Здравейте всички, използвам случая да споделя че форума е страхотен и благодарение на него преди 4 години си избрах страхотни ТВ.
Дойде време обаче за нов ТВ в спалнята, като стария /Sharp 26D44/ще отиде в детската стая, бюджета е както винаги доста ограничен - преко сили 500-550лв, затова отново клоня към 26".
Спрял съм се на:
1. PHILIPS 26PFL3207H (26 PFL 3207 H, 26PFL3207H/12)
2. LG 26LS3500 :: LED телевизори :: LED телевизори :: Телевизори :: ТВ & Аудио :: Technomarket Bulgaria
3. LCD телевизор Sharp LC-32SH130E - Новия модел LCD телевизор SHARP LC-32SH130E предлага кристално чиста и наситена картина постигната с LCD технология и висока HD резолюция на WXGA LCD панела (1366x768x3), с усъвършенствани цифрови интерфейси, няколко
В интерес на истината най-ми допадат третия и първия, шарпа е 32 инча и цената е доста добра, но като качество очаквам вие да кажете.
ТВ ще се ползва 95% на цифрова кабелна от Близуу и някой друг филм от компютъра, затова основно изискване е е добра картина и приличен звук /пр. от стария Шарп съм супер доволен като картина и звук/. Тв-то ще е закачено на стената и ще се гледа почти фронтално.
Разбира се ако има нещо по-добро от посоченото може да ми го предложите.
Благодаря, предварително за помоща.