Опитай с това..стига да не си изгорил портовете.
Downgrade за модели 2013
http://snu.no-ip.biz/help.html
http://snu.no-ip.biz/index.html
С дистанционното управление
Със смартфон
С таблет
С Touchscreen
С глас
С жестове
Със силата на мисълта
С очите
Не знам / не мога да отговоря
Опитай с това..стига да не си изгорил портовете.
Downgrade за модели 2013
http://snu.no-ip.biz/help.html
http://snu.no-ip.biz/index.html
Даунгрейда до по ниска версия няма да помогне на колегата. Мисля си, че порт е здухал чипа, който е един и за трите HDMI порта. На предния ми модел LB631V му се скапаха и антенния и сателитния вход, а DVR-a за видеонаблюдението който бе вързан през HDMI порта, с изгарянето си от гръм порази и чипа на HDMI. Резултата бе, че и трите порта не реагираха. Разпознаваха само, че има свързано нещо към тях, ама до там. Така, че се пазете. Както каза колегата, удари ли гръм в близост, няма спасение. Само ще посоча, че от бурите тук, ми изгърмяха на два дена телевизор, всички суичове в частна интернет мрежа, DVR и една скъпа камера. Порта на лана на компа не се брои. Още възстановявам загубите. Поне ми смениха телевизора.
Но и да посоча, че стара техника оцеля, а всичко ново изгоря. Имам един самсунг, 40 инча LCD, дървен софтуер и стар, преживял е много бури, ама си работи. А новото LG издъхна на първата светкавица.
Така че безжичен нет към телевизора, и другото да се вадят кабелите. Няма спасение наистина. Имал съм 100метра кабел по трасето, напълно стопен. Коя защита да издържи на тая сила!
А и понеже се занимавам с това, много интернет рутери и суичове бяха аут. Всички сервизи бяха задръстени с изгоряла техника. Така че свeтне ли навън, се спазва едно старо и изпитано правило. Броите до 10 след светкавицата и ако до тогава не чуете гърма, не се притеснявайте. Далече е. Ако е под 10 сeкунди звука от гръмотевицата, изключвайте всичко и се пазете!
Линковете по-горе не работят. Днес взех един PS3 и за мое щастие на който и от hdmi портовете да го мушнах тръгваше. Тоест портовете работят перфектно. Имам два други смарт телевизора, един samsung и още едно LG. Като включа HDMI кабела от компа ми ги отчита и двата, само на този не става. Смених и драйверите на видеото, същата работа. Не мога да разбера къде точно е проблема.
Може би е несъвместимост някаква. Щом портовете работят, то трябва да пробваш с по ниска версия или да чакаш ъпдейт. Звънни на съпорта. Търси там техническия отдел. Аз преди време говорих с тях по повод разпознаването на хард и бяха много отзивчиви. Може би знаят нещо по въпроса.
Най-вероятно се е получила някаква несъвместимост с уиндоус. Макар, че от доста време съм с 8.1, може при някой ъпдейт да се е получил някакъв бъг. Съмият уиндоус ми го отчита така :
Снимка :: Snimki.be - качване на снимки лесно и без регистрация а при драйверите не го отчита : Снимка :: Snimki.be - качване на снимки лесно и без регистрация. Пробвах и с китайски таблет, веднага ми го разпозна телевизора, както и с лаптоп с Седмица на него, пак без проблем. Явно е от Осмицата.
Може да се е сбъгясала, да. Що не пробваш да я върнеш осмицата малко назад, когато го е нямало тоя проблем. Или друг вариант, да я преинсталираш. Трето, да пробваш с друг компютър.
Този пост е редактиран от hristoslav2; 21-07-14 в 20:52.
Здравейте
Сблъсках се със следното нещо на LB670, при всяко пускане на филм от вграденият USB плеър настройките са се ресетнали, дори да не вкл. и изкл. ТВто, а само да прехвърля на телевизия и после да се върна пак в плеъра всичко вече е забило на някакви заводски стойности Доста е неприятно, някой има ли идея от какво може да е и друг дали се е сблъсквал с подобно нещо.
Благодаря
Кои настройки се ресетват? При мен единствено кодировката на субтитрите се ресетва на дефолтната при стартиране на нов филм без значение през USB или DLNA.
По-неприятното е, че понякога при превключване от USB/DLNA филм към ТВ, App или интернет ме изхвърля от филма в SmartShare менюто и не помни точката на прекъсване. Не вярвам причината да е в запълване на кеша и чистенето му от WebOS. В същото време няколко други приложения работят коректно във фонов режим. Нали WeOS я рекламират като мултизадачна.
LB670 ver.03.23.24
Всички настройки на картината които съм си направил на конкретният USB вход
Рядко ползвам USB за гледане на видео и затова реших, да направя тест с потребителски настройки на картината. Оказа се, че при мен го няма този проблем. ТВ си пази настройките след превключване към канали, при изключване на USB диска, при смяна на филма и дори при изключвне от захранването за продължително време, което приятно ме изненада.
егати и тъпото тазгодишните модели ще излезнат яко недоклатени, всяка една бройка си е с характер и си дава индивидуални проблеми
Благодаря ти за теста който си направил, аз продължавам да търся решение
Поздрави
Здравейте!
Някаква нова информация за най-новия ъпдейт на LM(2012) има ли?
Че този път не бързам да инсталирам новите ъпдейте.