Вижте резултатите от анкетата: Коя е най-добрата марка телевизор според вас?

Гласували
456. Не можете да гласувате в тази анкета
  • Sharp

30 6.58%
  • Sony

85 18.64%
  • Philips

82 17.98%
  • Panasonic

111 24.34%
  • Toshiba

10 2.19%
  • Hitachi

2 0.44%
  • Samsung

75 16.45%
  • LG

49 10.75%
  • друга

12 2.63%
Страница 369 от 443 ПърваПърва ... 319359367368369370371379419 ... ПоследноПоследно
Резултати от 5,521 до 5,535 от общо 6641

Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2009

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Jun 2009

Re:Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2009

Lazarus18 - 42" дори и да е много хубав, е абсурд да влезе там където искам да го сложа...Абсолютния максимум ми е 40", като клоня към 37. От плазмите има ли нещо добро за подобни пари на тези размери според теб? Ако не - ще си избирам някое от LCD-тата които препоръча...LG, Panasonic, явно самсунг няма какво да предложат

2.  

3. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Цитат Първоначално публикувано от thunderl
    Lazarus18 - 42" дори и да е много хубав, е абсурд да влезе там където искам да го сложа...Абсолютния максимум ми е 40", като клоня към 37. От плазмите има ли нещо добро за подобни пари на тези размери според теб? Ако не - ще си избирам някое от LCD-тата които препоръча...LG, Panasonic, явно самсунг няма какво да предложат
    Плазмите 37 инча са само HD Ready. Не че е проблем, но са на цените на LCD-тата Full HD.
    http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09061838

Самсунг нямат нищо под 1500 лв. в тоя размер.

4. Тук е от
    Jun 2009

Lazarus18, аз не съм чак толкова запознат с плазмите и LCD-тата, но принципно си мисля, че нещо с по-ниска резолюция ще се справя по-добре на сплескания сигнал на булсатком? Т.е. ще има по-малко апроксимация на пискели и прочие....или бъркам жестоко?

Мисълта ми е - аз като ще го ползвам основно за неща, които не са HD - TV, wii, divX-ове, има ли смисъл от по-голямата резолюция или напротив - даже ще е в ощърб? Или ти казваш от гледна точка на перспективите някой ден bulsatcom да почнат да предават наистина добре или аз да мина на PS3 и да гледам blu-ray филми...примерно?

И пак да питам за TX-L37U10E - каква е тая U серия за която няма капка инфо никъде?

5. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Аз не съм чак толкова запознат с плазмите и LCD-тата, но принципно си мисля, че нещо с по-ниска резолюция ще се справя по-добре на сплескания сигнал на булсатком? Т.е. ще има по-малко апроксимация на пискели и прочие....или бъркам жестоко?

Мисълта ми е - аз като ще го ползвам основно за неща, които не са HD - TV, wii, divX-ове, има ли смисъл от по-голямата резолюция или напротив - даже ще е в ощърб? Или ти казваш от гледна точка на перспективите някой ден bulsatcom да почнат да предават наистина добре или да гледам bluray...примерно?
    Няма такава логика. Качеството след разпъване зависи от това на колко голям екран е разпънато, от какво разстояние го гледаш и колко прецизни алгоритми има за разпъване. Броя на точките по екрана е маловажен.
    Дори и на този модел можеш спокойно да гледаш Блу-рей или HD канали след време.

6. Тук е от
    Jun 2009

Ок, значи остава да ида в магазина и да ги видя тия трите (двете LCD и плазмата) и ще се решава на място явно

7. Тук е от
    Nov 2009

Като сме тръгнали на питане, да питам и аз.Гледам има достатъчно компетентни хора във този форум,които ще ми помогнат да направя правилния избор.След доста четене за минуси и плюсове на плазма и лсд едните прогаряне на панел при статичен образ другите размазване на екрана при бързи движения и т.н. ..........Стигнах до извода,че при по-новите модели тези недостатъци са поизчистени при едната и другата технология.Спрял съм се на следните модели http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09053365 http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09052451 ще се гледа предимно цифрова тв на булсат особенно мачове и разбира се филмчета.Плазмите малко ме стреснаха с тия отпечатаци незнам как е при тоя модел,който малко повечко ми хареса от Самсунга,който пък може да се вземе с отстъпката даваш стар за нов.И сега съм мнооооого раздвоен,може и други марки да ми предложите стига да са 40" 42"

8.  

9. Тук е от
    Oct 2009

Здравейте. Купих си Samsung UE32B7020. Можете ли да ми помогнете с настройването на картината? Когато пускам HDTV филми през хард диск или флашка ми изписва, че няма някакъв кодек за звука и няма звук - как мога да реша този проблем?

10. nkd
    nkd е офлайн
    Senior Member
    Тук е от
    Jun 2009

Цитат Първоначално публикувано от mechoka
    Като сме тръгнали на питане, да питам и аз.Гледам има достатъчно компетентни хора във този форум,които ще ми помогнат да направя правилния избор.След доста четене за минуси и плюсове на плазма и лсд едните прогаряне на панел при статичен образ другите размазване на екрана при бързи движения и т.н. ..........Стигнах до извода,че при по-новите модели тези недостатъци са поизчистени при едната и другата технология.Спрял съм се на следните модели http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09053365 http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09052451 ще се гледа предимно цифрова тв на булсат особенно мачове и разбира се филмчета.Плазмите малко ме стреснаха с тия отпечатаци незнам как е при тоя модел,който малко повечко ми хареса от Самсунга,който пък може да се вземе с отстъпката даваш стар за нов.И сега съм мнооооого раздвоен,може и други марки да ми предложите стига да са 40" 42"
    За бюджета ,който си определил това са много добри телевизори , ето още едно предложение: Toshiba 42XV635D-1499лв . Точно при тази плазма проблема с "прогарянето" е почти пренебрежим .По- важното е в каква обстановка ще се гледа ,имай пред вид ,че плазмите имат отражателен панел и пряката светлина от прозорци и лампи компрометира до известна степен картината.

11. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от Stian
    Здравейте. Купих си Samsung UE32B7020. Можете ли да ми помогнете с настройването на картината? Когато пускам HDTV филми през хард диск или флашка ми изписва, че няма някакъв кодек за звука и няма звук - как мога да реша този проблем?
    плейъра на телевизора не поддържа DTS формат на звука-конвертирай го в AC3 формат

тест и класиране на германците

12. Тук е от
    Jun 2009

Гледайки тая таблица ми идва много лаишки въпрос на ум да питам... Между размерите има ли разлика в качеството? Примерно LG 37LH3000, може ли да се разчита, че е добър, щом 42LH3000 в тази табличка е непосредствено след челните места?

13. Тук е от
    Nov 2009

Цитат Първоначално публикувано от nkd
    За бюджета ,който си определил това са много добри телевизори , ето още едно предложение: Toshiba 42XV635D-1499лв . Точно при тази плазма проблема с "прогарянето" е почти пренебрежим .По- важното е в каква обстановка ще се гледа ,имай пред вид ,че плазмите имат отражателен панел и пряката светлина от прозорци и лампи компрометира до известна степен картината.
    това с отразяването на светлината не ме притеснява толкова свикнал съм със кинескопа само е това прогаряне може да ме откаже от плазмата те го дават при статичен образ повече от 4-5 часа но колко е верно незнам

14.  

15. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Гледайки тая таблица ми идва много лаишки въпрос на ум да питам... Между размерите има ли разлика в качеството? Примерно LG 37LH3000, може ли да се разчита, че е добър, щом 42LH3000 в тази табличка е непосредствено след челните места?
    и двата модела LG 37LH3000 и LG 42LH3000 имат едно и също шаси -Saturn 6 - разликата е в големината на панела
    имай предвид че един от параметрите в класацията е цената

16. Тук е от
    Jan 2008

Цитат Първоначално публикувано от adtomov
    Привет
    Съвсем наскоро имаше запитване подобно на твоето, поне що се отнася до сумата и разстоянието за гледане. Ето отговорите
    http://forum.setcom.bg/index.php/top...html#msg380955
    http://forum.setcom.bg/index.php/top...html#msg380957
    http://forum.setcom.bg/index.php/top...html#msg381292

Благодаря ти за отговора и мерси за предложенията! Видят в други теми, че и Шарп се препоръчват и дори щели скоро да пускат нови модели - пълна ЛЕД подсветка? Майче наистина до Коледа е добре да се изчака, та може и да паднат зените и да се вземе нещо от "горния" клас.

17. nkd
    nkd е офлайн
    Senior Member
    Тук е от
    Jun 2009

Цитат Първоначално публикувано от mechoka
    това с отразяването на светлината не ме притеснява толкова свикнал съм със кинескопа само е това прогаряне може да ме откаже от плазмата те го дават при статичен образ повече от 4-5 часа но колко е верно незнам
    За окончателното прогаряне трябва много часове над 8 , има обаче временен отпечатък ,най -вече от логото на програмата ,който след няколко минути изчезва като смениш канала ако въобще се е отпечатал . При този панел на Панасоник -G12 , ефекта е силно намален.

Hristoslav2 В това класиране първите три ТВ-та са си на място ,ама надолу направо ме убиха LG PQ3000 пред Panasonic G10E . То ако цената ще е критерий NEO ще ги разбие.

18. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от nkd
    Hristoslav2 В това класиране първите три ТВ-та са си на място ,ама надолу направо ме убиха LG PQ3000 пред Panasonic G10E . То ако цената ще е критерий NEO ще ги разбие.
    Чудничко а класирането е цена/екстри/качество а за PQ3000 попитай apopov дали е доволен
    за мен невероятното е че LG 42LH3000 е веднага след Samsung 40B750

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2010
    От toddy във форум Телевизори
    Отговори: 5360
    Последно: 03-12-10, 11:16
  2. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2008
    От kotaraci във форум Телевизори
    Отговори: 4485
    Последно: 31-12-08, 22:00
  3. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2007
    От LUDIA във форум Телевизори
    Отговори: 3340
    Последно: 31-12-07, 18:35
  4. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2006
    От spacedigital във форум Телевизори
    Отговори: 560
    Последно: 17-10-07, 23:50
  5. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори-2005
    От gogo_bg във форум Телевизори
    Отговори: 96
    Последно: 29-12-05, 15:19

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе