Да ти кажа, не ползвам субтитри и не знам! Добре съм с английския, а понякога даже по-добре от тия, дето ги правят Та не съм пробвал
С дистанционното управление
Със смартфон
С таблет
С Touchscreen
С глас
С жестове
Със силата на мисълта
С очите
Не знам / не мога да отговоря
Да ти кажа, не ползвам субтитри и не знам! Добре съм с английския, а понякога даже по-добре от тия, дето ги правят Та не съм пробвал
Само да кажа ,че моят проблем с домашното кино се оправи , след поставяне на оптичен кабел . Ще пробвам със субтитрите и ще ви кажа дали има проблеми .
здравейте , купих си LG 50lb670v и немога да подкарам lg store ,изписва ми (очаквайте скоро)
Трябва ли да прявя някаква настройка?
добър избор ли съм направил или за тая цена има по добра оферта ??
Да ви кажа как да си подкарате субтитрите . Първо името на филма и на субтитрите трябва да бъде едно и също , след това отваряте субтитрите отивате на фаил . Следва запиши като и давате Unicode текстови документ . Няма да имате проблеми и винаги ще ви вървят субтитрите . Успех на всички
Не става.. промених го на unicode и пак си ги дава на маймуница. На друг филм вървят, този проблем и с други филми се е получавал.
Ма верно ли, че сони и панасоник ползват матрици на лг???
Имам питане.
По какъв начин може да се запамети за постоянно аудио потока на даден канал от цифровата ТВ на Близу с КА модул? Да речем Евроспорт Нюз има два аудио потока - английски и руски. По подразбиране е английски (на първа позиция), аз му задавам руски и започва да тече руска реч, но като сменя канала и се върна, отново е по подразбиране на английски. При всички канали, които имат възможност за избор на аудио поток е така. Самото избиране става от бутона за бързото меню (Q.MENU), само там успях да намеря опцията.
ТВ е LG 42LN5404.
В настройките за звука има следния избор:
- Режим на звука
- Виртуален обем
- Clear voice II
- Автоматична сила на звука
- Звуков изход
- Настройка звука на DTV
- AV синх. Регулиране
- Баланс
- Sound optimizer
Не намерих подходяща опция за задаване на постоянен аудио поток.
Позабравил съм им менюто на ЛГ , я виж имаш ли такава позиция в менюто - HOME ➾ Настройки ➙ ОПЦИЯ ➙ Език
Много Благодаря! От там се оказа
Всичко опции бяха нагласени на Български. За аудио, като се промени на друг език и ако го има в списъка, тръгва с него.
Намерих настройки за картината за LB7XXX, но не ми са ясни някой неща при въвеждане на 20PT Whte Balance IRE 100,95,69 и т.н. за всички ли трябва да въвеждам стойности или само за 100? Някой може ли да обясни какво правят опциите като Super resolution, Pattern, Real Cinema и Motion Eye Care? Гледам ги от тук LG 55LB7200 Calibration and Picture Settings (65LB7200) ще бъда благодарен ако hristoslav2 се намеси