Вижте резултатите от анкетата: Коя е най-добрата марка телевизор според вас?

Гласували
456. Не можете да гласувате в тази анкета
  • Sharp

30 6.58%
  • Sony

85 18.64%
  • Philips

82 17.98%
  • Panasonic

111 24.34%
  • Toshiba

10 2.19%
  • Hitachi

2 0.44%
  • Samsung

75 16.45%
  • LG

49 10.75%
  • друга

12 2.63%
Страница 292 от 443 ПърваПърва ... 242282290291292293294302342 ... ПоследноПоследно
Резултати от 4,366 до 4,380 от общо 6641

Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2009

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Re:Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2009

Цитат Първоначално публикувано от BenSherman
    Не, намерих 50ина цифрови канала с учудващо добро качество безплатно, само плащайки за кабеларката
    Ако тая фирма имаше някакъв сайт /поне гугъла не намира нищо/ щяхме да видим колко им е пакета. Най-добре им се обади и ги питай.

2.  

3. Тук е от
    Feb 2009

Да, ще звънна да ме информират колко точно са цифровите канали www.skknet.net

Tv-> http://www.skknet.net/images/stories/skknet/tv.htm

.. но никаква информация на сайтовете си нямат, хахах

Пичове, звъннах им, трябва да имам 84 цифрови+ отделно аналогови канали, а аз съм хванал всичко на всичко 61 канала+радия няколко?! Къде сбъркахме и защо не намирам пълния набор от програми?!

4. nkd
    nkd е офлайн
    Senior Member
    Тук е от
    Jun 2009

Да, ще звънна да ме информират колко точно са цифровите канали www.skknet.net

Tv-> http://www.skknet.net/images/stories/skknet/tv.htm

.. но никаква информация на сайтовете си нямат, хахах
    Абе кога купи 7404Н , че нещо неразбрахме , ако си горд собственик вече ЧЕСТИТО!

5. Тук е от
    Feb 2009

Вчера взех 7404Н(благодаря за съветите на хората от форума , първо щеше да е плазма Х10, пък свърши, гледах мостри, бяха прогорели, мислех да е лсц Панасоник, но накрая се спрях на Филипса, да нямам ядове и да не ме е яд след това!), ама нещо нямам BBC/CNBC каналите, ни аналогово, ни цифрово, на старото CRT ги имах, доколкото си спомням?! Нещо се губят канали, а цифровите, които хващам са с 20ина-30 по-малко?!

Ако каналът има горе при пускенето му лента с името на предаването, значи ли това, че гледам цифров канал/сигнал?

6. Member Аватара на fikata
    Тук е от
    Apr 2008

Ако каналът има горе при пускенето му лента с името на предаването, значи ли това, че гледам цифров канал/сигнал?

Отговорът е "да" Колега за честотите на пакетите на твоя кабелен оператор имаш ЛС
    И честито за придобивката !

7. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Вчера взех 7404Н(благодаря за съветите на хората от форума , първо щеше да е плазма Х10, пък свърши, гледах мостри, бяха прогорели, мислех да е лсц Панасоник, но накрая се спрях на Филипса, да нямам ядове и да не ме е яд след това!), ама нещо нямам BBC/CNBC каналите, ни аналогово, ни цифрово, на старото CRT ги имах, доколкото си спомням?! Нещо се губят канали, а цифровите, които хващам са с 20ина-30 по-малко?!

Честито за покупката тая година 42" другата 60"/в комплект с ново по-голямо жилище/
    ако си хванал цифровите трябва да имаш и EPG на каналите и да излизат имената им в лентата горе
    в сервизното меню има опция с която се задават честотните параметри на тунера-тоест от каква честота да започне и до коя честота да спре
    /тези настройки са различини за различните държави /
    -затова виж с променена държава в настройките дали няма да хване повече цифрови канали

8.  

