Напълно подкрепям това мнение. От месец съм със Crown 40781 FullHD. За повече инфо тук: http://www.hitachidigitalmedia.com/product.do?actionName=showProductAction&pt=17&pg=68&proid=605 Индетичин е с 37",42" V серии на Хитачи. Който проявява интерес може да види ръковствотото на потребитея - 1 към 1 са. С няколко малки изключения. Липса на CL slot. В picture menu Крауна има допълнителна опция game mode. ЛСД панела е на Samsung модел LTA400WS-LH1 (Part Number: BN07-00245A) S-PVA FHD 92% Gamut, 450 brightnes, contrast ratio 1200:1, pixel pitch 0.461, activ area 885,6 x 498,2. Този панел е използван за модела LNS4092D на Самсунг, монитор NEC Multeos M46. В руските сайтове пише,че Тошиба и Сони също използват този панел, но не конкретизират точния модел. По спесификация на Краун е даден и 4000 динамичен.Първоначално публикувано от zlostar31
Останах учуден от черния цвят. Черният цвят ... си е черен цвят, без компромиси. ТВ сигнал e през приемник topfield TF7700 FullHD. Използвам HDMI изход/вход. Не само FHD каналите, но и на останалите цифрови канала картината много добра. В началото с часове гледах melodyzen.tv fullHd. През D-Sub максималната резолюция е 1360х768. Сега ми предстои закупуването на 10 м HDMI->HDMI и Асус 3450/DI с HDMI просто за идеята. Не съм кинолюбител, но по филм-два HD на седмица може и да пускам през пс-то.
На мен специално не ми харесва звукът, който вади. Макар, че през User настройката на еqualizer съм игнорирал всички високи над 3kHz звукът пак е дразнещ за мен.
За цената си от 1399 лв за 40" FullHD и предвид картината, която виждам това е една добра покупка.
П.С. Дразни ме "синьото око" отпред, когато е в stand-by и го изключвам от самия ТВ. Пускането и спирането от самия ТВ има ли негативно действие?