Страница 7 от 99 ПърваПърва ... 567891757 ... ПоследноПоследно
Резултати от 91 до 105 от общо 1476

Препоръчвани модели LCD и плазма HDTV! - 10.12.2009

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Oct 2008

Re:Препоръчвани модели LCD и плазма HDTV! - 07.01.2009

Благодаря много

2.  

3. Тук е от
    Oct 2008

Аз може би ставам досаден, но не ми се дават към 6 бона за Пионер-а 5090. Следващите добри плазми, които гредах по форумите с размер 50` са Panasonic PY80, ако не се лъжа. В ТМ така настройват телевизорите, че всеки си е с отделна картина и не знам как може човек да ги сравни. Гледах, гледах нещо измито ми стоеше този модел. Може ли да ми кажете голяма ли е разликата в качеството и има ли по-добра плазма на Панасоник на по-ниска цена от Пионера. А аз още ще си помисля за Пионера, че тази криза дето се задава, не ме въодушевява за скъпи покупки. 10х.

4. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Цитат Първоначално публикувано от Lub40
    Аз може би ставам досаден, но не ми се дават към 6 бона за Пионер-а 5090. Следващите добри плазми, които гредах по форумите с размер 50` са Panasonic PY80, ако не се лъжа. В ТМ така настройват телевизорите, че всеки си е с отделна картина и не знам как може човек да ги сравни. Гледах, гледах нещо измито ми стоеше този модел. Може ли да ми кажете голяма ли е разликата в качеството и има ли по-добра плазма на Панасоник на по-ниска цена от Пионера. А аз още ще си помисля за Пионера, че тази криза дето се задава, не ме въодушевява за скъпи покупки. 10х.
    Проблема с картината на плазмите в ТМ е прекалено осветеното помещение. Факт е, че за да разкрие пълния си блясък /контраст, черно/ ти трябва помещение с контролирана светлина. Това ще рече презденя плътни пердета и вечер приглушено осветление. Особено силната дневна светлина сваля драстично усещането за хубаво черно. При ЛСД е обратното пък - те на тъмно издишат, а на светло са добре.
    Панасоника отстъпва значително като качество на Пионера. Въпроса е дали ти ще оцениш тази разлика и дали за теб си струва немалката разлика в парите. Основно разликата се състои в процесинга на видео сигнала и огромните възможности за настройки на картината на Пионера. Плазмите на Панасоник са тотално орязани откъм тези настройки. Те разчитат на наистина добрата фабрична настройка, но ако човек държи на детайлите и има набито око няма начин за корекции. От друга страна пък при Пионер ако искаш нонстоп да извличаш максимума то трябва постоянно да се ръкат менюта и опциите според това, което гледаш.

5. Тук е от
    Oct 2008

Свърши се вече! Поръчах си Панасоник PY80. Не можах да се напъна за още 2000 лева. Като имам предвид как бързо се сменят технологиите, така или иначе няма да съм дълго в "играта" - така че предпочетох "smart" решение. Отидох, гледах отсам, оттам - много хуваба картина за моите разбирания.
    Благодаря на всички, които ми помогнаха в избора - пак ще ви тормозя по-натам по сързани с плазмата въпроси по други теми.

6. Тук е от
    Oct 2008

А защо най-вече се предлагат LG-модели?

7. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Цитат Първоначално публикувано от rosenskalata
    А защо най-вече се предлагат LG-модели?
    Може би такива са твоите наблюдения защото работиш в Технополис.
    Иначе тук във форума те не са толкова препоръчвани и то неслучайно.
    Последните месеци обаче и при тях се появиха няколко интересни модела.

8.  

9. Тук е от
    Nov 2008

Здравейте разбирачи.
    Позачетох тук там из форума и вместо да ми светне стигнах до два основни извода:
    1. По лесно е да избереш кола.
    2. и че качествена телевизия трудно се намира ами поне качествена игра да стане.

Та и аз във връзка с избора .... пак два въпроса.
    1.Какво му трябва на едно около 37" LCD, освен HD 1080p за да може да се ползва за игри от типа "racing" от PC. Или идеята е не си струва...
    2.Кой модел / марка / според вас подхожда за целта? Става ли за целта словашкия PANASONIC TX-37LZ8P ?? много ли е стар?
    Благодаря за съдействието.

10. Тук е от
    Nov 2008

От много време на сам се каня да си взема TV дълго умивах дали плазма или LCD но в крайна сметка се ориентирах към LCD. Бях си харесал няколко модела SONY KDL-40D3500AEP заради цена качество SONY KDL-40V4000K видях го в техномаркет и много ми хареса картината TOSHIBA 40XF355DG също ме порази като качество и плазмата PANASONIC TH-42PY80 за която бях чувал митове и легенди . Да уточня телевизора го взимам главно заради конзолата ми и заради филми(тв не гедам пък и ако ще слагам цифрова тв ще е между другото). Отивам аз в техномаркет с пс3ката и една раница с игри old gen и present gen почнах да разглеждам и попаднах на една бравия малко по висок клас от 3500, KDL- 40s4000 и реших да тествам заради контраста а и че беше full HD, поразих се как изглежда metal gear solid 4, uncharted и HD трейларите които си носих. Цветовете като за начало бяха великолепни както и контраста, черното беше Черно. Определено след като разгледах и другите ТВ та ми стана ясно че това е телевизора, за цената 2100 вадеше показатели по добри от панасоника за 2600 е вярно че плазмите неможе да ги оцениш в свелта среда ама аз няма да стоя пред тв то вечер я . За сега единствения минус който мога да искажа за 40s4000 е че е лакиран и лично на мен отраженията ми пречат докато играя, видях същия модел не лакиран ама в магазина пишеше HD ready а от долу си пишеше 1080p и ме обърката тия от техномаркет но на 40с4000 всичко пишеше 4е е full HD. Отидох видях реших както се казва, но ми беше любопитно и разгледах в нета за ревюта на телевизора който харесах, но не намерих. Интересно ми е дали сега е подходящо сега да се взима този модел на сони или е по добре да се изчака малко ако се очаква някои по висок клас да поевтинеее, гледах 10 битови панели 50 000;1 контраст, но сега немога да отрека тествах и останах меко казано много доволен и съм решен да го взема но все пак

11. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

S4000 е хубав модел. Щом ти е харесал го взимай - това е най-важното.
    Само отчети факта, че телевизорите там не са настроени изобщо и е възможно да си отхвърлил някой модел, а той всъщност да е бил добър.

12. Тук е от
    Nov 2008

Да това ми е ясно за това като отидох си ги настроих според предпочитанията но ме учуди как панасоника изглеждаше по зле, аз си го обяснявам от осветлението, в техномаркет няма как да тестваш някой телевизор като хората, но аз съдя и от друго че посредбял ден на плазмата нещата не се виждат толкова добре, аз бях твърдо решил да си взема плазма в началото заради контраста и за това че старите игри изглеждат като на црт но всъшност нямаше разлика с лсд. Но едно е сигурно до края на седмицата ще се здобия с нов телевизор

13. Moderator
    Тук е от
    Oct 2008

Nikk- PANASONIC TX-37LZ8P е модел 2008г. и отчитаики че ще играеш игри от компа ти е идеален вариант. За тази цел аз ползвам Panasonic 32LX70 който избрах след много тестове,важна роля в избора ми изигра ips матрицата която се предлага в сериите LX и LZ на този производител

14.  

15. Member
    Тук е от
    Jan 2007

Цитат Първоначално публикувано от VenomBGR
    видях същия модел не лакиран ама в магазина пишеше HD ready а от долу си пишеше 1080p
    Виждам че много хора се бъркат постоянно с термините HD ready и Full HD и ще се опитам да дам малко яснота.Има два стандарта за приемането HD сигнал 1280х720 и 1920х1080 с HD ready може да се обозначават всички телевизори,които имат поне 720 пиксела по вертикала,това не означава че тези които са Full HD не отговарят на този стандарт,но при тях обикновено под стикера HD ready е изписано и 1080р.

16. ivolbg
    Guest

Някой да ми препоръча LCD които ще ползвам само за ТВ .Предварително Ви благодаря.

17. Senior Member
    Тук е от
    Mar 2003

Цитат Първоначално публикувано от ivolbg
    Някой да ми препоръча LCD които ще ползвам само за ТВ .Предварително Ви благодаря.
    Сериозно ли очакваш да ти помогне някой? Най-малкото трябва да кажеш до колко пари. Допълнително трябва да споменеш и други изисквания, като например минимален размер и каква резолюция.

А защо LCD, а не плазма?

18. ivolbg
    Guest

Ивинявам се,значи става въпрос за 40"и за около 1600 лв.Не знам и нищо не разбирам и за това питам,някой казват че плазмата е с по кратък живот

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 7 от 99 ПърваПърва ... 567891757 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. SAMSUNG 2009 LCD TV (Новите модели) - Мнения, коментари
    От ПешоТанка във форум Samsung телевизори
    Отговори: 207
    Последно: 15-09-09, 13:56
  2. PHILIPS 2009 LCD TV (Новите модели) - Мнения, коментари
    От ПешоТанка във форум Philips телевизори
    Отговори: 141
    Последно: 28-08-09, 14:56
  3. Отговори: 3
    Последно: 16-08-09, 21:10
  4. SONY 2009 LCD TV (Новите модели) - Мнения, коментари
    От ПешоТанка във форум Sony телевизори
    Отговори: 44
    Последно: 01-05-09, 19:17
  5. LG - модели 2009
    От pantsiani във форум LG телевизори
    Отговори: 1
    Последно: 24-01-09, 14:11

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе