Страница 27 от 47 ПърваПърва ... 17252627282937 ... ПоследноПоследно
Резултати от 391 до 405 от общо 704
Like Tree10Одобрявам

Помощ при избор на 16"-27" TV за кухнята, детската/ FAQ- на първа страница

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Jan 2013

Отговор: Помощ при избор на 16"-27" TV за кухнята, детската/ FAQ- на първа страница

Имам нужда от помощ и съвет в избора на телевизор.Основното търсене е за - бял телевизор за детска стая- малък размер.Харесах Тoshiba 23 EL934 G TOSHIBA 23EL934G :: LED телевизори :: LED телевизори :: Телевизори :: ТВ & Аудио :: Technomarket Bulgaria В момента е на промоция в техномаркет.Моля ви за мнение за модела или препоръка за друг по същите критерии.Предварително благодаря!

2.  

3. Member Аватара на brave
    Тук е от
    Jan 2013
    Живее в
    London UK

Отговор: Помощ при избор на 16"-27" TV за кухнята, детската/ FAQ- на първа страница

Взех си за стаята 23 инчов Philips 231te4lb който е Full HD. С вградени цифрови DVB-T и DVB-C с MPEG2 и MPEG4 тунери.
    Като преди това си продадох стария 14 инчов CRT телевизор.

4. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от brave Виж публикацията
    Взех си за стаята 23 инчов Philips 231te4lb който е Full HD. С вградени цифрови DVB-T и DVB-C с MPEG2 и MPEG4 тунери.
    Като преди това си продадох стария 14 инчов CRT телевизор.
    Честито
    Чакаме подробно ревю, като му научиш мурафетите
    brave одобрява това.

5. Тук е от
    Feb 2013

Здравейте! Следя редовно форума и много съм респектиран от него.Имам нужда от съвет.Нужен ми е телевизор максимум 24 "(мястото където ще се поставя не позволява по-голям размер) и се колебая за LG M2452 D-Pz ,който е и монитор и е с IPS матрица(някъде казват че е с MVA) Държа единствено на качествена картина.Ще съм благодарен ако споделите мненията си.Разчитам и на други предложения. Благодаря предварително.

това е въпросният монитор/телевизор
    http://www.technopolis.bg/b2c/detail...r-LG-M2452D-PZ
    Този пост е редактиран от hristoslav2; 06-02-13 в 15:54.

6. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

При този диагонал по скоро матрицана е TN - провери на място в магазина...
    Малките диагонали нямат добра видеообработка а и при този диагонал няма смисъл от такава - само ще оскъпи модела.
    LG M2452D Personal TV- монитор и ТВ в едно
    LG M2452D-PZ Support: Намиране на ръководства за потребителя и информация за гаранцията | LG Bulgaria

7. Тук е от
    Feb 2013

Благодаря за отзивчивостта hristoslav 2. Гледах същия модел,но с по-малък диагонал и действително ъглите на виждане са прилични.Само не знам ще имам ли проблеми с тази видеообработка за която казваш.Какво мога да очаквам като негативи(реално какво се възприема) ? Там на място не можах да намеря кусури на картината,пък и сигнала им е добър в магазините,но в къщи съм сигурен че ще се колебая след това. Благодаря !
    Този пост е редактиран от don777; 06-02-13 в 19:58.

8.  

9. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Зависи какъв сигнал са пуснали, ако е от кабелната същото ще бъде и у вас.

Пълноценна видеобработка има само във високият клас телевизори /при тях няма малки диагонали/. Колкото по-надолу като класове слизаме, толкова по-слаба е видеобработката на картината /липсват цели пакети от софтуера/. Тоест по-ясно видими стават артефактите - снежинки, ореоли, неясни контури, бандинг, динамика....Колкото по-малък е диагонала на телевизора толкова по-трудно се забелязват тези неща и поради тази причина прозводителите не си правят труда да поставят висококачествени компонети и пълноценен софтуер - и без това тази група телевизори е предназначена за по-слабо платежни клиенти.

10. Тук е от
    May 2006

11. Тук е от
    Feb 2013

Благодаря за информацията hristoslav2.

