Страница 25 от 47 ПърваПърва ... 15232425262735 ... ПоследноПоследно
Резултати от 361 до 375 от общо 704
Like Tree10Одобрявам

Помощ при избор на 16"-27" TV за кухнята, детската/ FAQ- на първа страница

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
  1. Junior Member
    Тук е от
    May 2007
    Живее в
    София

Отговор: Помощ при избор на 16"-27" TV за кухнята, детската/ FAQ- на първа страница

Здравейте всички, използвам случая да споделя че форума е страхотен и благодарение на него преди 4 години си избрах страхотни ТВ.
    Дойде време обаче за нов ТВ в спалнята, като стария /Sharp 26D44/ще отиде в детската стая, бюджета е както винаги доста ограничен - преко сили 500-550лв, затова отново клоня към 26".
    Спрял съм се на:
    1. PHILIPS 26PFL3207H (26 PFL 3207 H, 26PFL3207H/12)
    2. LG 26LS3500 :: LED телевизори :: LED телевизори :: Телевизори :: ТВ & Аудио :: Technomarket Bulgaria
    3. LCD телевизор Sharp LC-32SH130E - Новия модел LCD телевизор SHARP LC-32SH130E предлага кристално чиста и наситена картина постигната с LCD технология и висока HD резолюция на WXGA LCD панела (1366x768x3), с усъвършенствани цифрови интерфейси, няколко
    В интерес на истината най-ми допадат третия и първия, шарпа е 32 инча и цената е доста добра, но като качество очаквам вие да кажете.
    ТВ ще се ползва 95% на цифрова кабелна от Близуу и някой друг филм от компютъра, затова основно изискване е е добра картина и приличен звук /пр. от стария Шарп съм супер доволен като картина и звук/. Тв-то ще е закачено на стената и ще се гледа почти фронтално.

Разбира се ако има нещо по-добро от посоченото може да ми го предложите.

Благодаря, предварително за помоща.

2.  

3. Senior Member
    Тук е от
    Jun 2002

Отговор: Помощ при избор на 16"-27" TV за кухнята, детската/ FAQ- на първа страница

Филипса има много бавно и мудно меню, чак изнервя превключването на каналите, също и дистанционното каналите са в долния край и също са неудобни. Шарпа и LG не са Full HD, при условие, че цените са почти еднакви аз лично не мисля, че е разумно да се дават пари за нещо различно от Full HD. Full HD без проблем замества монитора все пак и не се купува толкова често.

4. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

3. Sharp LC-32SH130E - макар и да е турски тв Вестел, се справя доста добре.

5. Junior Member
    Тук е от
    May 2007
    Живее в
    София

Здравейте отново,
    благодаря за бързите отговори.
    Да въпросния шарп и мен ме блазни доста, но видях и тази тошиба TOSHIBA 26EL933G :: LED телевизори :: LED телевизори :: Телевизори :: ТВ & Аудио :: Technomarket Bulgaria та ще ви помоля и за нея да направите коментар и позече няма да ви тормозя.

То моята работа е като на един дето влезнал в магазин и попитал продавачката:"Госпожо иматели нещо хубаво и евтино", а тя му отговорила: "Да господине имаме, ама поотделно" , ама какво да се пави.

6. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

1. Sharp LC-32SH130E
    2. TOSHIBA 26EL933G
    Лично за мен първият е за предпочитане.
    - по-голям диагонал
    - с матрица IPS , а вторият е с TN матрица.

7. Junior Member
    Тук е от
    May 2007
    Живее в
    София

Благодаря ти христослав, решението е повече от ясно. Сега остава да продължат промоцията на шарпа поне до коледа, че тази е до 16,12,2012 и се оборудвам с него.

Весели празници!

8.  

9. Тук е от
    Dec 2012
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от hristoslav2 Виж публикацията
    Stefan MilanovВторият и третият от списъка са монитор с тунерLG M2752D Personal TV- монитор и ТВ в едноT27B300EW - ПРЕГЛЕД | SAMSUNGСамо първият и четвъртият са чисти телевизориPHILIPS 32PFL3017H
    Здравей Христослав, Извинявам се за глупавия въпрос, но какви са недостатъците да е монитор с тунер? Функциите му като ТВ са по-орязани или? Питам защото си търся монитор, който ще използвам и за ТВ (булсатком) и филмчета, а видях че в тази серия М52 на LG: http://www.technopolis.bg/b2c/app/di...ame=)/.do?rf=y всички са с IPS панел, fullHD, цифрови тунери и добър набор от интерфейси - все неща които са ми нужни. Но ако има и други или по-добри предложения в този ценови сигмент - до 4-500лв, ще бъда благодарен ако ме насочите. Благодаря!

10. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от huli Виж публикацията
    Здравей Христослав, Извинявам се за глупавия въпрос, но какви са недостатъците да е монитор с тунер? Функциите му като ТВ са по-орязани или? Питам защото си търся монитор, който ще използвам и за ТВ (булсатком) и филмчета, а видях че в тази серия М52 на LG: http://www.technopolis.bg/b2c/app/di...ame=)/.do?rf=y всички са с IPS панел, fullHD, цифрови тунери и добър набор от интерфейси - все неща които са ми нужни. Но ако има и други или по-добри предложения в този ценови сигмент - до 4-500лв, ще бъда благодарен ако ме насочите. Благодаря!
    Монитор с тунер
    - има модели с орязани ТВ функции /EPG/ или ограничен интерфейс
    - обикновено са с много евтина матрица - TN. Напоследък често се срещат 26", 27" модели с S-IPS, H-IPS или PVA матрица.
    - видеобработката е орязана, но това няма кой знае какво значение, при тези малки размери на диагонала
    http://www.lg.com/bg/personal-tv
    този е с IPS матрица
    http://www.technopolis.bg/b2c/detail...r-LG-M2752D-PZ

11. Тук е от
    Jan 2012

Монитор с тунер
    - има модели с орязани ТВ функции /EPG/ или ограничен интерфейс
    - обикновено са с много евтина матрица - TN. Напоследък често се срещат 26", 27" модели с S-IPS, H-IPS или PVA матрица.
    - видеобработката е орязана, но това няма кой знае какво значение, при тези малки размери на диагонала
    Personal TV | LG България
    този е с IPS матрица
    http://www.technopolis.bg/b2c/detail...r-LG-M2752D-PZ
    здравей, конкретно този модел LG M2252D-PZ има ли нещо орязано заради това че е монитор с тунер? До колкото чета е с ISP матрица.
    Между него и NEO LED-24916FHD кой би препоръчал? NEO-то с каква матрица е?

12. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Цитат Първоначално публикувано от asdator Виж публикацията
    здравей, конкретно този модел LG M2252D-PZ има ли нещо орязано заради това че е монитор с тунер? До колкото чета е с ISP матрица.
    Между него и NEO LED-24916FHD кой би препоръчал? NEO-то с каква матрица е?
    Често казано ме съмнява да е с IPS матрица. Най-лесният начин да провериш е като го пуснеш/с картина/ да го наведеш назад - тоест имитириш поглед ниско отдолу. Ако започне да губи цветове и яркост и картината стане тъмно-сива, то тогава е с TN матрица. Ако променитев картината са съвсем леки, то тогава е с IPS матрица.
    За NEO-то не знам - вероятно TN.

13. Тук е от
    Jan 2012

Често казано ме съмнява да е с IPS матрица. Най-лесният начин да провериш е като го пуснеш/с картина/ да го наведеш назад - тоест имитириш поглед ниско отдолу. Ако започне да губи цветове и яркост и картината стане тъмно-сива, то тогава е с TN матрица. Ако променитев картината са съвсем леки, то тогава е с IPS матрица.
    За NEO-то не знам - вероятно TN.
    Ами да ти кажа, не мисля че е лъжа/правописна грешка, тук и тук също потвърждават че е IPS. Благодаря все пак за помощта!

14.  

15. Тук е от
    Jan 2010

Здравейте,

Моля за съвет за телевизор за кухня:
    Изисквания: Диагонал 24-27 инча, LED (т.е. тънък, да може да се закача на стена), цифров кабелен тунер, да може да приема HD програми по кабела и ефира, добър страничен ъгъл на виждане, Full HD резолюция 1920 х 1080, да има USB вход и съответно плеър, който да разпознава повече формати, (не е чак толкова важно).

Спрял съм се на следните модели:
    1.LG M2752D-PZ :: LED телевизори :: LED телевизори :: Телевизори :: ТВ & Аудио :: Technomarket Bulgaria
    2.SAMSUNG T27B300EW (LT27B300EW/EW) :: LED телевизори :: LED телевизори :: Телевизори :: ТВ & Аудио :: Technomarket Bulgaria
    3.NEO LED-26135 :: LED телевизори :: LED телевизори :: Телевизори :: ТВ & Аудио :: Technomarket Bulgaria

Разбира се приемам и други предложения.

16. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

По спесификации излиза че е с ТN матрица. Зрителен ъгъл 170˚ / 160˚ (По хоризонтала / по вертикала) - реално е 140˚/80˚
    T27B300EW - СПЕЦИФИКАЦИИ | SAMSUNG

Този е с IPS
    LG M2752D Personal TV- монитор и ТВ в едно
    LG M2752D-PZ Support: Намиране на ръководства за потребителя и информация за гаранцията | LG Bulgaria

17. Senior Member Аватара на jonov
    Тук е от
    Dec 2009
    Живее в
    Лом

LG M2452D Personal TV- монитор и ТВ в едно Предполагам и тоя
    ПП . ааа, не - MVA

18. Тук е от
    Jan 2010

За това NEO някой нещо добро (или лошо) може ли да каже? Каква е матрицата?

3.NEO LED-26135 :: LED телевизори :: LED телевизори :: Телевизори :: ТВ & Аудио :: Technomarket Bulgaria

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 25 от 47 ПърваПърва ... 15232425262735 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Отговори: 930
    Последно: 13-06-24, 20:11
  2. Мнения и Избор на 3D телевизор
    От hristoslav2 във форум Телевизори
    Отговори: 2327
    Последно: 02-12-18, 12:04
  3. Отговори: 1579
    Последно: 07-11-13, 19:57
  4. Помощ за избор на "LCD/LED" телевизор - "40-46" инча
    От Jimbata във форум Телевизори
    Отговори: 10
    Последно: 28-01-12, 20:16
  5. Помощ за избор между "SHARP" i "LG"
    От zezo1983 във форум LG телевизори
    Отговори: 2
    Последно: 24-04-11, 18:34

Тагове за тази тема

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе