Вижте резултатите от анкетата: Колко инча е вашият LCD телевизор Panasonic ?

Гласували
342. Не можете да гласувате в тази анкета
  • 19''

0 0%
  • 26''

2 0.58%
  • 32''

78 22.81%
  • 37''

35 10.23%
  • 42''

153 44.74%
  • 47''

59 17.25%
  • 55''

15 4.39%
Страница 52 от 113 ПърваПърва ... 242505152535462102 ... ПоследноПоследно
Резултати от 766 до 780 от общо 1684
Like Tree88Одобрявам

Panasonic LCD TV / How Tos & FAQ - на първа страница (2014)

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Jul 2009

Отговор: Panasonic LCD TV / FAQ - на първа страница, обсъждане, мнения

Благодаря hristoslav, Няколко дни ме няма, но след това прескан задължително! Не знам как се е получило писането в темата на Панасоник, за което се извинявам!

2.  

3. Тук е от
    Oct 2010

Здравейте, имам телевизор Panasonic TX-L32X5E. Можете ли да ми кажете как мога да изкарам субтитри? От това, което прочетох не разбрах трябва задължително да ги вграждам ли или има и друг начин? Това за всички модели телевизори Panasonic ли трябва да се прави? Какъв формат трябва да е файлът, в който са вградени субтитрите?

4. Novice
    Тук е от
    Dec 2012
    Живее в
    гр. София

Отговор: Re:Panasonic LCD TV / FAQ - на първа страница ,обсъждане ,мнения

Цитат Първоначално публикувано от hristoslav2 Виж публикацията
    DLNA (Digital Living Network Alliance).

Мрежата може да бъде реализирана с LAN и WLAN връзка.

За да направи телевизора ви връзка с компютъра през домашната мрежа и да може да шервате е необходимо да си качите медия сървър на компютъра. Вкарвате кабела в Ethernet входа /RJ45/ на телевизора и въвеждате в менюто с настройки- IP, шлюз, DNS и готово.
    Поддържаните формати
    技术概述
    Здравейте! Може ли малко помощ по отношение на тази част от връзката между ТВ и компютър? За медия сървър предполагам, че трябва да си инсталирам програма - може ли препоръка? Иначе какво съм направил. Под уиндоус 7 - мрежата ми е домашна със споделяне на видео, музика и снимки; отметка на опцията за стрийминг с пълен достъп. При телевизора в менюто Медия сървър от Viera ми дава Сървърът не е установен и това е. Моля за малко помощ.
    Поздрави!

5. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от korab Виж публикацията
    Здравейте, имам телевизор Panasonic TX-L32X5E. Можете ли да ми кажете как мога да изкарам субтитри? От това, което прочетох не разбрах трябва задължително да ги вграждам ли или има и друг начин? Това за всички модели телевизори Panasonic ли трябва да се прави? Какъв формат трябва да е файлът, в който са вградени субтитрите?
    За формата на файла погледни диска с инструкциите.

Цитат Първоначално публикувано от donjo Виж публикацията
    Здравейте! Може ли малко помощ по отношение на тази част от връзката между ТВ и компютър? За медия сървър предполагам, че трябва да си инсталирам програма - може ли препоръка? Иначе какво съм направил. Под уиндоус 7 - мрежата ми е домашна със споделяне на видео, музика и снимки; отметка на опцията за стрийминг с пълен достъп. При телевизора в менюто Медия сървър от Viera ми дава Сървърът не е установен и това е. Моля за малко помощ.
    Поздрави!
    https://forum.setcombg.com/dlna-%D0%BA%D0%B0%D0%BB%D0%B8%D0%B1%D1%80%D0%B0%D1%86%D0%B8%D1%8F-%D0%B8-%D0%B0%D0%BA%D1%81%D0%B5%D1%81%D0%BE%D0%B0%D1%80%D0%B8/34961-dlna-faq-%D0%BF%D1%80%D0%BE%D0%B1%D0%BB%D0%B5%D0%BC%D0%B8-%D0%BC%D0%BD%D0%B5%D0%BD%D0%B8%D1%8F-%D0%BE%D0%B1%D1%81%D1%8A%D0%B6%D0%B4%D0%B0%D0%BD%D0%B5.html

Тази година препоръчителна е серията FT

Μοdel Black Black ANSI White White ANSI Contrast ANSI Review
    WT Series (LCD)
    TX-L47WT65B 0.18 cd/m² 0.153 cd/m² 120 cd/m² 96,415 cd/m² 616:1 AVForums
    DT Series (LCD)
    TX-L42DT65B 0.1 cd/m² 0.156 cd/m² - - - HDTVtest
    FT Series (LCD)
    TX-L42FT60B 0.108 cd/m² 0.109 cd/m² 92.11 cd/m² 120 cd/m² 900:1 AVForums
    ET Series (LCD)
    TX-L47ET60B - 0.118 cd/m² - 120 cd/m² - HDTVtest
    E Series (LCD)
    TX-L42E6B 0.008 cd/m² 0.0268 cd/m² - - - HDTVtest
    TX-L42E6 0.04 cd/m² - 201 cd/m² - - LESNUMERIQUES
    Table 2012

http://www.hdtvtest.co.uk/news/panas...1306013035.htm
    Този пост е редактиран от hristoslav2; 02-06-13 в 18:16.
    donjo одобрява това.

