Здравейте приятели!
Позволявам си да Ви нарека така заради симпатиите, които изпитвам към Вас! Но на въпроса! След дълго четене и размишление по въпроса, се определих, ще е плазма - по-евтино и достатъчно хубаво за гледане на ТВ по кабеларка и ДВД5! Това гледам основно! Ще се включа към дискусията, защото много си харесах модела LG 42 PQ 3000, а тук има много лоши мнения за плазмите на LG:-( ? Моделът е съвсем нов, страхотно ми хареса картината (говоря от гледната точка на лаика в областа, какъвто съм), а всички хулят по старите модели! Знам, че Ви е умръзнало да пишете, че плазмите на ЛГ не струват и прогарят, но така ли е и за този НОВ модел? Екстрите са огромни сравнение с Панасоника, а цената е с почти 500 лв. по-скъпа при последния при по-добри показатели за ЛГ? Оправиха ли последното поколение плазми на ЛГ? Някой виждал ли е как работи този модел на ЛГ-то? Има ли цифров ефирен тунер? В интернет не го виждам, а в магазина на лепенката на телевизора го има като даденост? Моля, по възможност за изчерпателен (и културен!) отговор дали НОВАТА плазма на ЛГ при тези показатели е по-лоша от тази на Панасоника (поколение 8 и по-малко други екстри), при условие, че сега е в промоция и е 200-300 лева по-евтина? Отново моля за коментар на LG PQ 3000\6000, а не за старите плазми на ЛГ (харесах го на вид, картина, и парите са добри, а пък при тези мнения във форума се ужасявам, ако се прецакам, дано новия модел да е сполучлив - надеждата умира последна ;-)! Благодаря предварително! Приятна вечер и сръбнете по едно малко/голямо за здравето на дъщеря ми Катерина - днес я кръстихме и стана християнче милото:-)!