Благодаря ти много! Златен си, както винаги!Първоначално публикувано от lazarus18
Благодаря ти много! Златен си, както винаги!Първоначално публикувано от lazarus18
Написъл съм, че не ме притеснява какъв е - няма да се гледа прекалено. Благодаря ти за отговора!!!Първоначално публикувано от adtomov
ОК, моля. Но под "последен избор" се разбира, че ще видиш сам/а всички препоръчани ти модели на място и след това ще направиш окончателния избор.Първоначално публикувано от swan_
bate_Emo определено се ориентирай към 40W5500, но ти си решаваш. Очаква се сваляне на цената му и може да изчакаш.
Здравейте! Бих искал да разбера някакви отзиви за този модел на Samsung 46B620! Благодаря!
И сега, след работно време, КОЙ ЩЕ СЕ ВКЛЮЧИ? Питащите чакат...
Здравейте, интересувам се при тошиба 42XV635DG има ли някакъв проблем с тунера, в смисъл хваща ли всички излъчвани от кабелния оператор програми!?
Може да се намери със Самсунг матрица с код SQ02. Друго засега не мога да кажа, освен, че качествата на ТАЗИ матрица са добри. Освен, ако няма и други опции... Което би било неприятно. Другите опции ги знаеш.Първоначално публикувано от TheOneK
:-)
Значи да разбирам ли че като модел този самсунг не е много за препочитане? Бихте ли ми обяснили по подрбно за "другите опции" или къде бих могъл да прочета по подробно за тях?
харесах си модела TX-P42G10E НА ПАНАСОНИК. КАКВА Е РАЗЛИКАТА МЕЖДУ TX-P42U10E И TX-P42G10E?
В САЙТА НА ПАНАСОНИК НЕ ВИДЯХ МОДЕЛА TX-P42U10E.
В ТЕХНОМАРКЕТА ИМА РАЗЛИКА В ЦЕНАТА ОТ 700 ЛВ. МИСЛЯ ЧЕ ЗНАЧИТЕЛНА
Опции за друга матрица. Типично за Самсунг. Иначе другите характеристики са публикувани.Първоначално публикувано от TheOneK
При Самсунг даден модел може да дъде издаден с няколко вида матрици. Видът матрица се познава по код на стикер, залепен на дясната (към наблюдателя) страна на телевизора. Кодове SQ** и SS** указват самсунг матрица, което е най-добрия избор за Самсунг модели.
Кодове започващи с "А" или "С" (напоследък се среща и "B") указват друг производител на матрицата.
За повече информация:
http://forum.setcom.bg/index.php/topic,41529.0.html
42U10 е много близо до 42S10. Може с него да направиш сравнението спрямо G10. Разлика има значителна в 2-та модела, но ти прецени дали са определящи за избора ти защото наистина 700 лева не са малко.Първоначално публикувано от vesso_
мисля да купя PHILIPS 32PFL9604H
http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09052687
някакви минуси за модела ?
Тъй като Pionner явно вече са извън бизнеса с телевизори и KRP-500A в България няма и поне до Нова година няма да има, с какво на адекватна цена 47-52 инча можеда се замени покупката на този телевизор.
1,Предположение SHARP LC-52LE700EV-този телевизор има предимство,че е наличен и има добра цена
2.Предположение Philips 52PFL9704H -не е ясно все още кога и на каква цена
3.Предположение Sony KDL-52Z5500 -Sony,с всички предимсва и недостатъци,a и има Z5800