Вижте резултатите от анкетата: Коя е най-добрата марка телевизор според вас?

Гласували
456. Не можете да гласувате в тази анкета
  • Sharp

30 6.58%
  • Sony

85 18.64%
  • Philips

82 17.98%
  • Panasonic

111 24.34%
  • Toshiba

10 2.19%
  • Hitachi

2 0.44%
  • Samsung

75 16.45%
  • LG

49 10.75%
  • друга

12 2.63%
Страница 367 от 443 ПърваПърва ... 317357365366367368369377417 ... ПоследноПоследно
Резултати от 5,491 до 5,505 от общо 6641

Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2009

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Jan 2008

Re:Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2009

Здравейте,

след ъпгрейт на сателитната система и набавата на няколко HD канали искам най-накрая да сменя и старият Панасоник 29' кинескоп. В момента гледам от горе-долу 3 метра разстояние, но поради по-тънкия панел разстоянието ще се увеличи. Затова поне засега съм се спрял на ТВ, което да е между 42 и 50 инча. Иска ми се да ползвам ТВ.то по-дълго, затова търся и Full HD. Нямам предубеждения що се отнася марката.

Какво бихте ми препоръчали, което е с добро съотношение цена/качество, може и да е по-скъпо.

Благодаря Ви за помощта!

2.  

3. Member Аватара на adtomov
    Тук е от
    Apr 2008

Цитат Първоначално публикувано от bgpower
    ... В момента гледам от горе-долу 3 метра разстояние, но поради по-тънкия панел разстоянието ще се увеличи. Затова поне засега съм се спрял на ТВ, което да е между 42 и 50 инча. Иска ми се да ползвам ТВ.то по-дълго, затова търся и Full HD....
    Привет
    Съвсем наскоро имаше запитване подобно на твоето, поне що се отнася до сумата и разстоянието за гледане. Ето отговорите
    http://forum.setcom.bg/index.php/top...html#msg380955
    http://forum.setcom.bg/index.php/top...html#msg380957
    http://forum.setcom.bg/index.php/top...html#msg381292

4. Member Аватара на adtomov
    Тук е от
    Apr 2008

Апропо, Честит ви 10-и Ноември, на всички! 20 г. преход. Когато стана Голямата промяна, бях комсомолец... И телевизорът беше "Юност"! 14 инча, 4:3, черно-бял, изпъкнал екран, електронно-лъчева тръба и страшно щръкнали бутони, които всяваха респект със силата, която беше нужна, за да ги натиснеш, за да превключиш каналите... Които бяха БНТ Програма 1 и Програма 2.... ееех!
    ......
    О-о-о, тигре, тигре.... доко..доко... Та до такъв върховен венец на човешката еволюция, от неандерталеца, през кроманьонеца, като Азис :-)
    Е, те тва е прехода. У Бг.

5. Junior Member
    Тук е от
    Aug 2009

Здравейте, моля за помощ при избор на 32LCD, full HD, до 1100 лв, ще се гледа в кухнята (над него свети лампа и може би ще има отражение), за гледане на SD сигнал, но ще се ползва и за монитор и гледане на филми от pc. Гледам доста спортни предавания, така че сигурно трябва да е 100 HZ. Видях че има доста добри модели за около 1500лв не засега толкоз ми е бюджета.

6. Member Аватара на adtomov
    Тук е от
    Apr 2008

Цитат Първоначално публикувано от Georgepetrov137
    Здравейте, моля за помощ при избор на 32LCD, full HD, до 1100 лв, ще се гледа в кухнята (над него свети лампа и може би ще има отражение), за гледане на SD сигнал, но ще се ползва и за монитор и гледане на филми от pc. Гледам доста спортни предавания, така че сигурно трябва да е 100 HZ. Видях че има доста добри модели за около 1500лв не засега толкоз ми е бюджета.
    Привет
    При съвременните модели LCD телевизори стоте херца не са задължителни, особено при 32 инча.
    Модел с матов панел (неотражателен) е:
    http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09052400
    Модели с гланцов панел, но с по-добра матрица са :
    http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09055051
    http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09055139
    http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09053676

Крайният избор винаги е твой. На място. В магазина. Видяно със собствените очи.
    Успех!

7. Junior Member
    Тук е от
    Aug 2009

Мерси за съвета!
    Значи според теб тези 100ХЦ не са толкова важни, защото те определят разликата в цените?

8.  

9. Тук е от
    Jun 2009

Здравейте

Много съм бос в цялата работа с тези телевизори и имам крещяща нужда от съвет от някой, който разбира.

Търся 37'' ТВ за следното:

1) Ще се гледа от 3.60 метра
    2) Ще се гледа bulsatcom на него,
    3) Ще се играе на Nintendo Wii (което не е HD),
    4) Ще се свързва към външен източник - лаптоп, за гледане на филми
    5) Стаята е доста светла, за това предпочитам матов екран
    6) Принципно имам остро зрение по някаква причина и много виждам "артефактите" в картината при повечето ми приятели с такива телевизори (на тях не им правят впечатление)

Нямам идея дали е по-добре да е LCD или Plasma, нямам идея и кои марки/матрици са за предпочитане. Ще се радвам ако ми посочите модели подредени по "приложимост" за моя случай.

Бюджетът ми е между 1000 и 1150 лв, демек търся бюджетно решение - здраво и изпитано, дори и да не е най-доброто на пазара. Ако има някой модел с +/- 100 лв от тези пари, който много си заслужава спрямо останалите, добавете и него в предложенията.

Благодаря предварително!

П.П. Днес в техномаркет ми препоръчаха LCD Toshiba (37C3000P) и Samsung(LE-37A456) с 10% отстъпка, ако върна стар телевизор, но се чудя колко ли са компетентни там...

10. Member Аватара на adtomov
    Тук е от
    Apr 2008

Мерси за съвета!
    Значи според теб тези 100ХЦ не са толкова важни, защото те определят разликата в цените?
    Към сегашния момент, за диагонала и цената, определени от теб - не.

11. Member Аватара на adtomov
    Тук е от
    Apr 2008

Цитат Първоначално публикувано от thunderl
    П.П. Днес в техномаркет ми препоръчаха LCD Toshiba (37C3000P) и Samsung(LE-37A456) с 10% отстъпка, ако върна стар телевизор, но се чудя колко ли са компетентни там...
    А какво прочете от темата досега? Ммм? И от коя страница?
    Колко на брой препоръки прочете?

12. Member
    Тук е от
    Jan 2007

LG 32lh5000 1149лв.
    Здравейте

Много съм бос в цялата работа с тези телевизори и имам крещяща нужда от съвет от някой, който разбира.

Търся 37'' ТВ за следното:
    Panasonic L37U10E 1169лв.

Според мен това е оптималния избор за момента за тези пари.

13. Member Аватара на adtomov
    Тук е от
    Apr 2008

Цитат Първоначално публикувано от madmaxx
    LG 32lh5000 1149лв.Panasonic L37U10E 1169лв.
    OK. Тате. Би ли споделил (на Општа) за нас, несведующите, защо препоръчваш точно този модел, или ще си направиш пас, щото философски не издържаме сравнението....МММ? Аз питам винаги на Општа. Това ми е недостъка. И отговарям винаги на Општа.

14.  

15. Тук е от
    Jun 2009

Цитат Първоначално публикувано от adtomov
    А какво прочете от темата досега? Ммм? И от коя страница?
    Колко на брой препоръки прочете?
    Бая прочетох от темата, доста общи приказки има изписани, малко неща има за конкретните модели, които в момента са в обръщение по магазините за техника, за някои дори нито дума не пише. Нищо почти не пише и за някои от акцентите в моя случай, камо ли за конкретния размер и прочие.

А иначе някакво условие ли има, за да поискаш съвет, да си изчел 270 страници преди това?

И ти кой беше, та ми задаваш такива въпроси?

В крайна сметка, ако някой иска да отговори - нека го направи, ако не иска по-добре да не се мъчи да се прави на интересен...Във всеки форум по един такъв "знающ" дето всички за него са малоумници и той е над нещата. Плувай, ще ти кажа и благодаря за помощта!

madmaxx, благодаря ти за отговора, ще се радвам и други да изкажат мнение за този панасоник, аз самия ще разровя форума да видя какво има написано, ако има нещо.

16. Member
    Тук е от
    Jan 2007

Цитат Първоначално публикувано от adtomov
    OK. Тате. Би ли споделил (на Општа) за нас, несведующите, защо препоръчваш точно този модел, или ще си направиш пас, щото философски не издържаме сравнението....МММ? Аз питам винаги на Општа. Това ми е недостъка. И отговарям винаги на Општа.

Сори,мързи ме да се побеснявам напоследък,а от поста ти нищо не разбрах,явно ми идва доста философски.

17. Junior Member
    Тук е от
    Nov 2009

Здравейте,

и аз се реших да отделя малко пари за телевизор.
    Бихте ли ми помогнали с избора на LCD 37 инча, до 1400 лв + 100лв. Ще го ползвам предимно за гледане на филми.
    Харесах си 37PFL5604H на Пфилипс , главно заради УСБ-то (но в последствие разбрах ,че съм без субтитри) , да разбирам ли ,че чрез УСБ-то може да се плейва дори 1080p и стандартните двдрип?
    Предложиха ми и това LG 37LH5000 , с идеята Пак за УСБ-то... , но 1600 лв. ми се виждат множко.

Бихте ли ми препоръчали телевизор за маниак на тема филми , особенно фантастика. Предполагам има доста фенове на този жанр които ще ме разберат ?

18. Member
    Тук е от
    Aug 2009

Нямам представа защо са ти препоръчали тези два TV. Може би заради бюджета?!?
    http://forum.setcom.bg/index.php/topic,41529.0.html
    http://forum.setcom.bg/index.php/topic,41551.0.html

Защо си се спрял на 37"? Избора в 40-42" е много по-голям.

P.S. Нека не вкарваме тук нерви и обиди, моля те! Във форума обменяме мисли, знания, препоръки и т.н., които биха ни помогнали да направим правилен избор, да поправим грешки и избегнем такива. Замисли се, че понякога всеки има лош ден!

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2010
    От toddy във форум Телевизори
    Отговори: 5360
    Последно: 03-12-10, 11:16
  2. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2008
    От kotaraci във форум Телевизори
    Отговори: 4485
    Последно: 31-12-08, 22:00
  3. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2007
    От LUDIA във форум Телевизори
    Отговори: 3340
    Последно: 31-12-07, 18:35
  4. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2006
    От spacedigital във форум Телевизори
    Отговори: 560
    Последно: 17-10-07, 23:50
  5. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори-2005
    От gogo_bg във форум Телевизори
    Отговори: 96
    Последно: 29-12-05, 15:19

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе