А дали ще вкарат и 32 инчовия?
А дали ще вкарат и 32 инчовия?
като недостатъци
пишат че катрината на била мека , звука му бил лош, а дистанционното отвратително .
http://www.whathifi.com/Review/LG-42LH7000/
Ъпдейтнах софта,качеството на SD сигнала се подобри като цяло,но всичко останало си е същото,за USB няма промяна-няма суб. няма HDПървоначално публикувано от tsanko
Ще чакаме следващия ъпдейт май......
Споко- на всеки месец има нов ъпдейт на сайта-ще оправят нещатаПървоначално публикувано от Fujifen
виж дали нямаш промени в менюто-повече опции-настройки
Мххх ако СД се е подобрило тогава да взема и аз да си взема един... При по-динамичните сцени има ли промяна в картината? И дразни ли чак толкова много? И също така никой не ми отговори дали може да се гледа през USB-то от твърд диск
Дано да оправят нещата.В менюто не видях допълнителни екстри,може би има подобрение само в картината.... Имам още един въпрос-ако го ъпдейтвам постоянно няма ли да се запълни паметта на тв то или като го ъпдейтвам маха стария и инсталира новия софт?Първоначално публикувано от hristoslav2
SD сигнала наистина се подобри,мен лично не ме дразни замазването на по-динамичните сцени,мисля че и там има малко подобрение.Почти съм сигурен че няма да тръгнат филмите от външен HDDПървоначално публикувано от tsanko
Според мен само кърпи дупки в стария софт и поправя грешки. Няма опасност да му се запълни памета А найстина ли го има размазването или е незабележимо? Като ида в магазина ще ги помоля за свържем един хард и да проверим дали ще го разпознае.Първоначално публикувано от Fujifen
замазването почти не се усеща ако гледаш на нормалното разстояние,ако си по близо тогава се забелязва иначе не дразни, а за виншния хард-пробвай на място и сподели резултата
Сигурни ли сте, че изобщо този телевизор ще поддържа HD? Поддръжката на тези формати изисква първо необходимия хардуер. Ето Самсунг например са разработили изцяло нов чип, който поема това декодиране във В моделите. Чак след това идва софтуера, който да използва наличния хардуер.Първоначално публикувано от Fujifen
На http://www.p4c.philips.com/files/3/3...12_pss_aen.pdf пише:
Multimedia Applications
•Multimedia connections: USB
•Playback Formats: MP3, LPCM, JPEG Still pictures, MPEG1, MPEG2, H.264/MPEG-4 AVC
Когато се инсталира новият се премахва старият фърмуер-така че няма как да се препълниПървоначално публикувано от Fujifen
Това по принцип нищо не значи. Хубаво е, че поддържа H.264, но дали и във mkv контейнер, в който са 99% от филмите? Дали поддържа и видео във висока резолюция с тази компресия? Дали при по-висок битрейт няма да накъсва? Това са важните неща и трябва да се изтестват на практика.Първоначално публикувано от tsanko
Мисля, че Fujifen е тествал и каза, че се справя с такива филми. Обаче един филм с добро качество е около 8гб, което означава, че ти трябва такава флашка(ако не и по голяма). Много хубаво ще е ако филмите могат да се гледат от хард.
Здравейте,
Имам колебания между два 32":
LCD Philips 32PFL7403D /3ms, Screen type: LCD WXGA Active matrix TFT, 1366х768p, 100 Hz, HD Natural Motion, USB само снимки и музика/ и
32PFL5604Н /5ms, Screen type: LCD Full HD W-UXGA Active matrix, 1920х1080p, USB снимки, музика и филми/.
Разликите основно са явно в матриците, време за реакция и резолюцията на панела. Цените са почти еднакви. Ще използвам телевизира най-вече за гледане на SD от Булсатком и от време на време някое филмче от арената.
Моля ви посъвейтвейте ме кое е по-добро за моята цел, предвид горните разлики.
Благодаря предварително!