А за е нужно да сменяш страната на България,просто натискаш червения бутон(опции) и си избираш кирилица и няма да изтриеш никакви канали.Първоначално публикувано от sokola
А за е нужно да сменяш страната на България,просто натискаш червения бутон(опции) и си избираш кирилица и няма да изтриеш никакви канали.Първоначално публикувано от sokola
... някой все пак да обясни идята със задаване на страна Финландия, според мен страната просто свива обхвата на сканиране и съкращава времето за търсене, аз примерно на Samsung PS50B850 без да задавам страна изобщо си намери всички канали на Кейбъл Тел... и впрочем никак не са лоши за гледане
... само дето не ги реди по транспондери, както сет-топ бокса, а по азбучен ред
![]()
В нета видях SHARP 32DH77E както и SHARP 32DH77EV - има ли разлика или става дума за един и същ модел? А какви са ви впечатленията от LC32XL8E и LC32X20E в сравнение с LC32DH77E?Първоначално публикувано от nkd
SHARP 32DH77E както и SHARP 32DH77EV -това е един и същи модел-буквата Е показва че е за регион ЕвропаПървоначално публикувано от Yo.OZ
LC32XL8E модел 2008
LC32X20E модел 2008 януари
LC32XL8E е най близко до LC32DH77E-разликата е в матриците и тунерите МPEG4 в DH
Здравейте,искам да си взема LSD 42".Имам бюджет 1800-2000 лева.Ще гледам кабелна,а по-късно и цифрова телевизия може би,филми от PC.Предпочитам 100 Hz.Моля да ми дадете предложения,евентуално SAMSUNG,Philips.Ще бъда радостен,ако hristoslav2 ми даде предложения.Благодаря предварително.
Привет stynny69Първоначално публикувано от stynny69
ето ти 2 предложения
1.SAMSUNG LE-40B650/651/652
http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09051346
2.TOSHIBA 42ZV635DG
http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09054615
Здравейте. Ще копувам ЛСД и ПЛАЗМА , като за лсд се колебая м/у SONY 40W5500 и SAMSUNG LE-40B652 (651 , 650) . Знам , че самсунга може да чете видео формати от юесби-то , но повече ме интересува картината. Ще се гледа ЕВРОКОМ и филми от PC.
Плазмата е за родителите и единствено важна е картината , като съм се спрял на PANASONIC TX-P37C10E тъй като PANASONIC TX-P37X10E се е изчерпал(останали са само мостри). Родителите ми са достатъчно възрастни и искам да гледат на нещо добро , като не са важни портовете (прочетох тук , че С10 е орязана версия на X10 откъм портове). Също ще се гледа ЕВРОКОМ.
Доста четох форума и се надявам на отговор от знаещите тук. Благодаря предварително.
lazarus18, според мен на-хубав модел за момента е примерно този PANASONIC TX-L37G10E. Ако си от София, кажи кога имаш време да отидем до ТМ и да ми покажеш разликата с произволно избрано НЕО, Самсунг или ЛГ. Там всички са включени към един и същ източник.Първоначално публикувано от lazarus18
Здр. hristoslav2,TOSHIBA ми изглежда по-добре,но понеже нищо не разбирам за това се обръщам към теб.Това 200hz какво е?И има ли SAMSUNG 42" добър за тези пари?
прочети тук http://forum.setcom.bg/index.php/top...html#msg311828Първоначално публикувано от stynny69
SAMSUNG не произвеждат 42" модели
32",40",46"
От София съм, да. Аз имам друго виждане за хубав модел, но и с този Панасоник мога да ти демонстрирам как на един и същ сигнал ще ти даде по-добра картина от по-нисък клас модел.Първоначално публикувано от zizu
Нали не се опитваш да ни /се/ убедиш, че всички модели са едни и същи?
Благодаря, hristoslav2 ще го прочета и ще ти пиша пак.Щях да те питам за Sharp,но по късно или утре щото имам малко работа днес.Благодаря още беднъж.
е стига бе, аз понеже все зяпам самсунг, то между различните серии на самсунг има разлика в картината, като стоят един до друг ... при това на всички телевизори най-често върви именно демонстрацията на самсунг... кво излиза: няма смисъл да е върхов модел, може да е кво да е там, само сигнал да има
![]()
Какво те интересува за Sharp ?Първоначално публикувано от stynny69
Колкото повече чета за HD стандартите толкова повече затъвам в тях. Значи има разлика между стандарта HD 1080i HD 1080p, на всичкото отгоре има нещо което е HD Ready 1080p, което не би следвало да е Full HD, но все пак могло да го възпроизвежда с разделителна способност 1920 / 1080p, която си е разделителната способност на Full HD.
Та въпроса е все пак къде е разликата между
HD Ready 1080p
Full HD
HD 1080i
HD 1080p
Сигурно има повече прилики, но все пак къде са разликите???