Вижте резултатите от анкетата: Коя е най-добрата марка телевизор според вас?

Гласували
456. Не можете да гласувате в тази анкета
  • Sharp

30 6.58%
  • Sony

85 18.64%
  • Philips

82 17.98%
  • Panasonic

111 24.34%
  • Toshiba

10 2.19%
  • Hitachi

2 0.44%
  • Samsung

75 16.45%
  • LG

49 10.75%
  • друга

12 2.63%
Страница 384 от 443 ПърваПърва ... 334374382383384385386394434 ... ПоследноПоследно
Резултати от 5,746 до 5,760 от общо 6641

Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2009

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Nov 2009

Re:Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2009

Здравейте, попаднах на този форум покрай търсенията ми за LCD телевизорите. Като повечето хора прибягвам до нета и форумите почти винаги когато търся нещо. Може би ви е писнало от такива като мене които четат и накрая питат, защото не винаги са прочели всичко и точно това което им трябва. Вчера почти цял ден бях във вашия форум. Страхотен е....Поизясних си нещата, но все още имам питанки.
    Та решихда купувам тв. По-точно LCD телевизор, който да ми служи дълго време...Не съм превърженичка на робуването на дадена марка, нито на дадена технология.. Смятам, че идеята на тв е да бъде телевизор, а не компютър или двд... Но все пак не мога да си затворя очите и да не схвана, че технологиите се променят и може би в бъдище всичко ще е в едно. (нали затова тръгнах да купувам....а и CRT телевизорите вече не са това което бяха просто остаряха). В общи линии поставих си за цел да купя "хубав" телевизор LCD, Full HD , с DVB-T/DVB-C/DVB-HD, 100Hz, оптичен изход, сравнително добър контраст (примерно 80000:1) А и не на последно място 32" с цена до 1500 лв. 32", защото стаята е малка с не-много големо място за тв. Цената нема да коментирам бюджета е ясен... Тука повечото за големи екрани и много скъпи тв са... Но 4000 лв. не ми се дават за едно тв... Разберете ме.
    Обихолих ТМ, ТП, Зора, Деком и т.н В общи линии се спряхме на три модела, но не мога да реша кой точно искам. А колкото повече четях във вашия форум, токова повече се обърквах. Разбрах, че има няколко производители на матрици и всички ги ползват... Процесорите същите при всички. Къде е разликата тогава.. само марката ли? Ако бъркам, моля да ме поправите. Досега съм си мислела, че Sony са най-добрите...просто преди държаха на своите разработки и качество... В къщи имам Sony и бялото си е бяло, независимо от ползването му. Просто картината си е добра...Но явно с развитието на технологиите Sony почват да остъпват на Philips и Samsung. Та почти всички имат матрици на Samsung. Абсолютно се обърках. Та затова, реших да питам вази, хората които се все пак са изчели доста повече от мен и имат инженерна мисъл. Какъв тв да избира:
    - SONY KDL-32W5500K
    - SAMSUNG LE-32B651
    - PHILIPS 32PFL8404H / PHILIPS 32PFL7404H
    Не мога да не скрия, че картината на samsung ми хареса най-много, при Philips също не беше лоша, но нека не забравяме,че в магазините и рекл. филмчета нещата не са много изчистени. А за Sony се казва, че вероятността да уцелиш скапан модел е малка. Имам и едно наум за концерна на Samsung... може би малко настройка (всичко произвежда...всъщност само батерии не съм виждала ... но знае ли човек?).
    Бихте ли ми казала на какъв модел да се спра? И ако не съм уцелила добри модели нали нема да скриете това? Благодаря ви предварително!
    Извинявайте за лиричните отклонения... (женска работа

2.  

3. Тук е от
    Nov 2009

Извинявайте за дългото писание едва сега видях колко съм се отплеснала и колко завъртено е....... и за грешките също сори

4. Member Аватара на kaloman
    Тук е от
    Sep 2008

Браво, бе Габи! Не бих могъл да ти отговоря на поставените въпроси, защото ти явно си по- ерудирана от мен по темата..... заради което и написах този офтопик!!! Ако беше написала и за "детайла" и "дълбочината", щях определено да те объркам с някой! Завиждам на мъжа до теб- невероятни познания имаш!

5. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от jorki
    Здравйете,
    Съжалявам за офф-топик темата, ама не намерих къде да пиша...някой да сподели мнение за Philips като марка?
    Гледам този модел PHILIPS 32PFL5604H..
    Общо взето до 1000лв търся оптималното решение и 32 инча..
    Благодаря
    Филипс 5-та серия не ти го препоръчвам /няма плавни движения на образите/но ако нямаш претенции става
    от Филипс си заслужават 7-ма,8-ма и 9-та серия
    PHILIPS 32PFL7404H http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09054119

погледни този
    PANASONIC TX-L37U10E
    http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09055195
    или този
    Samsung 32B551 http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09053405

6. Тук е от
    Nov 2009

Цитат Първоначално публикувано от kaloman
    Браво, бе Габи! Не бих могъл да ти отговоря на поставените въпроси, защото ти явно си по- ерудирана от мен по темата..... заради което и написах този офтопик!!! Ако беше написала и за "детайла" и "дълбочината", щях определено да те объркам с някой! Завиждам на мъжа до теб- невероятни познания имаш!
    Здравей, благодаря ти за четката... но не е точно така ... все пак съм икономист и всичко де що съм разбрало е повърносттно. Имам навика просто да чета и макар, че често не си признавам просто ползвам библейската функция на нета. И съвсем съм на ясно, че по форумите много често се подвизават образи, които просто си мислят, че всичко си знаят, като във форума бг мама (не съм от тия всезнайковци и дано не засегна некой от бгмама). Тук си има сериозни темички и се усеща, че доста хора се занимават сериозно с това (сигурно, някои от вас работят в сервизи или имат сериозно хиби). Затова и писах във вашия форум ... Много благодарско за инфото, което го има тука.
    Но все пак не ми отговори на въпроса на какво да се спра?... С моите лаишки познания... ми се иска да хвана добрия тв... Като всеки човек, търся добро качество на ниска цена

7. Senior Member
    Тук е от
    Jan 2007

gabi01 като във вица за дядо поп и трите моми, та и трите стават. Въпрос на гледна точка и за отговор попитай твоите очи - само те знаят!
    - SONY KDL-32W5500K
    - SAMSUNG LE-32B651

8.  

9. Тук е от
    Nov 2009

оки схванах... благодарско!

10. Senior Member
    Тук е от
    Jan 2007

gabi01 аз бих избрал PHILIPS 32PFL7404H заради определено по-"детайлната" (поздрав за kaloman)картина.

11. Тук е от
    Dec 2007

Цитат Първоначално публикувано от soon
    gabi01 като във вица за дядо поп и трите моми, та и трите стават. Въпрос на гледна точка и за отговор попитай твоите очи - само те знаят!
    - SONY KDL-32W5500K
    - SAMSUNG LE-32B651
    gabi01, ако трите телевизора ти се струват еднакви като картина, то може обърнеш внимание на: цена(естесвено), габарити (дебел, тънък,...), амбилайт (при 8404), отражателност на екрана - сиреч ако ти отразява огледално лампита в помещението (или други светлиини източници) това също може да се окаже досадно (поне за мене е). Аз лично съм се спрял на почти същия избор като тебе, но клас 40-42". Успех!

12. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от gabi01
    Здравейте, попаднах на този форум покрай търсенията ми за LCD телевизорите. Като повечето хора прибягвам до нета и форумите почти винаги когато търся нещо. Може би ви е писнало от такива като мене които четат и накрая питат, защото не винаги са прочели всичко и точно това което им трябва. Вчера почти цял ден бях във вашия форум. Страхотен е....Поизясних си нещата, но все още имам питанки.
    Та решихда купувам тв. По-точно LCD телевизор, който да ми служи дълго време...Не съм превърженичка на робуването на дадена марка, нито на дадена технология.. Смятам, че идеята на тв е да бъде телевизор, а не компютър или двд... Но все пак не мога да си затворя очите и да не схвана, че технологиите се променят и може би в бъдище всичко ще е в едно. (нали затова тръгнах да купувам....а и CRT телевизорите вече не са това което бяха просто остаряха). В общи линии поставих си за цел да купя "хубав" телевизор LCD, Full HD , с DVB-T/DVB-C/DVB-HD, 100Hz, оптичен изход, сравнително добър контраст (примерно 80000:1) А и не на последно място 32" с цена до 1500 лв. 32", защото стаята е малка с не-много големо място за тв. Цената нема да коментирам бюджета е ясен... Тука повечото за големи екрани и много скъпи тв са... Но 4000 лв. не ми се дават за едно тв... Разберете ме.
    Обихолих ТМ, ТП, Зора, Деком и т.н В общи линии се спряхме на три модела, но не мога да реша кой точно искам. А колкото повече четях във вашия форум, токова повече се обърквах. Разбрах, че има няколко производители на матрици и всички ги ползват... Процесорите същите при всички. Къде е разликата тогава.. само марката ли? Ако бъркам, моля да ме поправите. Досега съм си мислела, че Sony са най-добрите...просто преди държаха на своите разработки и качество... В къщи имам Sony и бялото си е бяло, независимо от ползването му. Просто картината си е добра...Но явно с развитието на технологиите Sony почват да остъпват на Philips и Samsung. Та почти всички имат матрици на Samsung. Абсолютно се обърках. Та затова, реших да питам вази, хората които се все пак са изчели доста повече от мен и имат инженерна мисъл. Какъв тв да избира:
    - SONY KDL-32W5500K
    - SAMSUNG LE-32B651
    Не мога да не скрия, че картината на samsung ми хареса най-много, при Philips също не беше лоша, но нека не забравяме,че в магазините и рекл. филмчета нещата не са много изчистени. А за Sony се казва, че вероятността да уцелиш скапан модел е малка. Имам и едно наум за концерна на Samsung... може би малко настройка (всичко произвежда...всъщност само батерии не съм виждала ... но знае ли човек?).
    Бихте ли ми казала на какъв модел да се спра? И ако не съм уцелила добри модели нали нема да скриете това? Благодаря ви предварително!
    Извинявайте за лиричните отклонения... (женска работа
    Първо привет и добре дошла във форума
    Доколкото разбрах от написаното си прочела доста неща - имаш ясно виждане какво търсиш и много добре си се ориентирала в моделите независимо ,че познанията ти са в друга област.Браво за желанието да търсиш ,четеш и да се образоваш.
    Подредени по картина/според мен/
    1- SAMSUNG LE-32B651 много добър контраст обработка на видеосигнала+екстри като DLNA и медиа плейър
    http://www.digitalversus.com/article-458-6379-36.html
    има го в няколко вида рамки съответно означенията са 650/651/652
    http://www.samsung.com/uk/consumer/t...ype=prd_detail
    http://www.samsung.com/uk/consumer/t...getype=subtype
    2- SONY KDL-32W5500K- добър контраст+DLNA
    http://www.sony.bg/product/t32-w-series/kdl-32w5500
    3- PHILIPS 32PFL8404H / PHILIPS 32PFL7404H-добър контраст в 8-а серия има и DLNA+амбилайт
    http://www.consumer.philips.com/c/te...04h_12/prd/bg/
    можеш да добавиш и този модел в списъка си
    PANASONIC TX-L32G10E http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09052685
    много добра картина

а ако не те притеснява размера виж този
    SAMSUNG LE-40B620 http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09052451

13. nkd
    nkd е офлайн
    Senior Member
    Тук е от
    Jun 2009

gabi01 , Какво те кара да се спираш на 32"(не си дала разстоянието)? При телевизорите размерът също има значение. За този бюджет можеш да си позволиш по-голям диагонал с параметрите ,които си задала. Лично за мен 32" са като за монитор. Прецени добре !

14.  

