнение за качеството на услугата/картината? Като бивш абонат на net1 и настоящ на една компания, закупила net1, чието име не бих споменал от злоба, май е дошло време да разкарам коаксиалния кабел, тъй като въпросната компания в скоро време ще го отреже като услуга. А категорично искам да се откача от тях. И тъй като дупчене на стени и прокарване на кабели за iptv устройства не ми е вариант, се чудех за новото xploretv.
Та - споделете мнения, моля.
Аз опитах да ползвам приложението на старото 55XE9005, крашваше и искаше логване през няколко минути. Сигурен съм, че ще изчистят бъговете, просто ще трябва време. Съпорта каза, че на стари модели Сони го прави този проблем и до няколко дена се очаква нова версия. Иначе картината е прилична и няма пиксализация.
Говорил съм на няколко пъти с разни лелки от а1 и имам чувството, че говорим на различни езици. На въпрос дали мога да ползвам тв по коаксиал, стига да имат нужната инфраструктура във входа на блока, се почва едно мънкане и безкрайно рецитиране на абонаменти планове и цени. И така и не съм разбрал до момента дали мога да си прехвърля коаксиалния кабел или не.
Аз бях на коаксиален(само) и се прехвърлих на explore(като коаксиалния си стои за преките предавания).Дали в твоя случай може -не знам.
А освен че хабер си нямат кво говорят и дали са лелки или момета внимавай с подписване на договори на таблет,защото могат да ти прибавят друг,което си е схема явно изисквана от мениджмънта,защото после се възползват от измамата по най-долен начин.
Коаксиалките трябваше да изчезнат в мрежата на А1 до края на тази година. В момента яко се напъват хората да минават на XploreTV.
Не коаксиала, а само аналоговите канали по него...
В момента наистина е страшно. И трите оператора лъжат жестоко и най-нагло. Трябва да се чете всичко до последната точка и не се подписва нищо на обещания. И понеже съм сигурен, че четат и тук - да го духате мизерници нещастни, въже и сапун за вас!!!!!!!
Sent from my iPhone using Tapatalk
Този пост е редактиран от CubanLinx; 17-10-22 в 17:44.