Вижте резултатите от анкетата: Коя е най-добрата марка телевизор според вас?

Гласували
456. Не можете да гласувате в тази анкета
  • Sharp

30 6.58%
  • Sony

85 18.64%
  • Philips

82 17.98%
  • Panasonic

111 24.34%
  • Toshiba

10 2.19%
  • Hitachi

2 0.44%
  • Samsung

75 16.45%
  • LG

49 10.75%
  • друга

12 2.63%
Страница 432 от 443 ПърваПърва ... 382422430431432433434442 ... ПоследноПоследно
Резултати от 6,466 до 6,480 от общо 6641

Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2009

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Senior Member Аватара на svetlio1
    Тук е от
    Oct 2008

Re:Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2009

Цитат Първоначално публикувано от ultra
    Абе да ти кажа, се склонявам повече към PANASONIC TX-L32G10E, за него гаранция ли е че като го поръчам ще ми дойде със IPS матрица, да не е като самсунга щото преди си си спомням аз като си купувах, едните бях със по-добри матрици другите с някакви не толкова добри, в случай аз изкарах късмет и моя си беше със такава от самсунг говорим за Samsung A656 в моя случай.
    Не се хващай чак толкова за тия матрици-най-добре сравнявай на място в магазина.Всички модели имат GAME режим .Имам и двата вида и да ти кажа честно не съм забелязал осезаем лаг (PS3 и XBOX360 през HDMI ), но определено имам доста забележки към IPS матрицата на LG ,каквато обикновено ползват PHILIPS- много лош ъгъл на виждане косо/отгоре под диагонал/ и още по-лошо- сенки след фигурите (например при футболни игри), което все пак може да се отнася само за моя вид 37" LG5000.Някой с 42" да каже как е.От друга страна на 40В750 играя без включен GAME режим и с вкючени 200хц ине съм забелязал лаг. Най-добре ,както казах в началото ,сравнявай на място в магазина.
    P.S.Имам и един фундаментален за България въпрос към съфорумците -какво става ,ако докато гледате филм през USB от външен HDD спре тока ?

2.  

3. Тук е от
    Dec 2009

Цитат Първоначално публикувано от Marinchev
    Здравейте пичове,
    искам да задам въпрос на притежателите на Самсунг.Имам плазма PS50B650 от 10 дни.... Сега забелязвам следния ефект: в режим на standbay /светеща червена лампичка/ се чува характерния звук за включване на телевизора/цък-цък/при което дисплея просветлява за секунда ,след което телевизора отново минава в режим на standbay.
    @Marinchev
    Това прилича на едно оплакване в avforums, мисля, че се оказа някакъв ъпдейт, но не можах да намеря темата. Погледни в упътването, би трябвало да пише как се изключва.

4. nkd
    nkd е офлайн
    Senior Member
    Тук е от
    Jun 2009

Цитат Първоначално публикувано от svetlio1
    Не се хващай чак толкова за тия матрици-най-добре сравнявай на място в магазина.Всички модели имат GAME режим .Имам и двата вида и да ти кажа честно не съм забелязал осезаем лаг (PS3 и XBOX360 през HDMI ), но определено имам доста забележки към IPS матрицата на LG ,каквато обикновено ползват PHILIPS- много лош ъгъл на виждане косо/отгоре под диагонал/ и още по-лошо- сенки след фигурите (например при футболни игри), което все пак може да се отнася само за моя вид 37" LG5000.Някой с 42" да каже как е.От друга страна на 40В750 играя без включен GAME режим и с вкючени 200хц ине съм забелязал лаг. Най-добре ,както казах в началото ,сравнявай на място в магазина.
    P.S.Имам и един фундаментален за България въпрос към съфорумците -какво става ,ако докато гледате филм през USB от външен HDD спре тока ?
    Правилно си забелязал лошия ъгъл при гледане косо,по диагонал, на S-IPS матриците на LGDisplay . Съвършенно друга е ситуацията когато се гледа само отстрани или отгоре(отдолу).И при много голям ъгъл няма почти никакви промени на черното и цветовете, за разлика от другите типове матрици, при които промяната настъпва дълеч при по-малък ъгъл. Този недостатък е избегнат в IPS-Pro Panasonic/Hitachi. Тези сенки ,които виждаш около футболистите не са от типа матрица , а от обработката на сигнала, самия сигнал или някой кабел. Аз съм с такава матрица ,но 42" в Тошиба, на качествен SD сигнал такива сенки няма( мачове от чужбина).

5. Тук е от
    Oct 2009

Цитат Първоначално публикувано от mi7ko7
    Утре отивам да купувам TV.Ето, на кои съм се спрял:

http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09061960 SAMSUNG LE-40B554
    http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09055053 PANASONIC TX-P42U10E
    http://zora.bg/main.php?p=products&s...=11193&hotels= Panasonic TX-P42S10E
    http://zora.bg/main.php?p=products&s...=10947&hotels= Panasonic TX-L42U10E
    http://www.technomarket.bg/product_d...ct_id=09060630 TOSHIBA 40LV685DG

Ще се ползва предимно за гледане на филми от компютъра и гледане с булсатком.
    Ако има по-добри варианти моля предложете ги.

Благодаря ви !!!
    Моля ако може някой да ми отговори, за да игнорирам поне някой модел...

6. nkd
    nkd е офлайн
    Senior Member
    Тук е от
    Jun 2009

Моля ако може някой да ми отговори, за да игнорирам поне някой модел...
    Ако нямаш HDMI изход от компютъра можеш да игнорираш сериите U на Panasonic ,защото нямат VGA вход.

7. Тук е от
    Oct 2009

Цитат Първоначално публикувано от nkd
    Ако нямаш HDMI изход от компютъра можеш да игнорираш сериите U на Panasonic ,защото нямат VGA вход.
    А като качество на картината, кои цветове са по-реални.И каква е разликата между U и S серията.А добра алтернатива ли е LCD Panasonic l42u10e

8.  

9. nkd
    nkd е офлайн
    Senior Member
    Тук е от
    Jun 2009

А като качество на картината, кои цветове са по-реални.И каква е разликата между U и S серията.А добра алтернатива ли е LCD Panasonic l42u10e
    Независимо дали е плазма или LCD разликите между U и S сериите са : 1 страничен HDMI вход в повече и наличие на VGA при S . По принцип плазмата има по-реални цветове , иди и разгледай на място,а и по прочети по темите назад , всичко това е предъфквано много пъти.

10. Тук е от
    Oct 2009

А нещо да кажеш за Тoshiba-та и Samsung-a

11. nkd
    nkd е офлайн
    Senior Member
    Тук е от
    Jun 2009

А нещо да кажеш за Тoshiba-та и Samsung-a
    Тази Тошиба е с матрица на Самсунг , обаче дали Самсунга е с матрица Самсунг не е ясно. Аз бих заложил на Тошибата, има отлична картина на SD сигнал , а и 100лв. са си 100лв. (разликата в цената)

12. Junior Member
    Тук е от
    Sep 2005

Здравейте отново
    Колебая се между 2 модела Panasonic L42U10E и PANASONIC TX-P42U10E. И двата са на една цена 1200 лв. Можете ли да ми кажете колко е разликата в енергопотреблението приблизително ?

13. Member
    Тук е от
    Nov 2008

Цитат Първоначално публикувано от KOKOMANIA
    .........
    А за Филипса ми е чудно Нет Тв как се вързва ако няма wifi, дали става с кабел директно към рутер или???
    Серията 8404 няма wifi,свързва се с кабел към рутера,пробвано е!

14.  

15. Member
    Тук е от
    Nov 2008

Цитат Първоначално публикувано от zumitaka
    Здравейте отново
    Колебая се между 2 модела Panasonic L42U10E и PANASONIC TX-P42U10E. И двата са на една цена 1200 лв. Можете ли да ми кажете колко е разликата в енергопотреблението приблизително ?
    На плазмата им дават средно потребление 175 вата при номинал 295 вата така пише на панела отзад, на LCD - то дават 180 вата ,и 145 вата средно потребление виж тук все пак http://www.panasonic.fr/html/fr_FR/P...trackInfo=true

16. Junior Member
    Тук е от
    Sep 2005

А между двата кой бихте избрали или въпрос на вкус дето се вика

17. Тук е от
    Dec 2009

Форумът е страхотен, благодаря за помоща! За тези които в бъдеще ще забележат този ефект ще споделя следното: това е заводска настройка ,която е свързана със самостоятелното управление на захранването на телевизора.За да се изключи се влиза в меню - надстройка на софтуера, от там -актуализиране режим готовност се изключва.

Весели празници!

18. Moderator
    Тук е от
    Aug 2006

Цитат Първоначално публикувано от zumitaka
    Здравейте отново
    Около 40-50 лева на година при гледане 6-7 часа всеки ден.

Цитат Първоначално публикувано от Marinchev
    Форумът е страхотен, благодаря за помоща! За тези които в бъдеще ще забележат този ефект ще споделя следното: това е заводска настройка ,която е свързана със самостоятелното управление на захранването на телевизора.За да се изключи се влиза в меню - надстройка на софтуера, от там -актуализиране режим готовност се изключва.

Весели празници!
    Не е зле да го напишеш и във темата за Самсунг да го има, че тука ще се зарови назад в темата.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

Подобни теми

1. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2010
    От toddy във форум Телевизори
    Отговори: 5360
    Последно: 03-12-10, 11:16
  2. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2008
    От kotaraci във форум Телевизори
    Отговори: 4485
    Последно: 31-12-08, 22:00
  3. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2007
    От LUDIA във форум Телевизори
    Отговори: 3340
    Последно: 31-12-07, 18:35
  4. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори - 2006
    От spacedigital във форум Телевизори
    Отговори: 560
    Последно: 17-10-07, 23:50
  5. Помощ за избор на LCD/Plasma телевизори-2005
    От gogo_bg във форум Телевизори
    Отговори: 96
    Последно: 29-12-05, 15:19

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе