Вижте резултатите от анкетата: Коя е най-добрата марка телевизор според вас?

Гласували
456. Не можете да гласувате в тази анкета
  • Sharp

30 6.58%
  • Sony

85 18.64%
  • Philips

82 17.98%
  • Panasonic

111 24.34%
  • Toshiba

10 2.19%
  • Hitachi

2 0.44%
  • Samsung

75 16.45%
  • LG

49 10.75%
  • друга

12 2.63%
Страница 423 от 443 ПърваПърва ... 373413421422423424425433 ... ПоследноПоследно
Резултати от 6,331 до 6,345 от общо 6641

Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2009

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Dec 2009

Re:Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2009

[quote=nkd ]
    xtrail ,без ходене на място и директни сравнения няма как да се мине , защото крайния изборът е твой. Дизайна е важна част от този избор ,но все пак мисля, че картината трябва да е на първо място. Ако нямах "поглед" нямаше да ти ги предложа .
    [/quote Отново ти благодаря за съвета. Сега вече аз имам още един вариант, а това е чудесно. Прав си за това, че трябва да се сравни директно. В тази връзка едно неангажиращо мнение - преди два дни посетих ТП, там са наредени един до друг. Бях впечтлен от Panasonic G, S че и U сериите.Гледах ги от почти всеки възможен ъгъл. Тези машини имаха най- острата, чиста, релефна картина. В сравнението липсваха SAMSUNG, които се надявам да ме впечатлят още повече. Ще Ви помоля някой ако може да ми каже разликата ( освен в дизайна и цената ) на U и S сериите на Panasonic? Предварително благодаря!

2.  

3. Senior Member
    Тук е от
    Mar 2003

Re:32" lcd full hd molq prepora4aite modeli do 1000lv

4. nkd
    nkd е офлайн
    Senior Member
    Тук е от
    Jun 2009

xtrail ,ако имаш предвид Панасоник 37" LCD съвсем правилно си забелязал ,невероятно добра картина и най-добрият ъгъл на гледане . В Техномаркет можеш да ги сравниш със Самсунг , но няма как той да те впечатли повече. Незнам защо си останал с убеждението , че Самсунг е най-доброто . Разликата между S и U е 1 HDMI в повече , VGA вход и 500стр. телетекст повече ,при първият, другото е еднакво. G серията е 100хц. и с по-добър процесор, Виж в темата за Панасоник доста е коментирано.

5. Тук е от
    Oct 2009

http://www.technomarket.bg/index.php
    Този модел мога да го доставя на 1700 лв крайна цена с две години гаранция директен внос от Китай, време за доставка 5-7 работни дни!
    Ако някой се интересува от други модели както и цени може да ми пише на лични

6. Тук е от
    Dec 2009

Re:помогнете за избор на lcd телевизор

мда

7. Member
    Тук е от
    Feb 2009

Re:помогнете за избор на lcd телевизор

На повечето тук им е ясно защо цените са доста по-високи в РБългария - коментирано е доста. А иначе аз като си пийна вечер, също изпадам в подобни заядливи настроения Хайде да не си мразим държавата, защото сме част от нея!

8.  

9. Тук е от
    Dec 2009

А какво мислите за PANASONIC TX-P50U10E

http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09055054

10. Novice
    Тук е от
    Dec 2009

искам само да се похваля че разреших моя проблем с избора на LCD взех си sony bravia Z5500 и дано да съм оцелил с него )

11. Тук е от
    Jan 2008

Здравейте,

предстои ми покупка на нов телевизор, като засега нямам предпочитания дали ЛЦД или Плазма. Ще се гледа от разстояние 360 см. и в този ред на мисли идеята засега е да бъде между 42 и 50 инча - добре ли смятате, че е това?
    Определено идеята е, ако трябва в момента да се дадат малко повече пари, но да се получи качествен модел, който да не се сменя скоро. Единственото, което засега изключвам е LOEWE, въпреки, че са доста приятни на външен вид, но просто не си заслужават парите. Но да кажем, че съм готов да дам около 4500-5000 лв. за дългосрочен уред. Ако има обаче нещо по-добро като качество, което да е малко над тази сума, моля кажете и него.

Както по сателит, така и по кабел от компютър, ще имам достъп до HD източници, така че при всички случай уредът трябва да е Full HD. На компютъра напоследък дори свалям блу-рей хилми по 45 ГБ, предполажам, че на голям екран ще е невероятно.

Благодаря Ви за помощта

12. Тук е от
    May 2009

13. Тук е от
    Jan 2008

Мерси LCD???.

Смяташ ли, че ще е проблем ако помещението е малко по-светло или всички тези неща са пренебрежими? Като говорим за плазми, напремето ми перпоръчваха Pioneer. Продават ли те още и ако да, как стоят нещата пир тях? По-добри ли са от този модел Панасоник?

14.  

15. Тук е от
    Oct 2009

Виж тези може да ти харесат цените Доставката отнема 5-7 дни от Китай директно
    SAMSUNG UE46B7020 46” Inch 1080p 100Hz FULL HD LED TV
    2260 лв.

Samsung UE46B8000 46" Full HD 1080P 200Hz LED TV
    2360 лв.

SAMSUNG LE52F96 52" FULL HD 1080p LED LCD TV
    2420 лв

Samsung UE55B7020 55in LED TV
    2880 лв

16. Тук е от
    Jan 2008

При толкова много пари да тръгна да пестя малко за сметка на гаранцията не ми се вижда разумно.

Други предложения за качествено вложение, което да ни даде т.н. УАУ ефект?

Поздрави и мерси,

17. Novice
    Тук е от
    Dec 2009

Здравейте,от две седмици чета темата!Намислил съ да си купувам телевизор и се разрових в нета да видя точно какъв и попаднах на тази тема!След дву-седмично четене реших че съм разбрал достатъчно работи и вчера(четвъртък 17.12.09) ходих в техномаркет за да си закупя телевизор!Не бях се спрял на точно определен модел и се наложи да обикалям и разглеждам доста!След четири часови мъки не можах да си харесам телевизор и останах доста разочарован от няколко работи!
    Първо от обслужването в техномаркет(Цариградско шосе).Толкова време обикалям,а никой от многото "продавач-консултанти" не се сети да ми обърне внимание!Всичките се бяха подпряли на различни и места и си говореха и изобщо не ги интересуваха клиентите!Незнам каква е политиката на тази верига магазини,но това е недопустимо!!!На тях им дават заплати за да се подпират и да си говорят и нямат никакъв контрол!
    В продължение на три часа попитах трима от въпросните продавач-консултанти да ми препоръчат модел на телевизор и всеки от тях имаше различно мнение!А последният(пъпчив тинейджър на около19-20г.) направо ме "отби"!Каза ми че за тези пари е невъзможно да си купя такъв телевизор и си замина!Мисля че нито един от тримата не разбираше от TV-та(не че аз разбирам)!
    Така че искам да Ви попитам за съвет!!!Искам да закупя телевизор за подарък на родителите ми!На него ще се влючва единствено и само булсатком!Искам да е 37инчов,LCD,100Hz,Full-HD!Готов съм да се разделя с 1200-1300лв!Моля Ви кажете ми дали е възможно да си закупя такъв телевизор!
    Благодаря Ви предварително!
    Поздрави и весело изкарване на празниците!
    П.П.Забелязах че само марката Sony имат човек който да отговаря на въпросите на клиентите и да даваповече инфо за моделите на марката!Браво на тях!

18. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Цитат Първоначално публикувано от bgpower
    Мерси LCD???.

Смяташ ли, че ще е проблем ако помещението е малко по-светло или всички тези неща са пренебрежими? Като говорим за плазми, напремето ми перпоръчваха Pioneer. Продават ли те още и ако да, как стоят нещата пир тях? По-добри ли са от този модел Панасоник?
    Pioneer е най-добрия вариант, но вече не се произвеждат. Може да попиташ във electron.bg или avitel-bg.com какво 50 инча може да ти намерят.
    Светлото помещение не е проблем ако не грее пряко светлината. В този случай всеки телевизор с лъскав панел е труден за гледане.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2010
    От toddy във форум Телевизори
    Отговори: 5360
    Последно: 03-12-10, 11:16
  2. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2008
    От kotaraci във форум Телевизори
    Отговори: 4485
    Последно: 31-12-08, 22:00
  3. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2007
    От LUDIA във форум Телевизори
    Отговори: 3340
    Последно: 31-12-07, 18:35
  4. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2006
    От spacedigital във форум Телевизори
    Отговори: 560
    Последно: 17-10-07, 23:50
  5. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори-2005
    От gogo_bg във форум Телевизори
    Отговори: 96
    Последно: 29-12-05, 15:19

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе