Страница 143 от 223 ПърваПърва ... 93133141142143144145153193 ... ПоследноПоследно
Резултати от 2,131 до 2,145 от общо 3341

Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2007

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Jun 2003

Re: Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2007

ДА и с малката разлика от 10 пъти по-малък контраст

2.  

3. Member
    Тук е от
    Feb 2006

mitkoa,
    Ползвай промоцията за SHARP LC-32WD1E!

4. Тук е от
    Jun 2007

Здравейте на всички ви,обръщам се към тези,които са на кабелна телевизия и ползват цифровия пакет.Моля за извинение,ако не е точно по темата,ама прегледах и не срещнах къде да си задам въпроса.Ако има вече подобна тема,извинете още веднъж,и дайте препратка да отида там...Та питам сега,как е по-добре да се включи конверторът,който получавам от кабелния оператор - има SCART , S-VIDEO , RF изходи.Кой е по-добър,като имам предвид,че бих искал изхода на конвертора да включа към DVD и към ТВ едновременно,както съм и сега със SCART връзки,но с аналоговия пакет още съм.Целта е да мога да записвам програмата,която гледам в момента,а и да гледам тв програма,без да е нужно винаги да е включено DVD - то ми.На всички ли изходи на конвертора има един и същ сигнал - т.е. една програма,избирана с дистанционното на конвертора ?Изходите аналогов сигнал ли дават всички ?Моля за практическите ви упътвания и съвети,друго е да прочетеш от патил и опитал...защото искам да мина на цифровия пакет,ама с техниците нещо не се разбрахме - не можело да се включи изходът на конвертора към DVD - то ,а трябвало да влезе в телевизора...ами ако е аналогов изходът му,аз сега съм така ....влиза в DVD - то и оттам - SCART-кабелче към телевизора...благодаря на ангажиралите се с отговор,а като приключа,ако има въпроси,ще описвам как се оправям.

5. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Към кой кабелен оператор си и за кой декодер става дума?
    Въпреки че се казва цифрова кабелна, декодера ти подава аналогов сигнал. Най-добре е да използваш СКАРТ-а, а някои декодери подават RGB сигнал през него. Това ти е най-добрия вариант.
    Това за минаването през двд-то трябва да го пробваш с твоя модел.
    Няма как да гледаш различни канали на различните изходи, ако това питаш.
    Изобщо опитай се да зададеш въпроса малко по-ясно, с по-къси изречения.

6. Тук е от
    Jun 2007

От Варна съм и съм към Ариел-Тв кабелната...Модела на декодера не знам,но той е само един - предлаган от тях,така че няма засега значение.В момента съм на аналогов пакет и съм доволен от качеството....но виждам,че в цифровия пакет има повече програми и казват,че ще се подобри още качеството на сигнала,ако мина на цифровия.Та поради факта,че се дава декодер,и питам за това кое включване е по-добро.Сега гледам програмите с възможност за избор от дистанционното но тв-то,ако съм в тв-режим,или с избор от дистанционното на ДВД-то,ако съм в режим АВ...Но техниците казват,че изборът на програма вече ще е от дистанционното на декодера.Та аз бях в офиса им и разгледах какви са изходите на декодера,затова питам за възможните варианти за изходите му - кой с какъв сигнал е и дали има предпочитан вариант....Аз имам всякакви входове,но ме смути изказването на техник,че трябва от декодера да се подаде направо сигнала в телевизора.Не можело да влезе първо в ДВД-то,та оттам в ТВ.Аз сега съм така,аналоговия пакет си влизат в ДВД-то и оттам със СКАРТ- в телевизора.За това и питам - щом е пак аналогов сигнал на изхода на декодера,нещата трябва да изглеждат по същия начин...?

7. Member
    Тук е от
    Jan 2007

Да разбирам,че имаш dvd recorder,при това положение можеш да вържеш приемника(2 Scarts and RCA A/V output) към ТВ със СКАРТ .а другият СКАРТ от приемника или чинчовете да подадеш сигнал към recordera като антенният кабел,който е бил в ТВ-то слагаш в приемника.При това положение ще гледаш каквото записваш,можеш да подадеш сигнал по висока честота от приемника и тогава ще можеш да гледаш аналогова тв докато записваш от приемника.Повече инфо за приемника има тук http://m-bg.net/dvb-sat/viewtopic.php?t=13

8.  

9. Тук е от
    Jun 2007

Предлаганият приемник-декодер от кабелната е с един изход СКАРТ....видях го с очите си,има RF и S -video още като изходи.Има ли възможност групата канали да излиза на изхода на декодера така,както са сега аналоговите канали - като група,или може само с дистанционното на декодера да си избирам каналите един по един ?

10. Member
    Тук е от
    Mar 2006

Вече сме октомври месец и не виждам нито един от новите модели които трябваше да излязат SONY 40W3000,40V3000,SAMSUNG LE40F86B,PANASONIC TX-37LZD70F ,TOSHIBA 37Z3030D ,SHARP LC37X20E до края на месеца дали ще се появат някои от тези модели.

11. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Цитат Първоначално публикувано от klapan
    Предлаганият приемник-декодер от кабелната е с един изход СКАРТ....видях го с очите си,има RF и S -video още като изходи.Има ли възможност групата канали да излиза на изхода на декодера така,както са сега аналоговите канали - като група,или може само с дистанционното на декодера да си избирам каналите един по един ?
    Не може. Дори да излизаха, двд рекордера ти няма тунер за цифрова телевизия DVB-C за да може да сменяш през него каналите.
    Съмнявам се декодера да може да изкарва сигнал едновремено от скарта и с-видео изхода. Може би се избира през кой да работи.
    Пробвай дали не може да вкараш сигнала през скарта в рекордера и пак през скарт от него към телевизора.

12. Senior Member Аватара на Lupus
    Тук е от
    Aug 2003
    Живее в
    София

Най-голямото изложение за електроника отвори врати

Телевизори с най-големите и най-плоски екрани в света са хит на откритото днес край Токио изложение за битова електроника CEATEC, предадоха ИТАР-ТАСС и Франс прес. “По-тънки и по-големи” * такъв е неофициалният девиз на изложението, специално внимание на което ще бъде отделено на най-новите модели плоскоекранни телевизори. Японските гиганти в сектора * Matsushita, Panasonic, Hitachi и др. * ще представят предпремиерно новата си гама продукти * от аудиовизуална техника до телекомуникационни системи и компютърен софтуеър.
    Особен интерес предизвиква Sony с новия си модел телевизор с 11-инчов свръхплосък (само 3 мм) органичен екран, който ще се появи на пазара на 1 декември в Япония.

http://www.monitor.bg/article?sid=&a...id=40&eid=1180

13. Member
    Тук е от
    Feb 2004

и аз за това се колебая за цифрова (София Евроком), имам ДВД рекордер на който записвам независимо от телевизора - кабела влиза в ДВД а от него в ТВ със скарт и с антенен кабел, как се организира всичко това с декодер?
    някой да даде съвет - 37" плазма на панасоник или шарп 37" (хд1, рд1/2) - тв и филми от пц, 10х

14.  

15. Тук е от
    Apr 2007

за цифровата кабелна:

това дето го искате няма как да стане, декодера подава един канал, и където и както да го включиш все е тази. Този канал се избира от дистанционното на цифровия приелмник. До сега (с аналоговата) е било възможно едно да гледаш на ТВто а друго да се записва на DVD защото DVD има тунер, които може самостоятелно да обработва аналоговия сигнал. За да стане това с цифровата телевизия ви трябват два цифрови приемника. (както за аналоговата е имало два тунера - един в ТВто един в DVDто). Различните видове на свързване, (кабели и букси) не променят казаното по-горе

Приемлив вариант е - аналоговата в DVDто, и си записвате каквото искате, цифровата в ТВто.

16. Тук е от
    Jun 2007

Значи извинения ви поднасям,малко съм ви заблудил...Декодерът е с два изхода СКАРТ - и на всеки си пише за какво е -единият е означен с TV, a другият с - VCR.И предполагам,че са два изхода,предназначени за вкл. към ТВ и към ДВД.Абе утре ще стане ясно,като дойдат техниците,ще пробваме варианти.

17. Тук е от
    Feb 2004

здравейте, много интересна и полезна тема
    дойде момента да си вземам ТВ с ограничение в бюджета 1500лв имам 3 фаворита

PHILIPS 32PFL5322
    SHARP LC-32WD1E
    PANASONIC TX-32LM70P

за първите 2 има доста писано
    http://www.lcd-compare.com/index.php...SHALC32WD1E=on
    но за панасоника почти нищо неможах да намеря
    http://panasonic.ru/products/spec.xg...el_id=16923740
    интересува ме за панасоника някой знае ли характеристиките за контраст и яркост ?

така като гледам по спецификации и 3-те модела са на един кантар с тази разлика че филипса е с около 250 лв по ниско от другите 2 може би разликата идва от това че няма цифров тунер (което за мен не е от значение )
    Бих се радвал да чуя и вашите мнения.

18. bgm
    bgm е офлайн
    Member
    Тук е от
    Dec 2006

От тези трите това е ТВ-то:
    SHARP LC-32WD1E.
    От панасониците този е добър: PANASONIC TX-32LX70P, но ти е над бюджета.
    Филипсите стават върховите модели.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2010
    От toddy във форум Телевизори
    Отговори: 5360
    Последно: 03-12-10, 11:16
  2. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2009
    От grubi81 във форум Телевизори
    Отговори: 6640
    Последно: 01-01-10, 20:30
  3. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2008
    От kotaraci във форум Телевизори
    Отговори: 4485
    Последно: 31-12-08, 22:00
  4. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2006
    От spacedigital във форум Телевизори
    Отговори: 560
    Последно: 17-10-07, 23:50
  5. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори-2005
    От gogo_bg във форум Телевизори
    Отговори: 96
    Последно: 29-12-05, 15:19

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе