Къде се вижда че има вифи 6,не намирам такава и формация
Филми - художествени
Документални и научно популярни филми
Новини
Сериали
Шоупрограми
Публицистика
Спортни
Музикални
Риалити
Къде се вижда че има вифи 6,не намирам такава и формация
Сложил съм линкове и към двата модела. По спецификации ZTE го дават с Wi-Fi 6. Като цяло дизайна на този модел ми се струва по-добър от другия. Но вече как се справят и кой би имал по-дълга софтуерна поддръжка, не знам. Предполагам, че са една стока. Тия дни ще се разходя до ментел и ще искам такъв.
При мен нещо линковете не работят добре,все едно и също ми отваря.
Оправих ги, сега отварят и двата модела.
Гледам Zte е с 32гб хард,мисля да заложа на него
Другият има SD карта. Реално май е все едно и разликите са само в дизайна. А и след като днес обиколих 3 ралични офиса и никъде нямаха от новите приемници, не мисля, че изобщо ще може да се предявяват претенции за конкретен модел. В единия офис почти ми се скараха, кой ми бил казал, че мога да си сменям приемника когато аз искамв последния офис където ходих ми пуснаха заявка за понеделник и тогава ще се разкарвам пак за до го сменят. Иначе и на двете места се опитаха да ми пробутат допълнителни простотии, само и само да ме набутат с още някой лев на месец (ако им мине номера). Големи боклуци са. Неслучайно не стъпвам в офисите на мобилните измекяри, освен за преподписване или за случай като този с приемниците.
Абе и аз това си милсех, ше им майката. Да имат късмет, после ше влезна в новините като този с енергото![]()
Ще вкарат Нетфликс като приложение в бокса.
[mention]ccankov73 [/mention] , благодаря! И не се заплаща допълнително като за втори Андроид ТВ/Xplore TV към основния профил?
Ако се вземе като допълнителен приемник си има месечна такса за ползване. Ако се замени настоящ приемник нищо не се плаща.
Ъпдейт по темата от мен. Значи, днес отново обиколих три офисаи се оказа, че не могат да ми сменят приемника, понеже съм от първите експлор абонати и там се водела друга технология. Това в третия офис, където отидох. Момчето едва ли ме излъга, личеше си, че е свестен тип. В предните два офиса бяха тотал щета. Нагли до безобразие. Не знам на преподписване как ще е, надявам се да има добра оферта онлайн, понеже нещата стават все по-зле и желанието ми за комуникация с тези индивиди клони към нула.
Звучи като страшна глупост...
Тук те подкрепям не на 100, а на 1000000%. Пълно дъно са, но имай предвид, че и онлайна е зле. Тези дни ми се наложи да комуникирам с виваком относно предлагани услуги на еон и то онлайн и положението беше трагично и там. Понеже по същата причина като теб не искам и да им виждам дори офисите нито на тях, нито на А1.