19''
26''
32''
37''
42''
47''
55''
Казаха, че мейнборда е изгорял и... не могат да намерят част :/ Бях го оставил в Технополис.
Не че не-могат, а ги мързи и не им се занимава..ама ти взеха сигурно 40 лева за едното отваряне и затваряне на капака.
Отношението на сервизните работници и шефовете им към клиентите е отвратително. Нищо не им пречи да потърсят в интернет , да ти вземат капаро, да го поръчат и да ти го монтират.
За щастие нищо не ми взеха - казаха, че взимат пари само при свършена работа. Иначе предположих, че не им се занимава :D Ще се постарая да намеря някакъв мейнборд. А относно моделът на борда, 1 към 1 ли трябва да търся съответствие с този на моя телевизор?
edit: Добре, благодаря ти отново.
Този пост е редактиран от alekscho; 12-05-13 в 20:23.
Panasonic TX-L55ET60 review | Plasma and lcd tvs Reviews | TechRadar
Panasonic WT65 (WT60) TX-L47WT65B 3D LED Television Review
http://www.avforums.com/reviews/Pana...29/Review.html
Този пост е редактиран от hristoslav2; 16-05-13 в 19:28.
Може ли да ми дадете мнение за този модел PANASONIC TX-L47ET50E, заслужава ли си покупката (ако може +/- за този модел)?
Този пост е редактиран от hristoslav2; 17-05-13 в 21:35.
А мнението Ви за този модел PANASONIC 3D TX-L42DT50E, какво е?
Привет едно въпросче. Новия 55ЕТ60 дали е с по добър контраст "черно" от стария по горен клас 55DТ50 .На който ,пък му липсваше такъв.
Не - пак си е слаб.
Panasonic TX-L47DT65B review
Panasonic TX-L47DT65B review from the experts at whathifi.com
Panasonic TX-L42FT60B review
http://www.avforums.com/reviews/Pana...30/Review.html
Здравейте! Моля за мнение коя програма е най-подходяща за гледане на филми от лаптоп Тошиба Сателит с процесор Intel(R)Core(TM)2 CPU Т7400, 2.16 GHz, 2.00GB of RAM на ТВ Панасоник TX L42WT50E? WiFi рутерът е на Виваком за фибърнет. Моля за линк за инсталация и евентуални настройки. Инсталирах DLNА на лаптопа, но немога да пусна пограмата да работи. Моля за помощ!
Здравейте: от два дни ми се появи проблем - няма звук от Самсунга (LE32650C) на цифровия канал, на който се намира ТВЕвропа. Достъвчик ми е НЕТ1. Останалите канали си имат звук. При влизане в tools на този канал го няма звука (за да може да се избере), докато на останалите го има. Не виждам възможност за някаква настройка за да се появи. Нищо преди това не е пипано по тв-то. Още по-пародоксално е, че на другия телевизор (Панасоник), при същия провайдер и същите цифрови канали, каналът с ТВЕвропа си има звук?! Двата телевизора са в съседни стаи, а сигналът просто се разделя между тях. Предварително благодаря за някоя идея.