9. nkd
    nkd е офлайн
    Senior Member
    Тук е от
    Jun 2009

Аналаговите пакети не е задължително да повтарят цифровите ,напротив доста от каналите липсват или има други , това зависи към кой оператор си. При Кейбълтел аналогови около 60 ,цифрови - 160 , като непрекъснато всичко по -интересно прехвърлят към цифровата .

10. Тук е от
    Aug 2009

Уважаеми експерти,
    Днес гледах ма място в ТМ Люлин пак 40/42 Сони, Филипс, Самсунг и LG,
    За ценовата си категория, сонито и филипса ми се сториха леко слабички по ред чисто визуално възприемани параметри. От мен.
    Самсунга ми взе окото, но... екрана е като огледало. За мен - огромен минус.
    В ТМ поразгледах LG- 42LH 4000 на 1650 лв и 42LH 5000 - 2000лв.
    Хареса ми и дизайна.
    Не можаха да ми кажат за наличието на цифров тунер за HD.
    в серия 5000 освен р-ката в честота и скорост за реакция, ми изтъкнаха и наличието на DIVx на USB-то.
    Като гледам обаче, за не маниак като мене, едва ли разлика от 1мс или 100/200 HZ ще са от особено значение?
    Май и в двата варианта ще ми трябва и плеър с ъпскейлинг.
    Подчертавам, че 90% от времето е за гледане на кабелна ТВ. Останалото за филми.
    Разполагам и с лаптоп и вътрешна безжична мрежа.
    ТА
    Въпросът ми е, дали да не си взема 4000 + плеър за около 250 лв. или все пак варианта 5000 ще има за мен чисто потребителски предимства.
    Да се има и предвид, че нямам много време да ровя и свалям филми от мрежата, а карам на "подаяния".
    Какво ще ме посъветвате при 2000 лв. бюджет.
    И изобщо ЕлДжито едно време се ползваше със сегашната репутация на Санг. Та от гледна точка експлоатационна стабилност и удобство при експлоатация, както и дълготрайностн.
    Моля за вашите мнения и съвети.
    Предварително благодяря.
    Ваш Калва4!

11. Member
    Тук е от
    Jul 2009

42LH 5000 Мисля че е 1899лв

Вземи го него по добър е от двата

12. Тук е от
    Feb 2009

Защо не вземеш Филипса 7404H 42" докато е на промоция на 1699лв.? Имаш тунери+100херца и 2милисекунди време за реакция на матрицата?

За LG ми казаха, че доста често давали дефекти матриците, което не знам колко е вярно, Бравия лично аз не ги харесвам, до всяко лсд Панасоник Бравиата е незабележима като контраст, ъгъл на виждане.

Лично мнение...

Също така виж лсд-то на Панасоник G10, но хора от форума казват, че 100те му херца не се забелязвали, но имам съмнение, че не е бил пуснат Intelligent Frame Creation режим и заради това На мен Филипс и Панасоник, специално 7ма серия на Филипс и G10 лсд на Панасоник ми направиха наистина добро впечатление

13. Member Аватара на adtomov
    Тук е от
    Apr 2008

Цитат Първоначално публикувано от qbadabaduuu
    42LH 5000 Мисля че е 1899лв
    Вземи го него по добър е от двата
    Защо не вземеш Филипса 7404H 42" докато е на промоция на 1699лв.? Имаш тунери+100херца и 2милисекунди време за реакция на матрицата?
    За LG ми казаха, че доста често давали дефекти матриците, което не знам колко е вярно, Бравия лично аз не ги харесвам, до всяко лсд Панасоник Бравиата е незабележима като контраст, ъгъл на виждане.
    Лично мнение...
    Също така виж лсд-то на Панасоник G10...
    Привет kalva4 :-)
    Като разглеждаш гореспоменатите модели, имай пред вид, че 42-инчовите LG LH5000 и Philips PFL7404 притежават абсолютно една и съща матрица - S-IPS. Така, че това, което евентуално виждаш като разлика в картината се дължи само на обработката на сигнала.
    :-)

14.  

15. nkd
    nkd е офлайн
    Senior Member
    Тук е от
    Jun 2009

kalva4, хубаво не харесваш Филипс и Сони(w5500) ,но те имат най -добрите поцесори за подобряване на SD сигнала(според капацитетите и ревютата тук във форума), а при теб точно това ще се гледа. Panasonic G10 LCD е до 37 инча, дай боже скоро да извадят 100хц.-42 .
    Цитат Първоначално публикувано от adtomov
    Като разглеждаш гореспоменатите модели, имай пред вид, че 42-инчовите LG LH5000 и Philips PFL7404 притежават абсолютно една и съща матрица - S-IPS. Така, че това, което евентуално виждаш като разлика в картината се дължи само на обработката на сигнала.
    Как тогава да си обясним леко по-добрият ъгъл при LG визуално а и по спецификации 178 с/у176 при Филипс

16. Тук е от
    Aug 2009

kalva4, хубаво не харесваш Филипс и Сони(w5500) ,но те имат най -добрите поцесори за подобряване на SD сигнала(според капацитетите и ревютата тук във форума), а при теб точно това ще се гледа. Panasonic G10 LCD е до 37 инча, дай боже скоро да извадят 100хц.-42 .
    Цитат на: adtomov в Днес в 21:12

Как тогава да си обясним леко по-добрият ъгъл при LG визуално а и по спецификации 178 с/у176 при Филипс

Целият проблем, който не е за мойта глава е в това, че уж и сони и Филипса са като че ли по-добри, но като чисто визуално възприятие, не МИ го доказват. Филипса го глегах внимателно и според мен, леко изместване от перпендикуляра към екрана, води до намаляване параметрите на картината. Това което аз видях е, че Филипса има зрителен конус от около 20 градуса извън който забележимо спада яркост и контраст на зрително възприятие.
    Сони 40 инчово Е 4050 - дизайна му е трепач, пък ми се видя Бледичко.
    Пуснаха ми ги различните модели на един и същи ефирен сигнал.
    Освен това, тука чета, че и Филипса и Сонито дават проблеми със субтитрите, докато елджито ги нямало.
    Апропо, набил съм си в главата да гледам едни японски филми със страхотна природа...

17. Member Аватара на adtomov
    Тук е от
    Apr 2008

Цитат Първоначално публикувано от nkd
    ... Как тогава да си обясним леко по-добрият ъгъл при LG визуално а и по спецификации 178 с/у176 при Филипс
    Остави спецификациите, откъдето и да погледнеш под голям ъгъл черното леко лилавее, но по-малко, отколкото при по-старите модели. Твоите наблюдения са лични. Мога да те посъветвам да си вземеш силен окуляр от микроскоп, например и да погледнеш пикселите на матриците на посочените 2 модела. Ще видиш, че са еднакви. Ако не са еднакви, то тогава матрицата при Филипса най-вероятно е от CMO, но твърде силно ще ме изненадаш, ако е така, което значи, че пак ще трябва да ходя да я гледам...:-)

18. Тук е от
    Jan 2009

samsung b651 не е ли по-добър на SD сигнал от сонито или бъркам нещо

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2010
    От toddy във форум Телевизори
    Отговори: 5360
    Последно: 03-12-10, 11:16
  2. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2008
    От kotaraci във форум Телевизори
    Отговори: 4485
    Последно: 31-12-08, 22:00
  3. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2007
    От LUDIA във форум Телевизори
    Отговори: 3340
    Последно: 31-12-07, 18:35
  4. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2006
    От spacedigital във форум Телевизори
    Отговори: 560
    Последно: 17-10-07, 23:50
  5. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори-2005
    От gogo_bg във форум Телевизори
    Отговори: 96
    Последно: 29-12-05, 15:19

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе