Не мисля, че има изобщо конкуренция за тази цена и размер.Първоначално публикувано от slavi_77
Ако ще ползваш цифрова кабелна може би е по-добре варианта 50Х10Y, който си има нужния тунер.
Не мисля, че има изобщо конкуренция за тази цена и размер.Първоначално публикувано от slavi_77
Ако ще ползваш цифрова кабелна може би е по-добре варианта 50Х10Y, който си има нужния тунер.
разликата Вграден DVB-T тунер и DVB-C интерфейс ли е?
DVB-T ефирен цифров тунерПървоначално публикувано от slavi_77
DVB-C кабелен цифров тунер
Slavi: здравейте, искам мнение за PANASONIC TX-P50X10E като качество-цена-екстри ...... и може ли в момента да се купи нещо по-добро за 1600лв. 46''- 50" . Мерси
От вчера имам Panasonic TX-P42X10Y и резултатът при кабелна SD надмина очакванията ми за разстояние от 3 м - близко до качеството на ъпскейлнато ДВД със Sony BDP-350M. Предполагам и 50Х10У е със същите възможности, но вече съм убеден ,че разтоянието за гледане трябва да е повече за този сигнал.
Здеавейте на всички понеже ми предстои закупуването на нов LCD телевизор искам да ви питам кой от тези два модела модела бихте ми препоръчали и ако може да ми изтъкнете причината да взема единия пред другия:
http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09051623
http://sharpbg.com/index.php?itemID=305&group=1
И разбира се ако има някой по-добър 46-инчов за тези пари да ми предложите благодаря ви предварително
изобщо не може да става дума за сравнение. Sharp-a не струва спрямо Samsung. А и по принцип точно този модел хич не им е успешен.Първоначално публикувано от jabkata
Уточнявам, че наблюденията ми са предимно на 32-инчовия вариант и малко върху 42. Не вярвам обаче в 46-цата да са подобрили драстично нещата.
Смея да твърдя, че всички сериозни параметри са на страната на Самсунга - контраст, черно, ъгъл на виждане, обработка на сигнала, скалиране, цветове и допълнителни екстри като онлайн приложения и медия плеър. Даже и малко по-евтин.
Единствения минус на Самсунг спрямо Шарп-а е лъскавия панел.
Вземи SAMSUNG LE-46B652-по контрастна картина,DVB-C и T , вграден плейър ,он-лайн проложенияПървоначално публикувано от jabkata
SHARP LC-46DH77EV- с по-слаб контраст,няма DVB-C тунер-бюджетен модел
винаги съм се чудел дали не може от сервизното меню да се отключи DVB-C тунера в серията DH на Sharp
ako има собственик на модел от тази серия нека да постне снимки от сервизното меню
Благодаря ви за бързата реакция значи ще се взима Самсунг-а
още една питанка кое е по-добрия избор за една и съща цена:
PANASONIC TX-P50X10Y или LG 50PQ3000
Много ясно ,че Панасоник е по-добрия,щом става въпрос за плазмени.Първоначално публикувано от slavi_77
Още един глас за Панасоника. Плазмите на LG са класи назад.Първоначално публикувано от slavi_77
Ха, скоро ще си хвърлим дистанционните
https://www.youtube.com/watch?v=HWDN...k&feature=fvhl
Здравейте. Изпаднал съм в сериозно двоумение. Изборът е за 40-42 инча LCD, като в момента се колебая межда LG 42LH5000 и Sony KDL-40W5500.
Телевизора ще се ползва основно за филми (DVD и DivX), по-малко за цифрова телевизия (CableTel) и пренебрежимо малко свързан към компютър.
Плюсове и минуси (според мен):
LG 42LH5000 Плюсове - 200 Hz, 2ms, 2" в повече (размера има значение), 200 лева по-малко (в момента), USB slot - DivX от външен хард...
Минуси - марката (?), 80000:1, няма Ethernet (а всъщност трябва ли ми?), според някои ревюта образа му не бил толкова добър като на Sony-то, макар че аз не можах да направя разлика в магазина...
Sony KDL-40W5500
Плюсове - марката, 100000:1, Ethernet порта, може би дизайна, но това е много субективно...
Минуси - 100 Hz (макар че според мен това е достатъчно), 8ms, 2" по-малко, 200 лева повече, има USB slot, но не разбрах дали плейва филми, или само картинки, но пък така или иначе ползвам DivX Player с USB slot.
Кажете някои параметри - матрица и т.н., които съм пропуснал и вашето мнение. Тази огромна разлика в Responce time има ли наистина толкова голямо значение и усеща ли се? Промоцията на LG-то е до Неделя, така че нямам много време...
Благодаря предварително на всички.
Здравейте,спрял съм се на тези 2 модела LCD телевизори: PHILIPS 42PFL7404H или LG 42LH5000
1. http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09054331
2. http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09053324
гледах ги в новия технополис 2-та модела ,бяха сложени един до друг и сега вече съм в "шах" ,филипс-а дава малко по гладка картина на fullHD ,a LG-то малко по добра картина на кабелна. А на мен ми трябват и за 2-те. Клоня малко към филипс-а ,защото с LG телевизор съм имал проблем,но..........пък LG-то има малко повече функции (DivX i sub.) и е 200HZ,а филипса е 100 HZ. Помагайте !!!
Arthur, W5500 наистина има по-добра картина. Контраста, ъгъла на виждане, скалиране на SD сигнал са му по-добри. Дилемата наистина е в 2-та инча повече, по-ниската цена и вградения плеър на LG LH5000. Тия 200Hz не трябва да те привличат.
Лошото е, че аз няма как да ти кажа кое от двете да избереш. Ще трябва сам да го решиш. Щом си стигнал само до 2 модела и вече знаеш какви са им плюсовете и минусите няма да е толкова трудно.