12. Тук е от
    Nov 2011

Бихте ли споделили и с останалите информацията за Блаупинкт 26P189?

Прочетох няколко страници назад, но не мога да си отговоря на въпроса за около 400 лв, кое е най-доброто от '22/'24 инчовите предложения? На телевизора ще се гледа кабелна цифрова и може би рядко филм от юсб? Разбрах че не трябва да се спирам на марки като Нео, Телефункен, Блаупункт...
    Спрял съм се на ЛГ:
    http://www.technopolis.bg/b2c/detail...r-LG-M2452D-PZ

LG 22LS3500 :: LED телевизори :: LED телевизори :: Телевизори :: ТВ & Аудио :: Technomarket Bulgaria

Тези двата имат ли mpeg-4?

За около 400 лв какво ще ми препоръчате?

13. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от gecata100 Виж публикацията
    Тези двата имат ли mpeg-4?

За около 400 лв какво ще ми препоръчате?
    Да имат тунер с MPEG4
    LG 22LS3500 LED LCD телевизор - LG телевизори
    LG M2452D Personal TV- монитор и ТВ в едно

14.  

15. Member
    Тук е от
    Nov 2005

Разглеждам на сайта на LG М52 серията и се чудя защо 24 инчовия е с MVA, а по-малките са с IPS матрица. Коя е по-хубавата ? Трябва ми тв за кухнята 22-24 инчово. Ще гледам DVB-T и ще му пускам понякога сигнал на HDMI порта от една джаджа. Не държа на марка. Искам да има колкото се може по-голям ъгъл на нормално виждане и да е 1920х1080 все пак нищо, че е малък. С благодарности очакавам предложения или разяснения какво да избера.

16. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от oldgraf Виж публикацията
    Разглеждам на сайта на LG М52 серията и се чудя защо 24 инчовия е с MVA, а по-малките са с IPS матрица. Коя е по-хубавата ? Трябва ми тв за кухнята 22-24 инчово. Ще гледам DVB-T и ще му пускам понякога сигнал на HDMI порта от една джаджа. Не държа на марка. Искам да има колкото се може по-голям ъгъл на нормално виждане и да е 1920х1080 все пак нищо, че е малък. С благодарности очакавам предложения или разяснения какво да избера.
    IPS матрицата е по-добрата в твоят случай.
    https://forum.setcombg.com/dlna-%D0%...%BD%D0%B5.html

17. Тук е от
    Oct 2012

Цитат Първоначално публикувано от Анна Великова Виж публикацията
    Имам нужда от помощ и съвет в избора на телевизор.Основното търсене е за - бял телевизор за детска стая- малък размер.Харесах Тoshiba 23 EL934 G TOSHIBA 23EL934G :: LED телевизори :: LED телевизори :: Телевизори :: ТВ & Аудио :: Technomarket Bulgaria В момента е на промоция в техномаркет.Моля ви за мнение за модела или препоръка за друг по същите критерии.Предварително благодаря!
    Телевизор, който отговаря на изискванията ви е модела на Самсунг 26EH4510

18. Тук е от
    May 2006

Тази прИмоция изглежда много добра PHILIPS 26 PFL 3207 H / 12Някой беше писал по-назад, че менюто е кофти и бавно, но това не е най-важното.

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 27 от 47 ПърваПърва ... 17252627282937 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Отговори: 930
    Последно: 13-06-24, 20:11
  2. Мнения и Избор на 3D телевизор
    От hristoslav2 във форум Телевизори
    Отговори: 2327
    Последно: 02-12-18, 12:04
  3. Отговори: 1579
    Последно: 07-11-13, 19:57
  4. Помощ за избор на "LCD/LED" телевизор - "40-46" инча
    От Jimbata във форум Телевизори
    Отговори: 10
    Последно: 28-01-12, 20:16
  5. Помощ за избор между "SHARP" i "LG"
    От zezo1983 във форум LG телевизори
    Отговори: 2
    Последно: 24-04-11, 18:34

Тагове за тази тема

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе