Здравейте, от доста време съм клиент на Кейбълтел- вече Близу, но вместо да стават по- добри нещата вървят надолу. Говоря за телевизията. Интернет ползвам от Спектрум нет и съм много доволен. От няколко дни разглеждам офертите за цифрова телевизия и съм се спрял на офертата на Мегалан. Според вас качеството ще бъде ли по добро от това на Близу и имате ли наблюдения относно приемника им(как се държи технически и софтуерно)

Новини
 Новини Форум
 Форум Актуално
 Актуално сървър
 сървър

Отговор с цитат
  Отговор с цитат
 Първоначално публикувано от modac
 Първоначално публикувано от modac   много за един телевизор за 2 -ри и 3 -ти ТВ + още 7 лв на парче , ХД канали + още 20 . Тези хора са направо луди , аз не бих се вързал на тези кожодери а качеството е еднакво с Близу. И аз в момента съм на Близу и много ме дразнат още5 месеца и бягам от тях отивам при Нет1 предиствата им са че цифровата не е кодирана и може да се гледа и на 5 тв без доп. такси с прекрасно цифрово качество , не плащаш за HD канали и таксата с двугодишен договор е 15 лв .
 много за един телевизор за 2 -ри и 3 -ти ТВ + още 7 лв на парче , ХД канали + още 20 . Тези хора са направо луди , аз не бих се вързал на тези кожодери а качеството е еднакво с Близу. И аз в момента съм на Близу и много ме дразнат още5 месеца и бягам от тях отивам при Нет1 предиствата им са че цифровата не е кодирана и може да се гледа и на 5 тв без доп. такси с прекрасно цифрово качество , не плащаш за HD канали и таксата с двугодишен договор е 15 лв .