Благодаря hristoslav, Няколко дни ме няма, но след това прескан задължително! Не знам как се е получило писането в темата на Панасоник, за което се извинявам!
19''
26''
32''
37''
42''
47''
55''
Благодаря hristoslav, Няколко дни ме няма, но след това прескан задължително! Не знам как се е получило писането в темата на Панасоник, за което се извинявам!
Здравейте, имам телевизор Panasonic TX-L32X5E. Можете ли да ми кажете как мога да изкарам субтитри? От това, което прочетох не разбрах трябва задължително да ги вграждам ли или има и друг начин? Това за всички модели телевизори Panasonic ли трябва да се прави? Какъв формат трябва да е файлът, в който са вградени субтитрите?
Здравейте! Може ли малко помощ по отношение на тази част от връзката между ТВ и компютър? За медия сървър предполагам, че трябва да си инсталирам програма - може ли препоръка? Иначе какво съм направил. Под уиндоус 7 - мрежата ми е домашна със споделяне на видео, музика и снимки; отметка на опцията за стрийминг с пълен достъп. При телевизора в менюто Медия сървър от Viera ми дава Сървърът не е установен и това е. Моля за малко помощ.
Поздрави!
За формата на файла погледни диска с инструкциите.
https://forum.setcombg.com/dlna-%D0%BA%D0%B0%D0%BB%D0%B8%D0%B1%D1%80%D0%B0%D1%86%D0%B8%D1%8F-%D0%B8-%D0%B0%D0%BA%D1%81%D0%B5%D1%81%D0%BE%D0%B0%D1%80%D0%B8/34961-dlna-faq-%D0%BF%D1%80%D0%BE%D0%B1%D0%BB%D0%B5%D0%BC%D0%B8-%D0%BC%D0%BD%D0%B5%D0%BD%D0%B8%D1%8F-%D0%BE%D0%B1%D1%81%D1%8A%D0%B6%D0%B4%D0%B0%D0%BD%D0%B5.html
Тази година препоръчителна е серията FT
Μοdel Black Black ANSI White White ANSI Contrast ANSI Review WT Series (LCD) TX-L47WT65B 0.18 cd/m² 0.153 cd/m² 120 cd/m² 96,415 cd/m² 616:1 AVForums DT Series (LCD) TX-L42DT65B 0.1 cd/m² 0.156 cd/m² - - - HDTVtest FT Series (LCD) TX-L42FT60B 0.108 cd/m² 0.109 cd/m² 92.11 cd/m² 120 cd/m² 900:1 AVForums ET Series (LCD) TX-L47ET60B - 0.118 cd/m² - 120 cd/m² - HDTVtest E Series (LCD) TX-L42E6B 0.008 cd/m² 0.0268 cd/m² - - - HDTVtest TX-L42E6 0.04 cd/m² - 201 cd/m² - - LESNUMERIQUES Table 2012
http://www.hdtvtest.co.uk/news/panas...1306013035.htm
Този пост е редактиран от hristoslav2; 02-06-13 в 18:16.
Просто за протокола: след прескана всичко е на шест! Отново благодаря!
Здравей, колега! Аз имам Panasonic TXL32Е5Е и се мъча да му пусна сигнал от компютъра през DLNA сървър... Пробвах няколко (Домашний медия сервер, PS3 Media server, Universal media server...) и ефектът беше един и същ - абсолютно никаква реакция от страна на сървъра. Не намира телевизора, а като пусна Медия сървър от Виерата на ТВ-то ми вади съобщение "Сървърът не е установен". Връзката се осъществява в домашна мрежа, като и РСто и ТВто са свързани с кабели към рутера (иначе има и безжична мрежа), айпитата съответно са еднакви до последната част. Въпреки това не успявам нищо да направя. А съм сигурен, че този телевизор я поддържа тази функция. Може ли да ми препоръчаш някакъв софтуер или пък да ме подсетиш какво не правя като хората...
Благодаря предварително!
П.П. Съжалявам за дублирания пост, но в информацията, която ми даде Христослав, не се ориентирах за панасониците... Препоръчват разни неща за Филипс, Сони и Тошиба, но може би има разлика и на мене не ми вършат работа...
Серията на Панасоник FT има ли вероятност да се появи и на българския пазар? На този етап не попадам на подобна информация.
Колеги, вчера си свалих на флашка филм с резолюция 1920 х 1080 / HDTV / и филма насичаше до такава степен, та чак спираше за по 5 - 10 секунди. Правеше го непрекъснато и не можеше да се гледа така. Телевизора е Panasonic TX-L42ET60E. Да смятам ли, че параметрите на телевизора са недостатъчни за такъв филм или има друга възможна причина? Същия филм / Механикът / го гледах преди това, но с по-ниска резолюция / 720 / и нямаше никакви проблеми. Предварително благодаря на всички отзовали се с компетентно мнение.
Може флашката да е бавна , за целта използвай външен хард .
Питах разпитвах, видях го на място и го вземах 55DТ50. Много съм доволен
На тъмно черното става сиво, но аз винаги гледам на светло, а там нещата са просто великолепни. Осветлението ми в стаята е на тавана , крушки 3х20 вата и са напълно достатъчни за възпроизвеждането на катранено черно ,което много ме притесняваше.
В магазина направих директно сравнение и бях готов да дам повече пари за хубав 55",от лявата му страна беше 55"F5... серия на самсунг a от дясно 55"F65...Дистанционните бяха в мен играх си повече от 2 часа не можах да изкарам по хубава картина от Панасоника ,a съм пристрастен към Самито После пробвах със Сони 55 750 бяха на кантар и то само на определени сцени но гланцовия дисплей някак си изваждаше по хубавите цветове и черно Може и да съм свикнал със гланца ,аз и търсех такъв. Досвидя ми за очилата, но другия месец все пак 3Д-то няма да ми избяга от Замунда.
Още веднъж много доволно ,за сега .
Този пост е редактиран от hienata76; 12-06-13 в 20:25.
Някой може ли да сподели как да проверя дали ТВ е мостра или не? Има ли в менюто опция да видя колко часа е работил? Става въпрос за 47WT50.
Здравйте,
кво мислите за тези модели на панасоник : http://www.technopolis.bg/b2c/detail...IC-TX-L42ET60E
http://www.technopolis.bg/b2c/detail...NIC-TX-L42ET5E
главно филми и спортни събития ще се гледат.. ако имато по добро предложение казвайте
Излязъл е нов фирмуер за посочените серии. Инсталирах го на TX-L47WT50E. Телевизора беше с 1.626 и не си го засичаше сам през интернета, казваше че е с последна версия. Качих го от саийта през флашка:
http://panasonic.jp/support/global/c...down_eu13.html
Единствената промяна която забелязах е при превключването на каналите, като че ли е по бързо.
В чейнч лога пише само:
Improvement of E.P.G.
Аз и за това го качих. Проблема при мене е че показва в EPG гайда, само текущото и следващото предаване, на почти всички канали. Само на 2-3 канала показва повече предавания напред. Това е към цифровата на NET1 в София. В същото време на външен приемник, и на вътрешния тунер на друг телевизор LG се показват предаванията до 5 дни напред, на почти всички програми. Не знам дали може да е от някакви настройки, мисля че в началото му дадох за регион други, а за език съм пробвал и с български и английски.
Този пост е редактиран от men1; 19-06-13 в 17:28.