Привет :-)Първоначално публикувано от jovanoty
Тая истина е известна отдавна. Въпросът е да успееш да продадеш телевизора си на подходяща цена в момента, в който наистина пожелаеш нов.
![]()
Привет :-)Първоначално публикувано от jovanoty
Тая истина е известна отдавна. Въпросът е да успееш да продадеш телевизора си на подходяща цена в момента, в който наистина пожелаеш нов.
![]()
Това е почти невъзможно. Пазар за употребявана такава техника почти няма. Тая вечер бях с мой познат, на който му взехме преди близо 2 години от първите Pioneer Kuro 5080. Тогава му излезна към 5000 лева и сега ми вика, че ще му иска 2500 лева. Според мен повече от 1000-1200 лева трудно ще му вземе.Първоначално публикувано от adtomov
Той уж има кирилица, но нещо не иска да пише на неяПървоначално публикувано от nkd
Както и да е
Знам че не го откривам аз, но ако повечето канали са HD, няма да я има нуждата да се сменя телевизора толкова често. Кадето и да погледнеш във форума всеки пита как е на SD сигнал, как е на двд рип и т.н., много малко да питат как е на HD. Аз лично имам стара плазма (на 3 години), и да ви кажа на дигиталния сигнал никак не му се кефя, и само за това бих я сменил. НО на HD е кукла
Така че ако каналите бяха HD на дали ще я сменя скоро, въпреки че тук са малко повече от БГ
Бтв колко е дигиталната тв в бг, тук с интернета идва кам 130
![]()
На аналогов или както ти казваш "не дигитален" сигнал трагедията е гарантирана и при моделите ,които имат екстри за подобряване на SD сигнала. При само добър дигитален ( цифров) SD сигнал или материал, тези "подобрители" в някои нови модели дават впечетляващ резултат . Тогава можеш де си помислиш за смяна на старото ТВ. Ама, ако сигнала и програмите са кофти или посредствени , гледай си "старата 3 годишна плазма" , която сигурно е още в гаранция .Първоначално публикувано от jovanoty
Доколкото разбирам от прочетеното из форума, за СД сигнал и спортни сцени най-добре се справя Филипс или се бъркам? Наистина основно към спорта съм претенциозен и бих искал да не се набутам на някое мазало... максимум 1.8 ще е разстоянието до телевизора. Мисля си че 32 ще ми е добре и до 1000лв бих отделил...
Вие какво бихте препоръчали?
jorki
Таз годишните модели на Sony серия W Panasonic серии G,V и Samsung 6,7 серия също се справят добре на SD сигнал. За 1.8 метра става 32" ,но помисли и за 37"-все пак телевизор се купува веднъж на 6-7 години.Според мен този 32"ще ти умалее след 1 седмица гледане.Ако искаш изчакай до 15 януари ще има нови промоции с цени по-ниски от коледните промоции.
Шарп пак си правят гавра с клиентите-промоция с 10лева надолу /1%/
от 2899 на 2889лв
http://www.sharpbg.com/index.php?itemID=326&group=1
според мен една промоция трябва да е с поне 3% надолу
Намалението е 0.344 %. Без коментар....
hristoslav-е, според мен тези от Шарп-бг са идиоти (пак!), ама между нас да си остане....Първоначално публикувано от hristoslav2
Ами не съм на зор, така че мога да изчакам и до 15 януари![]()
На 15 януари най-вероятно вече ще се знае друга, по-късна дата, на която цените ще паднат още. Така може цял живот да си чакаш.
Ако имаш парите и си харесал нещо сега - действай.
Ами не съм се насочил към марка специално, но бих искал като си пусна булсатком и някой футболен мач да не се взирам да търся топката
Но пък от друга страна не искам да давам повече от 1000лв..и за това искам мнение на хора, които разбират повече![]()
Да , сигурно цените ще паднат , но на непродадените стари модели !
Единственото сигурно е ,че самите телевизори на SHARP от LE-серията са световни шампиони по-нисък разход на енергия:LC-52LE700EV харчи само 98 W.Някъде четох,че след калибрация може да се постигне и още по-ниска консумация.Първоначално публикувано от pavele
hristoslav,ако не те затруднява,разгледай ги и кажи ,като картина как са,в сравнение с достиженията на другите производители./ако не се лъжа си от Варна/
Според мен за разстояние 1,8 м,32" ти е напълно достатъчен.Задължително гледай да има кабелен тунер/DVB-C/.Относно тези пари вариантите не са много-освен посочения от теб Филипс също и LG 32LH4000,който е на почти същата цена като Филипса.Първоначално публикувано от jorki
Добре де, ако мога да взема нещо добро и до 1100 бих дал.....не че нещо, ама казвам праг 1000 защото като се започне с едно наддаване мога и до много повече да стигна, а не искам) та затова казвам 1000 ориентировъчно, ама ако има нещо за 1090 няма да го откажа заради някакви си 90лв
![]()