Аз съм със същия вече около двадесетина дни. Много си го харесвам. Ползвам го на "цифрова" кабелна. На SD сигнал надмина очакванията ми (щото бях подготвен от форума да не очаквам чудеса). Още по-очарован съм от звука му, защото тези уреди по принцип се водят за имащи кофти саунд и имах сериозни притеснения в тази насока. Малките колонки отстрани, съвместно с баса отзад, наистина си вършат перфектно работата, въпреки упорството на продавачите в магазина, че "тези работи отстрани са само за дизайн -вътре всички са еднакви".Първоначално публикувано от stelkom2004
На HD сигнал съм го пускал през лаптопа и установих (този път без учудване), че предава прекрасно и всичко си му е наред, включително и 1080р/24, което вече не очаквах, че ще го има като екстра, или че ще успея да го подкарам с моето оборудване. Пробвах настройките на картината, които са предписани за 656 модела, защото менюто им е еднакво, но не ми харесаха, може би защото обичам по-ярки и наситени цветове и силни контрасти.
За LAG-а нищо не мога да кажа, не съм го пробвал на игри.
Взех го R/B от ДОМО за 999 лева. Смятам, че с този компромис (доколкото е такъв) успях да взема телевизор, с характеристиките които исках, за парите които си бях отпуснал за покупката.