Според мен избора е доста лесен,особено при този диагонал,V10 модела ще бъде по добрия модел.Наблюдавал съм го до Z и W сериите на SONY и определено предава по добре и на HD и SD сигнал.Първоначално публикувано от venci79
Според мен избора е доста лесен,особено при този диагонал,V10 модела ще бъде по добрия модел.Наблюдавал съм го до Z и W сериите на SONY и определено предава по добре и на HD и SD сигнал.Първоначално публикувано от venci79
hristoslav2, lazarus18,
Моля ви за помощ!
40-42" до около 2 500 лв. Ще се гледа телевизия и филми от РС. Разстояние 3-4 м. Най-важно е качествената картина.
За тези пари и разстояние взимай 46-ца. Или взимай нещо до 2000 лева 40-42 или за 2600-2700 46 инча.Първоначално публикувано от prince
Мога да вдигна бюджета малко, но ме ориентирай за модел, моля те! И за двата варианта :-))Първоначално публикувано от lazarus18
До 2000 лева има прекрасни модели 40-42.Първоначално публикувано от prince
Panasonic 42G10 - Плазма на много добра цена.
Samsung 40B650/651/652 или 40B750 заради по-добрия дизайн и 200Hz.
Sony 40W5500
За 46 същите модели, но по-големия размер.
Тези дето формират рекламните брошури на Технополис и оформят сайта са малко много боси по техническите параметри на електрониката и въобще са някакви идиоти щом оформят такова важно нещо а правят такива недопустими и непрофесионални грешки...
Доста често прилагат едни изображения дето са на друг модел и доста често не описват екстрите правилно...
Някой да е чул за LIFE COLOUR CROATION при СОНИ ))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Те и английски не знаят!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ебаси и смешниците ))))))))))))))))))
LIVE COLOUR ИЛИ LIVE COLOUR CREATION има, но не и такива измислици
Е ХАЙДЕ СЛОЖЕТЕ СИ НЯКОЙ КОЙТО ДА СИ РАЗБИРА ОТ РАБОТАТА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Много ти Благодаря!Първоначално публикувано от lazarus18
И аз съм почитател на плазмата, но за LCD-та се колебаех между Philips, Sony и Samsung.
Здравеите искам да ви попитам за най-главните неща ,които са полезни на човек да знае защото нещо не мога да намеря читаво ,точно и ясно оформено обяснение за следните неща:
DVB -видове и кое за какво е
HDMI
и всички останали букси по телевизора и като цяло ме интересуват разликите между LCD /PLAZMA / LED телевизорите ?
Извинявам се ако съм прекалил с въпросите ,но искам като копувам нещо да знам какво взимам и за какво ще ми послужи...
е чак пък от Z серията да е по-добър.може ли някои да ми каже + и - на двата телевизора.иначе има ли нещо по добро за тези пари.Първоначално публикувано от madmaxx
venci79, избор между плазма и LCD , тук най- важното е условията на осветеност на помещението ,при които ще гледаш . Много прозорци лампи, изобщо гледане на светло-LCD(конкретно този избор ,защото има и лачени панели) , обрана светлина ,гледане на тъмно ,филми- плазмата . Тя е и по-добра за спортни предавания.
PS. Без шах.....!
Здравейте!
Определено намирам доста професионални коментари и за тази цел реших да споделя какво възнамерявам да купя.. свел съм вариантите до 2. Така, че ако може някой да ме посъветва кой вариант е по-добър.. ако може да се каже така.
Желая да си купя LCD, 37', Full HD, задължително цифров тунер, HDMI входове.. 2 или 3 за мен е без значение, мога да отделя до 1 200-1 300 лв.... въпросните модели са:
1. PHILIPS 37PFL5604H
2. SAMSUNG LE-37B530
Освен това в последната промоция на ТМ има един модел на LG, съмнявам се че може да бъде сравняван с изброените по-горе. Мисля, че през идният уикенд ще излезе новата промоция на ТМ.. може би тогава ще се появи нещо на добра цена.
Благодаря ви предварително за вашите мнения.
И двата модела са наистина добри. Като плюсове на Сони-то бих споменал 2 инча повече, една идея по-добро представяне на SD сигнал, матов панел, който опзволява гледане и в силно осветено помещение, наличие на система за 100Hz, което е полезно за гледане на телевизия /без филми/ с гладки движения.Първоначално публикувано от venci79
Плазмата има субективно по-добро черно /трудно ще хванеш разлика/. Като цяло плазмите представят цветовете по-различно, има една мекота в образа, близка до киното и кинескопа. Готовия режим THX e голям плюс защото с едно натискане получаваш почти перфектно калибриран образ. Същия образ при Сони се постига също, но само от сервизното меню. За да се възползваш от този режим обаче трябва да гледаш на тъмно.
благодаря много lazurus18 и nkd.
Днес ходих в "Домо" и подробно разгледах избраните предварително модели. Аз нямам опит, това ще ми е първото LCD, но сякаш най-много ми хареса PHILIPS 32PFL5404H. Знам, че е субективно, но при мен е така. Свалих си изчетох ръководствата за работа и поне половината хвалби ако са верни ме устройва за тази цена. Много ще се радвам и ще ми помогнете, ако споделите отрицателни мнения за този модел. Все пак може и положителни.
Здравейте, попрочетох темата, не можах да видя информация за Samsung UE40B7020 както и актуална цена