15. Тук е от
    Nov 2009

Благодаря за отговорите!
    Цитат Първоначално публикувано от hristoslav2
    Първо привет и добре дошла във форума
    Доколкото разбрах от написаното си прочела доста неща - имаш ясно виждане какво търсиш и много добре си се ориентирала в моделите независимо ,че познанията ти са в друга област.Браво за желанието да търсиш ,четеш и да се образоваш.
    Подредени по картина/според мен/.....
    Мерси! Ще ги гледам тия модели още веднъж, ще се дерзае и с новите модели, които ми посочи... Надявам се да уцеля добър продавач и да ме изтрае

Цитат Първоначално публикувано от nkd
    gabi01 , Какво те кара да се спираш на 32"(не си дала разстоянието)? При телевизорите размерът също има значение. За този бюджет можеш да си позволиш по-голям диагонал с параметрите ,които си задала. Лично за мен 32" са като за монитор. Прецени добре !
    Колкото до размера...В момента ползваме стандартния монитор/кинескоп, т.е големите тв някак не ми идват насърце. Имам чувството че ще се залепя за екрана. Стаята е 3,5 х 3,4 някъде... И се гледа тв от има нема 1,8 м.. Мястото за тв също не е кой знае колко голямо... Знам, че колкото по-голем толкова по-добре ...но някак си и не ми се иска всекидневната да е само телевизор... Има и доста по-важни неща в живота...примерно комуникацията. Стига ни, че почти всяка вечер се залепваме за тв... . Та това са причините поради, които се спрях на 32"...

16. Member
    Тук е от
    Sep 2009

Цитат Първоначално публикувано от jorki
    Здравйете,

Съжалявам за офф-топик темата, ама не намерих къде да пиша...някой да сподели мнение за Philips като марка?
    Гледам този модел PHILIPS 32PFL5604H..
    Общо взето до 1000лв търся оптималното решение и 32 инча..

Благодаря
    Струва си парите!
    Няма да съжаляваш!

Цитат Първоначално публикувано от soon
    Samsung виж моделчетата от 4 и 5 серия също супер успешни. М/у другото Серия B551 на Samsung от тази година е големият победител за европейския пазар в съотношението: цена/качество.

Eто един много добър модел, който влиза в цената ти и ще имаш и за почерпка:
    http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09051444
    http://www.hdtvtest.co.uk/news/samsu...0090625155.htm
    SAMSUNG LE-32B450 в МЕТРО е на промоция за 790 лв.

17. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Цитат Първоначално публикувано от gabi01

Колкото до размера...В момента ползваме стандартния монитор/кинескоп, т.е големите тв някак не ми идват насърце. Имам чувството че ще се залепя за екрана. Стаята е 3,5 х 3,4 някъде... И се гледа тв от има нема 1,8 м.. Мястото за тв също не е кой знае колко голямо... Знам, че колкото по-голем толкова по-добре ...но някак си и не ми се иска всекидневната да е само телевизор... Има и доста по-важни неща в живота...примерно комуникацията. Стига ни, че почти всяка вечер се залепваме за тв... . Та това са причините поради, които се спрях на 32"...
    32 инча е нормален размер за това разстояние и за хора - нетелемани. Друг е въпроса защо тогава купувате толкова скъп телевизор щом не държите толкова не наго. Същата работа ще ви свърши и някой за около половината пари.

18. Тук е от
    Nov 2009

Малко се пообърках аз...до 1000лв този ли модел е най-добре съотношение цена/качество? SAMSUNG LE-32B450

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2010
    От toddy във форум Телевизори
    Отговори: 5360
    Последно: 03-12-10, 11:16
  2. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2008
    От kotaraci във форум Телевизори
    Отговори: 4485
    Последно: 31-12-08, 22:00
  3. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2007
    От LUDIA във форум Телевизори
    Отговори: 3340
    Последно: 31-12-07, 18:35
  4. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2006
    От spacedigital във форум Телевизори
    Отговори: 560
    Последно: 17-10-07, 23:50
  5. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори-2005
    От gogo_bg във форум Телевизори
    Отговори: 96
    Последно: 29-12-05, 15:19

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе