Вижте резултатите от анкетата: Коя е най-добрата марка телевизор според вас?

Гласували
456. Не можете да гласувате в тази анкета
  • Sharp

30 6.58%
  • Sony

85 18.64%
  • Philips

82 17.98%
  • Panasonic

111 24.34%
  • Toshiba

10 2.19%
  • Hitachi

2 0.44%
  • Samsung

75 16.45%
  • LG

49 10.75%
  • друга

12 2.63%
Страница 242 от 443 ПърваПърва ... 192232240241242243244252292 ... ПоследноПоследно
Резултати от 3,616 до 3,630 от общо 6641

Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2009

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Member Аватара на adtomov
    Тук е от
    Apr 2008

Re:Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2009

Цитат Първоначално публикувано от samara69
    ... много яко ...хайде да не е от телевизора, ама все пак от какъв възможно най-лош сигнал може да се ъпне до 1080р с потребителски средства, примерно средна хубост ресивер
    Зависи от определението "средна хубост ресивер" :-) В цифрово изражение, ако може в BG лева :-) И освен това, въпросът излиза малко от темата...

2.  

3. Member
    Тук е от
    Jun 2009

...ми да речем към 2000 лв.
    ...да се върнем тогава на темата ... имам страхотно предложение за Panasonic P50V10 ... някой, ако има да казва нещо да казва ...или да замълчи, завинаги ...голямо мислене пада

4. Member Аватара на adtomov
    Тук е от
    Apr 2008

... имам страхотно предложение за Panasonic P50V10 ... някой, ако има да казва нещо да казва или да замълчи, завинаги
    Очевидно бързаш. Пак ти казвам. Ако шъ да е плазма - то това е Pioneer. Ако го преценяваш като пари - твоя работа. Ако изчакаш няклоко (например 7) месеца, ще имаш друг поглед върху нещата. Знам го от опит.
    Изборът в крайна сметка е твой. Ако искаш съвет от човек, който вече една година зяпа 52-инчов диагонал, то - изчакай. Ако ли не - надявам се да побликуваш отзиви за избора си тук :-)

5. Тук е от
    Jul 2009

Благодаря за отговорите.Визуално Самсунгите наистина изглеждат най-добре(картината де),единствено близо един до друг само с Шарпа не съм ги виждал.Определено доста "черни " екрани имат-обясняваха ми че било заради някаква нова "полирана" матрица или нещо от сорта беше ...НО, се дънели доста повече.Та поради тази последната констатация не посмях повече да се заглеждам по тази марка.А колко е вярно това ,е вече отделен въпрос.Ако все пак отзивите за тази марка са добри нямам нищо против да избера и нещо такова...

6. Member Аватара на adtomov
    Тук е от
    Apr 2008

Цитат Първоначално публикувано от titikondov
    ...-обясняваха ми че било заради някаква нова "полирана" матрица или нещо от сорта беше ...НО, се дънели доста повече...:
    "Полираната" матрица би ти пречила, ако имаш странична светлина, която да се отразява в екрана. Иначе, ако питаш мен, матовата матрица е за предпочитане. Но... изборът е твой :-)

7. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Цитат Първоначално публикувано от fit
    Възможно ли е да се изкара сигнал tv-out от самият телевизор да се свърже с ресийвъра и да се върне сигнала по HDMI пак в ТВто?Чета,че скарта има видео аут на самия тв!
    Каква е идяета точно? Ако ползваш каквато и да е цифрова ТВ си изкарай сигнала от приемника в ресийвъра, той ще ти го ъпскейлне /ако има такава екстра/ и ще си го вкараш през HDMI в телевизора.
    Това, което ти питаш е хем невъзможно хем безмислено.

8.  

9. fit
    fit е офлайн

Тук е от
    Apr 2009

Цитат Първоначално публикувано от lazarus18
    Каква е идяета точно? Ако ползваш каквато и да е цифрова ТВ си изкарай сигнала от приемника в ресийвъра, той ще ти го ъпскейлне /ако има такава екстра/ и ще си го вкараш през HDMI в телевизора.
    Това, което ти питаш е хем невъзможно хем безмислено.
    Идеята ми беше да изкарам картина от плазмата която има вграден сат.тунер да вкарам сигнала в ресийвъра които има ъпскейлинг и така с HDMI пак в тв.Май няма да стане!

10. Member
    Тук е от
    Jun 2009

Цитат Първоначално публикувано от adtomov
    Очевидно бързаш. Пак ти казвам. Ако шъ да е плазма - то това е Pioneer. Ако го преценяваш като пари - твоя работа. Ако изчакаш няклоко (например 7) месеца, ще имаш друг поглед върху нещата. Знам го от опит.
    Изборът в крайна сметка е твой. Ако искаш съвет от човек, който вече една година зяпа 52-инчов диагонал, то - изчакай. Ако ли не - надявам се да побликуваш отзиви за избора си тук :-)
    ...абе не че бързам, ама като ми влезе мухата ... но и не съм на 15, не купувам прибързано, избирам най-доброто, което мога да си позволя ... благодаря за съветите, има да се мисли още явно ....ама 7 месеца

11. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от fit
    Идеята ми беше да изкарам картина от плазмата която има вграден сат.тунер да вкарам сигнала в ресийвъра които има ъпскейлинг и така с HDMI пак в тв.Май няма да стане!
    телевизора си има ъпскейлинг/друго е доколко е добър/ -не виждам смисъл в това което искаш да направиш
    а това да искараш сигнал от тунера на телевизора да го обработиш и пак да го вкараш -НЕ СТАВА
    Lazarus18 ти го е казал - трябва ти външен тунер от който да вземеш сигнал да го подадеш на ресивъра който ще го обработи и подаде към телевизора

http://en.wikipedia.org/wiki/Video_scaler
    http://www.devhideout.com/upscaling-lcd-televisions/

12. Тук е от
    Jul 2009

Благодаря на всички ... които помогнаха ... най вече на hristoslav2 ... вече гледам на 42 плазма Panasonic ... Горе долу е добре само като има някакви образи на по заден план ми се виждат размазани ... нормално ли това не е пълно HD ... незнам иначе другото и е ОК май ...

13. Member Аватара на adtomov
    Тук е от
    Apr 2008

...абе не че бързам, ама като ми влезе мухата ... но и не съм на 15, не купувам прибързано, избирам най-доброто, което мога да си позволя ... благодаря за съветите, има да се мисли още явно ....ама 7 месеца
    Ей, samara69, де що има диагонал над 52 инча у тоя свят съм го прегледал. Щото се каня за такъв. Хубавото ми е, че не бързам. Засега най-доброто в областта на плoските панели с тоя диагонал са плазмите на Pioneer, X4500 на Sony, недостижимите по цена 65 инча LED на Sharp, да не забравяме LE-55A956 на Samsung..... И накрая флагманът - Laser Vue на Mitsubishi.
    Изборът, всъщност, в областта на големите диагонали е мноооого стеснен. Очакваме LED на LG и серия B9000 на Samsung.
    :-)

14.  

15. Member
    Тук е от
    Jun 2009

adtomov, ти си по-луд и от мене факт ... аз смених доста апаратура ...обаче ти имаш предимството да чакаш на 52 инча, а аз само на 32, не е честно...аз мога да чакам поне на 50 инча ....нали, ама НеоПДП-и

16. Member Аватара на adtomov
    Тук е от
    Apr 2008

...обаче ти имаш предимството да чакаш на 52 инча, а аз само на 32, не е честно...аз мога да чакам поне на 50 инча ....нали, ама НеоПДП-и
    Добрееее, и какво правим, когато днес си купиш NeoPDP, а утре поискаш да го смениш със следващата генерация LCD/Plasma ? Когато направиш избор, той трябва да относително траен във времето.
    Ако си купиш телевизор с тоя диагонал СЕГА, първо си помисли, на кого би могъл да го продадеш след 1 г. например.... И на каква цена? Задавам ти този въпрос, защото той стои и пред мен.

P.S. Ако си толкова загорял на момента, можеш да погледнеш следното предложение:
    http://www.dekom.bg/index.php?page=p...4e6d84d6f9427d

17. Member
    Тук е от
    Jun 2009

... аз никога не мисля за продажбите после, мисля за кефа сега ... после, ако мога продавам, ако не подарявам, слагам в спални и необитаеми стаи...само не съм хвърлял на буклука още ...че ми се свиди, някой е вложил нещо в тези неща, дори си работят, само са остарели ... морално

18. Member Аватара на adtomov
    Тук е от
    Apr 2008

... аз никога не мисля за продажбите после, мисля за кефа сега ... после, ако мога продавам, ако не подарявам, слагам в спални и необитаеми стаи...
    Тежък случай, по това си приличаме.

Повече диагонал... FullHD филми... и ако може - бира!!!

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2010
    От toddy във форум Телевизори
    Отговори: 5360
    Последно: 03-12-10, 11:16
  2. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2008
    От kotaraci във форум Телевизори
    Отговори: 4485
    Последно: 31-12-08, 22:00
  3. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2007
    От LUDIA във форум Телевизори
    Отговори: 3340
    Последно: 31-12-07, 18:35
  4. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2006
    От spacedigital във форум Телевизори
    Отговори: 560
    Последно: 17-10-07, 23:50
  5. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори-2005
    От gogo_bg във форум Телевизори
    Отговори: 96
    Последно: 29-12-05, 15:19

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе