И това е нищо на фона от високите цени .Стигаме ги ромънците https://www.orange.ro/abonamente?fbc...mHb5tgqJF9XYTM
Филми - художествени
Документални и научно популярни филми
Новини
Сериали
Шоупрограми
Публицистика
Спортни
Музикални
Риалити
И това е нищо на фона от високите цени .Стигаме ги ромънците https://www.orange.ro/abonamente?fbc...mHb5tgqJF9XYTM
Ами там започнаха да ги вкаравт в затвора. Да не връщам назад годините с Чаушеску
23.2. A1 България има право да променя МАТ веднъж годишно (но не по-рано от 3 месеца от
датата на влизане в сила на договора и/или приложението за услуги), като я индексира с
обявения от НСИ средногодишен индекс на потребителските цени за предходната година
(Средногодишни ИПЦ, предходната година = 100), ако същият е равен или по-голям от 1%.
Индексираната МАТ е основа за извършване на индексация през следваща година. Информация
за индексираната такса се включва в първата месечна фактура на абоната след извършване на
индексирането.
А1 и Йетел са със Средногодишен, Виваком са само с инфлацията
Как мога да разбера кога достигам 5000МБ трафик на Huawei p20 lite?
Добавих от Колелото в моят а1 + 5ГБ за 24ч, но ще ги ползвам като хотспот на таблет или лаптоп - което бързо ще ги излапа.
Има ли начин да спра апп-те да точат докато са във фонов режим?
Виждам Smart data saver че има в настройки.
Що си играеш да въртиш колелото, след като е нужно само да влезеш в "моят А1" и да си активираш неограничен безплатен нет до края на годината?
https://www.a1.bg/bonus-mya1
Бонуса с нет-а е до края на месеца, не до края на годината.
Ди края на 2024
...може да бъде активиран до 31.03.2024г. и използван до 31.12.2024
От понеделник скоростта си падна на тази, която ми е по договор Така че според мен има някаква уловка в тази "промоция". Ментел, ако четете - да го духате!!!
Колеги,
В определена локация имам ниско ниво на мобилния сигнал на Vivacom.
В комплект с пълната незаинтересованост от страна на оператора да реши проблема, смятам да ги освободя от моя милост като абонат.
Изборът е само A1, защото Yettel пък въобще ги няма в конкретната зона.
Има ли някакви "скрити" оферти за телефония и нет? Защото тези "unlimited" планове не ми харесват като цена.
Доскоро плащах под 20лв. за 2000мин./ 4000MB. Такава беше промоционалната оферта. Реално повече от 300-500 минути и 4000MB не са ми нужни.
Така, че търся план с подобни параметри. Предплатена карта не е вариант.
Благодаря предварително за всяка информация!
А1 и Йетел имат скрит план за пренос. С отсъпките излиза 22лв, а е ънлимитед с 50 Мбита интернет ограничен
Има оферта при ментел. Отиваш и казваш, че искаш плана за пренос от друг оператор, който е 22 лв (24 - 2 кинта за онлайн плащане). Ако някъде ти се направят, отиваш в друг офис. Но едва ли, не вярвам да те върнат някъде. Телефонията ти е неограничена. Нета първата година мисля, че е на максимална скорост, а втората на 50 mbps.
И като изреве от слаб сигнал и от А1 и пак ще пише до разни организации с трибуквени съкращения. Никой няма да му направи сигнала по-силен ако няма масови оплаквания. И никаква защита на потребителя няма права да ги принуди на това. Винаги ще ти отговорят, че нямат техническата възможност. Щом не ти харесва услугата я прекъсваш и търсиш друг оператор. Можеш само да се жалваш ако не те пускат да се откажеш от услугата. Никой не може да накара някой да прави примерно по-качествено сирене ако не може или не иска. Или ще го спрат от пазара ако въобще не отговаря и на най-ниските изисквания или като не ти харесва не купуваш. Операторите вече не горят от желание за "нови" клиенти, защото те не са нови, а само мигриращи от едните към другите и обратното. Общо взето константно недоволните от всички.
Благодаря на всички отзовали се!
@VanDan,
С какво мнението ти ми помага за решаването на конкретния проблем?
Особено пък сравнението с продукти на хранително вкусовата промишленост.
Ситуацията е малко по-различна, отколкото предполагаш. Има лицензи на операторите, изисквания, задължения и т.н.
А след последните бедствия директно ще задължат мобилните оператори да осигурят покритие в районите със слабо такова.
При това от доста по-високо ниво от това на съответните контролни органи! Процесът е вече в ход от август поне.
Обаче на мен ми се налага сега да ползвам мобилната връзка, а не след месец или повече.
Жив и здрав!
Ако има как, викни до тази локация някой познат с карта на А1 и я сложи в твоя апарат. Да не се окаже, че положението е идентично (или по-лошо) и всичките ти занимавки да са загуба на време и пари.
Защо ми се сърдиш на мен. Аз пиша каква е реалността. Не те упреквам за нищо. Ние сме от един отбор - потребителския. Да не би аз да имам нещо общо с това. Все едно аз да тръгна да пиша оплаквания, че никой оператор не иска да пусне оптика до къщата ми. Виваком даже и всякакъв кабел не иска да пусне.
Всъщност като се сърдиш, дали има някъде писмено описание какви са задълженията на даден оператор като покритие и по-интересното това, което ти наричаш сила на сигнала. Защото, доколкото разбирам имаш покритие, но не те задоволява "силата" на сигнала. И както виждаш и други са писали ако можеш да провериш дали и с друг оператор няма да е същото положение при теб. Съвсем искрено ти желая успех.
Този пост е редактиран от VanDan; 22-09-24 в 19:40.