Ами като използваме синичкото бутонче "цитат"
Ами като използваме синичкото бутонче "цитат"
Да, от видео картата се настройва, но не го мисли толкова. Спокойно може да я сложиш на 60Hz и да не я пипаш. В началото едва ли ще усетиш разликата.Първоначално публикувано от hipopotama
да ясно мерсим ,а някъде бях прочел ,че трябва като си купиш lcd всичко да е на занижени стойности тоест? цвят , контраст тези неща ли? а и колко време трябва да се гледа така...
Само за плазмите важи това. За ЛСД няма такова ограничение.
Наи-доброто на 37инча е това http://www.sharpbg.com/index.php?productID=271 ако искате да не сажалявате вземете си го.
През D-sub толкова, през този вход почти всеки телевизор има ограничение едни до 1024x768, други до 1280х1024, трети до 1360х768. За това препоръчително е да имаш видеoкарта поне с DVI изход за да го преобразуваш посредством кабел или преходник на HDMI, а най-добре е да имаш направо HDMI изход на видеото. Именно през HDMI може да докараш FullHD.Първоначално публикувано от shper
Значи е най-добре HDMI към HDMI ...?
Да това е най-добрият вариант. Освен това през HDMI освен картина има и пренос на звук, докато през другите два изхода няма звук. Звука може да се изкара от гнездото на слушалките, към ресийвър или аудио система.Първоначално публикувано от hipopotama
Аз ще се намеся тук. Това, което си написал не е вярно. Довчера и аз мислех същото, но намерих един полезен пост. http://forum.setcom.bg/index.php/top...html#msg325530 Слагайки кабела с петнадесетия пин 1920*1080 си излиза без проблеми с разкошно качествоПървоначално публикувано от sirgeorge
И моя кабел е 15 пина, повече от това не мога да дигна телевизора ми изписва, че не подържа такава разделителна способност. Иначе вътре от настройките на картата (Catalyst Control Center, защото съм с видео карта ATI) мога да дигна на ТВ-то до 2048x1536 и да се вижда, но има е едно "но" това не съвсем така и е илюзорно, защото резоляцията не се променя. В Display Settings на видео адаптера, ясно се вижда 1 монитор 1024х768 (разбирай дисплея на лаптопа ми), 2 монитор (ТВ) 1280x1024. Като мръдна курсора на 1920x1080 ми изписва на телевизора - "Не се поддържа".Първоначално публикувано от digunan
Най-лесно се разбира дали си увелечил резолюцията като наблюдаваш иконите на дисплея. Ако станат по-малки от предходната резолюция, значи "операцията е успешна".
П.п. В инструкциите на телевизора ясно е записано цитирам:
"Правилната настройка на размера (разделителната спообност): Оптимум - 1280 Х 1024."
Еми честито digunan!
Видях твоята таблицата за подържаните резолюции. При мен таблицата е до 1280 Х 1024.
привет знаещи бих искал да попитам тук знаещите и по точно lazarus18 какъв модел телевизор да си купя казвам ви много съм бос по тая час от техниката ще го ползвам предимно за гледане от булсатком и от компютър изчетох целия раздел и съм объркан бюджета ми е около 1500-1600
предварително благодаря
Кажи поне от какво разстояние ще го гледаш!
от около 3 метра ще го гледам
чета добри отзиви за този модел http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09036466 но го няма май по магазините вече