Положението е а леле, майко. Само като влеза в някой офис и им видя кривите мутри ми става лошо. Или са някви гейтаци, или нереализирани wanna be мутри, които са там против волята си и мразят всичко що мърда и диша. Ако са от женски пол - същото. Недоебани дебили или нереализирани метреси дето са ги жилили оси по джуките. Много рядко има свестни момичета и момчета. В моя случай човека ми обясни, че в момента се водело експлор тв смарт а при мене е само експлор и системата не му даваше опция да махне моя приемник и да сложи от новите. Поне така каза де, винаги имам едно на ум все пак. Може и той да ме е излъгал, понеже се опита да ми пробутва нов договор с Нетфликс (до преподписване ми остава половин година, явно и тия договори вече никва тежест нямат). Обясних му съвсем културно, че този орязан шит не ми трябва и ако си пускам абонтамент, то ще е само и единствено премиум. Както и да е, ще чакам преподписване. Ако ми излезе добра оферта в профила няма и да им стъпя в офис. Освен за смяна на приемника Много трябва да се внимава, независимо дали за мобилни услуги или за нет и тв. Все по-нагли и лъжливи стават. И задължително подпис на хартия. Насраните схеми си ги правят като те карат да подписваш на таблет, понеже там не можеш да им хванеш спатиите. Мене послендия път с мобилната услуга ме изпържиха на по-висока такса, отколкото беше реално плана. Излъгаха ме, че ще взема айфонЯ на по-тънки пари и аз като последния шаран им се вързах без да го видя черно на бяло. После им писах многократно и на тях и до кзп, но ефект естествено нямаше. И понже предполагам, че четат мършите - халал да са ви парите, гадове!