Зависи от определението "средна хубост ресивер" :-) В цифрово изражение, ако може в BG лева :-) И освен това, въпросът излиза малко от темата...Първоначално публикувано от samara69
Зависи от определението "средна хубост ресивер" :-) В цифрово изражение, ако може в BG лева :-) И освен това, въпросът излиза малко от темата...Първоначално публикувано от samara69
...ми да речем към 2000 лв.
...да се върнем тогава на темата ... имам страхотно предложение за Panasonic P50V10 ... някой, ако има да казва нещо да казва ...или да замълчи, завинаги ...голямо мислене пада
Очевидно бързаш. Пак ти казвам. Ако шъ да е плазма - то това е Pioneer. Ако го преценяваш като пари - твоя работа. Ако изчакаш няклоко (например 7) месеца, ще имаш друг поглед върху нещата. Знам го от опит.Първоначално публикувано от samara69
Изборът в крайна сметка е твой. Ако искаш съвет от човек, който вече една година зяпа 52-инчов диагонал, то - изчакай. Ако ли не - надявам се да побликуваш отзиви за избора си тук :-)
Благодаря за отговорите.Визуално Самсунгите наистина изглеждат най-добре(картината де),единствено близо един до друг само с Шарпа не съм ги виждал.Определено доста "черни " екрани имат-обясняваха ми че било заради някаква нова "полирана" матрица или нещо от сорта беше ...НО, се дънели доста повече.Та поради тази последната констатация не посмях повече да се заглеждам по тази марка.А колко е вярно това ,е вече отделен въпрос.Ако все пак отзивите за тази марка са добри нямам нищо против да избера и нещо такова...
"Полираната" матрица би ти пречила, ако имаш странична светлина, която да се отразява в екрана. Иначе, ако питаш мен, матовата матрица е за предпочитане. Но... изборът е твой :-)Първоначално публикувано от titikondov
Каква е идяета точно? Ако ползваш каквато и да е цифрова ТВ си изкарай сигнала от приемника в ресийвъра, той ще ти го ъпскейлне /ако има такава екстра/ и ще си го вкараш през HDMI в телевизора.Първоначално публикувано от fit
Това, което ти питаш е хем невъзможно хем безмислено.
Идеята ми беше да изкарам картина от плазмата която има вграден сат.тунер да вкарам сигнала в ресийвъра които има ъпскейлинг и така с HDMI пак в тв.Май няма да стане!Първоначално публикувано от lazarus18
...абе не че бързам, ама като ми влезе мухата ... но и не съм на 15, не купувам прибързано, избирам най-доброто, което мога да си позволя ... благодаря за съветите, има да се мисли още явно ....ама 7 месецаПървоначално публикувано от adtomov
телевизора си има ъпскейлинг/друго е доколко е добър/ -не виждам смисъл в това което искаш да направишПървоначално публикувано от fit
а това да искараш сигнал от тунера на телевизора да го обработиш и пак да го вкараш -НЕ СТАВА
Lazarus18 ти го е казал - трябва ти външен тунер от който да вземеш сигнал да го подадеш на ресивъра който ще го обработи и подаде към телевизора
http://en.wikipedia.org/wiki/Video_scaler
http://www.devhideout.com/upscaling-lcd-televisions/
Благодаря на всички ... които помогнаха ... най вече на hristoslav2 ... вече гледам на 42 плазма Panasonic ... Горе долу е добре само като има някакви образи на по заден план ми се виждат размазани ... нормално ли това не е пълно HD ... незнам иначе другото и е ОК май ...
Ей, samara69, де що има диагонал над 52 инча у тоя свят съм го прегледал. Щото се каня за такъв. Хубавото ми е, че не бързам. Засега най-доброто в областта на плoските панели с тоя диагонал са плазмите на Pioneer, X4500 на Sony, недостижимите по цена 65 инча LED на Sharp, да не забравяме LE-55A956 на Samsung..... И накрая флагманът - Laser Vue на Mitsubishi.Първоначално публикувано от samara69
Изборът, всъщност, в областта на големите диагонали е мноооого стеснен. Очакваме LED на LG и серия B9000 на Samsung.
:-)
adtomov, ти си по-луд и от мене факт ... аз смених доста апаратура ...обаче ти имаш предимството да чакаш на 52 инча, а аз само на 32, не е честно...аз мога да чакам поне на 50 инча ....нали, ама НеоПДП-и
Добрееее, и какво правим, когато днес си купиш NeoPDP, а утре поискаш да го смениш със следващата генерация LCD/Plasma ? Когато направиш избор, той трябва да относително траен във времето.Първоначално публикувано от samara69
Ако си купиш телевизор с тоя диагонал СЕГА, първо си помисли, на кого би могъл да го продадеш след 1 г. например.... И на каква цена? Задавам ти този въпрос, защото той стои и пред мен.
P.S. Ако си толкова загорял на момента, можеш да погледнеш следното предложение:
http://www.dekom.bg/index.php?page=p...4e6d84d6f9427d
... аз никога не мисля за продажбите после, мисля за кефа сега ... после, ако мога продавам, ако не подарявам, слагам в спални и необитаеми стаи...само не съм хвърлял на буклука още ...че ми се свиди, някой е вложил нещо в тези неща, дори си работят, само са остарели ... морално
Тежък случай, по това си приличаме.Първоначално публикувано от samara69
Повече диагонал... FullHD филми... и ако може - бира!!!