6. Тук е от
    Jul 2009

Просто за протокола: след прескана всичко е на шест! Отново благодаря!

7. Novice
    Тук е от
    Dec 2012
    Живее в
    гр. София

Отговор: Re:Panasonic LCD TV / FAQ - на първа страница ,обсъждане ,мнения

Цитат Първоначално публикувано от prel Виж публикацията
    Скоро си купих телевизор Panasonic 42 E5e
    Ето малко предварителни наблюдения, които може да са полезни за други, които са на пазар за телевизори или вече са си купили такъв телевизор. Също си мисля, че секцията с плюсове и минуси в началото не е много актуална за новите модели:

+ много добра картина, движенията са плавни и почти без замазвания при гледане на футбол. За сравнение при samsung (eh5450, es5500, и други в този бюджет) картината на моменти става на петна при един и същ сигнал. Не знам дали е 100/200 или още херци, но наистина е супер
    + много пъргаво и семпло меню (за някой може би изглежда леко ретро, но за мен това е плюс)
    + чете всевъзможни видео файлове заедно със субтитри на български от usb/sd. Това важи и за mkv + външни субтитри в srt формат
    + същото важи и за DLNA, включително и за mkv и субтитрите!! аз го ползвам с miniDLNA инсталиран на NAS d-link 320. м/у другото DLNA поддръжката е на много добро ниво - всичко става много бързо, навигация по папки, пускане/спиране на филми и музика. Изненадан съм много положително! За сравнение samsung с allShare е доста тромава работа.
    + viera connect - това за мен никога не е било приоритет при избора на телевизор, но изненадващо работи доста добре - youtube (май не показва HD версиите на клиповете, не съм много сигурен), времето, разни приложения за кино трейлъри, новини и т.н.

- плавната и детайлна картина идва на цената на леко зърнест деинтерлейс - няма как да получиш и двете, тук нещата са в баланс според мен
    - дистанционното е голямо дърво! Не е удобно в ръката, отдолу има копчета, които не работят на този телевизор, а заемат ценно място.
    - EPG менюто заема целия екран и спира звука дори на тв канала, който гледаш в момента. Изкючително тъпо, при положение, че СТБ на Близу, който сигурно струва $5 се представя по-добре.
    --- (100 минуса тук!) субтитрите са много дребни и няма възможност за настройка на размера!!!!!! Не мога да повярвам, че са го направили толкова малоумно. Изключително съм разочарован от тази работа, при положение, че знам много добре, че това е нещо супер лесно да се направи. Предвидили са толкова "сложно" нещо, като промяна на кодирането на субтитрите, а дори не им е минало през акъла, че вероятно промяната на размера не нещо важно. Още повече, че съм сигурен, че по техните препоръки за размер на екрана според разстоянието на гледане, нормално виждащ човек ще има проблем с разчитането. Мисля да пиша на Panasonic за това. Дори да не оправят проблема в следващ ъпдейт поне ще си знаят, че има още един недоволен потребител от тази недомислица.

Накратко, според мен този телевизор е един много добър избор за хората, които нямат нужда от глезотии и ще ползват телевизора предимно по предназначение

Ще пиша още като имам други впечатления.
    Здравей, колега! Аз имам Panasonic TXL32Е5Е и се мъча да му пусна сигнал от компютъра през DLNA сървър... Пробвах няколко (Домашний медия сервер, PS3 Media server, Universal media server...) и ефектът беше един и същ - абсолютно никаква реакция от страна на сървъра. Не намира телевизора, а като пусна Медия сървър от Виерата на ТВ-то ми вади съобщение "Сървърът не е установен". Връзката се осъществява в домашна мрежа, като и РСто и ТВто са свързани с кабели към рутера (иначе има и безжична мрежа), айпитата съответно са еднакви до последната част. Въпреки това не успявам нищо да направя. А съм сигурен, че този телевизор я поддържа тази функция. Може ли да ми препоръчаш някакъв софтуер или пък да ме подсетиш какво не правя като хората...
    Благодаря предварително!

П.П. Съжалявам за дублирания пост, но в информацията, която ми даде Христослав, не се ориентирах за панасониците... Препоръчват разни неща за Филипс, Сони и Тошиба, но може би има разлика и на мене не ми вършат работа...

8.  

9. Тук е от
    Jul 2009

Серията на Панасоник FT има ли вероятност да се появи и на българския пазар? На този етап не попадам на подобна информация.

10. Тук е от
    Jun 2013

Цитат Първоначално публикувано от hivo Виж публикацията
    Серията на Панасоник FT има ли вероятност да се появи и на българския пазар? На този етап не попадам на подобна информация.
    Panasonic - 3D LED TV 47" TX-L47FT60 - Телевизори

11. Тук е от
    Mar 2013

Колеги, вчера си свалих на флашка филм с резолюция 1920 х 1080 / HDTV / и филма насичаше до такава степен, та чак спираше за по 5 - 10 секунди. Правеше го непрекъснато и не можеше да се гледа така. Телевизора е Panasonic TX-L42ET60E. Да смятам ли, че параметрите на телевизора са недостатъчни за такъв филм или има друга възможна причина? Същия филм / Механикът / го гледах преди това, но с по-ниска резолюция / 720 / и нямаше никакви проблеми. Предварително благодаря на всички отзовали се с компетентно мнение.

12. Senior Member Аватара на jonov
    Тук е от
    Dec 2009
    Живее в
    Лом

Може флашката да е бавна , за целта използвай външен хард .

13. Junior Member
    Тук е от
    Jan 2009
    Живее в
    Габрово

Отговор: Panasonic LCD TV / FAQ - на първа страница ,обсъждане ,мнения

Цитат Първоначално публикувано от hienata76 Виж публикацията
    Привет едно въпросче. Новия 55ЕТ60 дали е с по добър контраст "черно" от стария по горен клас 55DТ50 .На който ,пък му липсваше такъв.
    Питах разпитвах, видях го на място и го вземах 55DТ50. Много съм доволен
    На тъмно черното става сиво, но аз винаги гледам на светло, а там нещата са просто великолепни. Осветлението ми в стаята е на тавана , крушки 3х20 вата и са напълно достатъчни за възпроизвеждането на катранено черно ,което много ме притесняваше.
    В магазина направих директно сравнение и бях готов да дам повече пари за хубав 55",от лявата му страна беше 55"F5... серия на самсунг a от дясно 55"F65...Дистанционните бяха в мен играх си повече от 2 часа не можах да изкарам по хубава картина от Панасоника ,a съм пристрастен към Самито После пробвах със Сони 55 750 бяха на кантар и то само на определени сцени но гланцовия дисплей някак си изваждаше по хубавите цветове и черно Може и да съм свикнал със гланца ,аз и търсех такъв. Досвидя ми за очилата, но другия месец все пак 3Д-то няма да ми избяга от Замунда.
    Още веднъж много доволно ,за сега .
    Този пост е редактиран от hienata76; 12-06-13 в 20:25.
    Fire_Man одобрява това.

14.  

15. Тук е от
    Jun 2013

Отговор: Panasonic LCD TV / FAQ - на първа страница ,обсъждане ,мнения

Някой може ли да сподели как да проверя дали ТВ е мостра или не? Има ли в менюто опция да видя колко часа е работил? Става въпрос за 47WT50.

16. Member
    Тук е от
    Jan 2007

Цитат Първоначално публикувано от korab Виж публикацията
    Запиши ги в UTF-8

17. Тук е от
    Apr 2013

Здравйте,
    кво мислите за тези модели на панасоник : http://www.technopolis.bg/b2c/detail...IC-TX-L42ET60E

http://www.technopolis.bg/b2c/detail...NIC-TX-L42ET5E

главно филми и спортни събития ще се гледат.. ако имато по добро предложение казвайте

18. Novice
    Тук е от
    Jun 2013
    Живее в
    София

Нов firmware за WT50,GT50,VT50 Ver. 1.628

Излязъл е нов фирмуер за посочените серии. Инсталирах го на TX-L47WT50E. Телевизора беше с 1.626 и не си го засичаше сам през интернета, казваше че е с последна версия. Качих го от саийта през флашка:
    http://panasonic.jp/support/global/c...down_eu13.html
    Единствената промяна която забелязах е при превключването на каналите, като че ли е по бързо.
    В чейнч лога пише само:
    Improvement of E.P.G.
    Аз и за това го качих. Проблема при мене е че показва в EPG гайда, само текущото и следващото предаване, на почти всички канали. Само на 2-3 канала показва повече предавания напред. Това е към цифровата на NET1 в София. В същото време на външен приемник, и на вътрешния тунер на друг телевизор LG се показват предаванията до 5 дни напред, на почти всички програми. Не знам дали може да е от някакви настройки, мисля че в началото му дадох за регион други, а за език съм пробвал и с български и английски.
    Този пост е редактиран от men1; 19-06-13 в 17:28.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Media Player - Popcorn Hour 2014(всички модели)/FAQ на първа страница
    От jovanoty във форум Мултимедийни плейъри
    Отговори: 841
    Последно: 12-02-24, 10:50
  2. Media Player - Mede8er 2014/(всички модели) FAQ на първа страница
    От pipchi във форум Мултимедийни плейъри
    Отговори: 541
    Последно: 30-10-18, 12:41
  3. Отговори: 2279
    Последно: 04-02-15, 10:01
  4. Philips LCD TV / How Tos & FAQ - на първа страница (2014)
    От hristoslav2 във форум Philips телевизори
    Отговори: 729
    Последно: 15-01-15, 20:03
  5. Samsung LCD & OLED TV / FAQ - на първа страница (2014)
    От hristoslav2 във форум Samsung телевизори
    Отговори: 1319
    Последно: 02-01-15, 20:26

Тагове за тази тема

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе