Вижте резултатите от анкетата: Коя е най-добрата марка телевизор според вас?

Гласували
456. Не можете да гласувате в тази анкета
  • Sharp

30 6.58%
  • Sony

85 18.64%
  • Philips

82 17.98%
  • Panasonic

111 24.34%
  • Toshiba

10 2.19%
  • Hitachi

2 0.44%
  • Samsung

75 16.45%
  • LG

49 10.75%
  • друга

12 2.63%
Страница 170 от 443 ПърваПърва ... 120160168169170171172180220 ... ПоследноПоследно
Резултати от 2,536 до 2,550 от общо 6641

Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2009

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. apopov
    Guest

Re:Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2009

Здравейте приятели!
    Позволявам си да Ви нарека така заради симпатиите, които изпитвам към Вас! Но на въпроса! След дълго четене и размишление по въпроса, се определих, ще е плазма - по-евтино и достатъчно хубаво за гледане на ТВ по кабеларка и ДВД5! Това гледам основно! Ще се включа към дискусията, защото много си харесах модела LG 42 PQ 3000, а тук има много лоши мнения за плазмите на LG:-( ? Моделът е съвсем нов, страхотно ми хареса картината (говоря от гледната точка на лаика в областа, какъвто съм), а всички хулят по старите модели! Знам, че Ви е умръзнало да пишете, че плазмите на ЛГ не струват и прогарят, но така ли е и за този НОВ модел? Екстрите са огромни сравнение с Панасоника, а цената е с почти 500 лв. по-скъпа при последния при по-добри показатели за ЛГ? Оправиха ли последното поколение плазми на ЛГ? Някой виждал ли е как работи този модел на ЛГ-то? Има ли цифров ефирен тунер? В интернет не го виждам, а в магазина на лепенката на телевизора го има като даденост? Моля, по възможност за изчерпателен (и културен!) отговор дали НОВАТА плазма на ЛГ при тези показатели е по-лоша от тази на Панасоника (поколение 8 и по-малко други екстри), при условие, че сега е в промоция и е 200-300 лева по-евтина? Отново моля за коментар на LG PQ 3000\6000, а не за старите плазми на ЛГ (харесах го на вид, картина, и парите са добри, а пък при тези мнения във форума се ужасявам, ако се прецакам, дано новия модел да е сполучлив - надеждата умира последна ;-)! Благодаря предварително! Приятна вечер и сръбнете по едно малко/голямо за здравето на дъщеря ми Катерина - днес я кръстихме и стана християнче милото:-)!

2.  

3. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от apopov
    Здравейте приятели!
    Позволявам си да Ви нарека така заради симпатиите, които изпитвам към Вас! Но на въпроса! След дълго четене и размишление по въпроса, се определих, ще е плазма - по-евтино и достатъчно хубаво за гледане на ТВ по кабеларка и ДВД5! Това гледам основно! Ще се включа към дискусията, защото много си харесах модела LG 42 PQ 3000, а тук има много лоши мнения за плазмите на LG:-( ? Моделът е съвсем нов, страхотно ми хареса картината (говоря от гледната точка на лаика в областа, какъвто съм), а всички хулят по старите модели! Знам, че Ви е умръзнало да пишете, че плазмите на ЛГ не струват и прогарят, но така ли е и за този НОВ модел? Екстрите са огромни сравнение с Панасоника, а цената е с почти 500 лв. по-скъпа при последния при по-добри показатели за ЛГ? Оправиха ли последното поколение плазми на ЛГ? Някой виждал ли е как работи този модел на ЛГ-то? Има ли цифров ефирен тунер? В интернет не го виждам, а в магазина на лепенката на телевизора го има като даденост? Моля, по възможност за изчерпателен (и културен!) отговор дали НОВАТА плазма на ЛГ при тези показатели е по-лоша от тази на Панасоника (поколение 8 и по-малко други екстри), при условие, че сега е в промоция и е 200-300 лева по-евтина? Отново моля за коментар на LG PQ 3000\6000, а не за старите плазми на ЛГ (харесах го на вид, картина, и парите са добри, а пък при тези мнения във форума се ужасявам, ако се прецакам, дано новия модел да е сполучлив - надеждата умира последна ;-)! Благодаря предварително! Приятна вечер и сръбнете по едно малко/голямо за здравето на дъщеря ми Катерина - днес я кръстихме и стана християнче милото:-)!
    Привет apopov
    LG 42 PQ 3000 е най ниският клас плазми на LG 999.00 лв http://www.kkelectronics.com/product...ct_id=09052157
    1.HDReady - 1024 x 768p
    2.живота му е като на панасоник - 100,000h (Standard Mode/50% of Brightness/Panel Only)
    3.Черното е с една идея по-слабо от това на Панасоник
    4,За прогарянето-честно не знам-трябва да попиташ някой собственик на този модел/съмнявам се да намериш такъв толкова скоро след изилизането на модела
    /в магазина трудно ще провериш-светло е - а и едва ли ще ти дадат да оставиш модела на статична картина повече от 3 часа/
    5.има ефирен цифров тунер-DVB-T /но погледни какъв е-MPEG-2 или MPEG-4/ няма кабелен цифров тунер - DVB-C
    5.през USB 2.0 чете - (MP3,JPEG) USB Flash Memory, Card Reader, External HDD(FAT32, NTFS)--NTFS READ ONLY
    6.Има много настройки на картината и звука
    7.има Dolby Digital Decoder -така че можеш да му пуснеш звук по оптичен кабел

прочети това ревю на неговия по-голям събрат 50PQ3000
    http://www.plasmatvreviews.org.uk/lg...ma-television/
    http://www.unbeatable.co.uk/p_rupr/L.../83843747.html

характеристики
    http://uk.lge.com/products/model/det...2pq3000.jhtml#

ако не ти се рискува- PANASONIC TX-P42X10E

4. Тук е от
    Jul 2007

Цитат Първоначално публикувано от lazarus18
    goliampraz,
    SD сигнал е всеки сигнал с ниска резолюция - аналогова и цифрова кабелна, Булсат/АйТиВи, ДВД, Divx/Xvid филми.
    Тъй като все още това е преобрадаващия сигнал, който се гледа в момента и ще се гледа още поне няколко години, то е много важно телевизора да извлича максимума от него.

За тези пари, освен чакания от теб 8404 може да разгледаш и следните предложения:

SAMSUNG LE-46A786
    http://technomarket.bg/product_detai...ct_id=09040611
    +
    добър дизайн, ЛЕД подсветка, перфектно черно и контраст
    -
    отражателен панел, софтуерни бъгове, висок инпут лаг

LG 47LH7000
    http://technomarket.bg/product_detai...ct_id=09052363
    +
    1 инч повече, добра матрица, допълнителни екстри, color management
    -относително по-лошо черно спрямо други модели, спорен дизайн

Lazarus18,
    Благодаря за информацията. Определено ще чакам Philips 47PFL8404 в сравнение с тези модели. А има ли плазма до 3000лв която да конкурира този модел.
    А Филипса кога се очаква да излезе на пазара, някъде по форума четох месец май , но той кажи речи мина.
    Поздрави

5. Тук е от
    Apr 2009

Знаете ли дали има DVB-C\Т тунери PANASONIC TH-42PY8P .Благодаря

6. Тук е от
    Jul 2008
    Живее в
    Sofia, Bulgaria, Bulgaria

Време е да си взема 2ри телевизор... В момента имам 1 сони 40w4000 в спалнята и съм много доволен от него. Новия телевизор ще е в хола и ще се гледа от около 3.30 метра. Насочил съм се към 42-47 ин4ови телевизори. Телевизора ще бъде вързан към компютър през повечето време и ще се използва главно за HD филми, по-малко за WII и телевизия. Максимум мисля да дам 2700лв, като колкото по-малко - толкова по-добре. Със сигурност съм се насочил към LCD, защото 1 - ще се ползва с компютър, 2 - усещам трептенето на плазмите, 3 - стаята е светла.
    Ето към кои ТВ-та съм се насочил:
    1. Sony 46W4000 - модел от миналата година, имам 40 инчовия вариант и съм много доволен, много добра цена - 2000лв. Няма 100 херца, но колкото съм разглеждал няма и голяма полза от тях...
    2. Philips 42PFL8404 - чисто нов модел, добри отзиви. 4 инча по-малко от Сонито, но 200лв отгоре (2200лв). Има амбилайт, но не съм сигурен, че ще го ползвам толкова много... Има куп други екстри - НетТВ, вграден плейр, които не ме интересуват много (ще е вързан с компютър) - държа най-вече на качеството на картината.
    3. LG 42/47lh5000 - нямам много впечатления от него... 42 - 2000лв.
    4. 46V5500 - 2800лв. Може би е съвсем малко по-добър от 46W4000, но не мисля, че е 800лв по-добър...

Ще се радвам да споделите мнения, а аз отивам днес утре да ги разглеждам по магазините

7. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Съмнявам се, че ще намериш по-добро предложение цена/качество/размер от 46W4000.
    Съмнявам се обаче че ще го намериш нов. Не че е проблем да си вземеш мостра, но все пак ти си прецени.
    Друго, близко по цена и може малко по-добро качество е Samsung 46A856.
    http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09040514
    Има много писано за него тук. Огледай подсветката преди да го купиш, че няколко човека се оплакаха за петна.

8.  

9. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от kilmister
    Знаете ли дали има DVB-C\Т тунери PANASONIC TH-42PY8P .Благодаря
    има само CATV-хипербанд аналогов
    http://www.panasonic.bg/index_bg.html

10. Member
    Тук е от
    Feb 2009

Мисля, че сте се объркали: PY=PZ , но само PZ имат DVB-T тюнер.

11. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от Danri
    Мисля, че сте се объркали: PY=PZ , но само PZ имат DVB-T тюнер.
    Поправих поста

12. fit
    fit е офлайн

Тук е от
    Apr 2009

Утре следобяд ще доставят новите модели на Панасоник в технополис,поне така ми казаха днес.

13. Тук е от
    Apr 2009

Още го няма Panasonic TX P50G10, за по-малкия 46 изобщо пък не знам да е пускан в продажба у нас. Докато дебна се натъкнах на LG 50PS8000. Въпреки, че знам за неохотата с която се изказват разбиращите във форума, ще ги помоля за мнението им. Интересува ме що за панел ползва този модел и изобщо къде се позиционира сред конкурентите му в БГ. Разликата между него и P50G10 като цена е доста голяма и това ме подтиква да експериментирам в полза на LG-то. Давайте мнения и да преценявам дали да чакам, дали да купувам или накрая да си взема един CRT 50-100 kg и да си карам с него вечно

P.S. Не ме интересуват LCD-та.

14.  

15. Тук е от
    Apr 2009

Цитат Първоначално публикувано от fit
    Утре следобяд ще доставят новите модели на Панасоник в технополис,поне така ми казаха днес.
    Стига бе! Изпревари ме докато се вайках.

16. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от alex_alex
    Още го няма Panasonic TX P50G10, за по-малкия 46 изобщо пък не знам да е пускан в продажба у нас. Докато дебна се натъкнах на LG 50PS8000. Въпреки, че знам за неохотата с която се изказват разбиращите във форума, ще ги помоля за мнението им. Интересува ме що за панел ползва този модел и изобщо къде се позиционира сред конкурентите му в БГ. Разликата между него и P50G10 като цена е доста голяма и това ме подтиква да експериментирам в полза на LG-то. Давайте мнения и да преценявам дали да чакам, дали да купувам или накрая да си вздема един CRT 50-100 kg и да си карам с него вечно

P.S. Не ме интересуват LCD-та.
    Eee чакай де!Модела сега се появи в България и ти веднага искаш мнение и впечатления за него.
    1.Pioneer
    2.Panasonic
    3.Hitachi Fujitsu
    3.LG Samsung
    разходи се до един два сервиза за ремонт на телевизори и поразпитай за впечатленията им -за плазмите на LG
    какво е съотношението на повредените от марката LG спрямо плазми от други марки

ето ти ревюта
    http://whathifi.com/Review/LG-50PS8000/
    http://www.avforums.com/forums/avfor...plasma-tv.html
    http://www.trustedreviews.com/tvs/re...n-Plasma-TV/p1
    http://www.dvhardware.net/review/44338

има THX Display Certification това означава че компанията е одобрила идеалните настройки за гледане на филм
    може да се желае още за черното но е много добро за плазма голям размер
    SD картината е добра в резултат на 600Hz -с добри детайли
    картината от DVD съдържание и солидният TV тунер е с достатъчно изострени ръбове
    скрити говорители-отзад-със добър звук
    много настройки на картината-/Imaging Science Foundation/може да постигнеш професионално качество в настройките
    през USB port -DivX
    Bluetooth -можеш да гледаш снимиките или да слушаш музика от GSM-а си-стига да подържа тази функция
    добра картина и дизайн на корпуса
    добро бюджетно решение

17. Тук е от
    Apr 2009

Здравей Hristoslav,
    усещам, че имаш желание да ме предупредиш ама и в същото време да ме подтикнеш към LG-то. Вярно е, че не може да се сравнява с "отличниците" на 1 и 2 - ро място, но трябва да го видя. За сервизите няма да имам време и ако имаш инфо моля те драсни някой ред. Линковете вършат работа за начало. Четох и документацията и единствено възможността да плейва разни формати с добра разделителна способност ме впечатли. Абе труден избор когато нямаш излишни пари. Притеснява ме, че нищо не открих за сравнение между този модел и конкурентните. Може би LG са ги отписали като фирма производител на плазми.

18. apopov
    Guest

От днес съм горд собственик на плазма LG PQ3000! Да е хаирлия:-)! И при мен, като при Алекс имаше същата дилема - реших, че ще е плазма, четох по форумите, пусках лиги по фул ХД резолюции, контрасти, яркости! Най-накрая осъзнах, че човешкото око е ненаситно - ако сега не си купя нещо ще чакам още една-две години да паднат цените, после ЛЕД телевизор (наистина са много хубави) и т.н. После пак кумене и нататък! Да Панасоника е по-добър, ама и ние ли сме най-готините като хора? И при същите характеристики и размер е със половин телевизор по-скъп! И реших - за всеки влак си има пътници и за съжаление аз невинаги съм се возил в първа класа. Не съм толкова голям комплексар, за да си сложа два пищова на...знаете предходната приказка! Не че не можех да се напъна, ама си бях казал, че ще си взема 42 инча под 1000 лв. И го направих тази вечер, донесохме го на ръце от ТМ (близко живея - на 2 спирки с тролей), падна по пътя :-), да бе и сега му намалих контраста, яркоста (така пише по форумите) И ЗАСЕГА РАБОТИ! Разочарование има, разбира се, защото дома съм на кабеларка, а в магазина ти пускат най-малко ХД през компонент, но това е положението - и с Панасоник или Пионер КУРО пак щеше да е такава картината! А и като го сложиш дома просто няма с какво да го сравняваш - с кинескопа ли!?! Та сега си сърбам ръкията и размишлявам над живота пред плазмата ЛГ - абе Сашо, не даде много пари, направи си кефа, ако е Господ рекъл, след некоя друга година пак духовна чикия! Така че, давай братко! Мен ЛГ-то на външен вид ми хареса много повече от Панасоника, а то е като при колата и жената, не се знае какъв ще ти е късмета! Дано да е такъв, какъвто си го пожелаваме! Аз вече се успокоих, пък каквото ще да става! Христослав 2 ме посъветва, май не го послушах, но му благодаря от сърце, както и на останалите пичове във форума (и дамите, де:-)! С Господ напред, пък и ние по Него! С Нам и Бог! НАПАДАЙ!

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2010
    От toddy във форум Телевизори
    Отговори: 5360
    Последно: 03-12-10, 11:16
  2. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2008
    От kotaraci във форум Телевизори
    Отговори: 4485
    Последно: 31-12-08, 22:00
  3. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2007
    От LUDIA във форум Телевизори
    Отговори: 3340
    Последно: 31-12-07, 18:35
  4. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2006
    От spacedigital във форум Телевизори
    Отговори: 560
    Последно: 17-10-07, 23:50
  5. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори-2005
    От gogo_bg във форум Телевизори
    Отговори: 96
    Последно: 29-12-05, 15:19

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе