Страница 28 от 47 ПърваПърва ... 18262728293038 ... ПоследноПоследно
Резултати от 406 до 420 от общо 704
Like Tree10Одобрявам

Помощ при избор на 16"-27" TV за кухнята, детската/ FAQ- на първа страница

Сподели във Facebook Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn

1. Тук е от
    Feb 2008

Отговор: Помощ при избор на 16"-27" TV за кухнята, детската/ FAQ- на първа страница

Здравейте! Поради вече належаща смяна на старият монитор, съм се спрял на един модел 3D монитор/ТВ на LG, точният модел е DM2780D-PZ. Интересуват ме някакви отзиви за този модел конкретно, тип матрица, ако някой го притежава пък нека сподели мнение от лично наблюдение. Четох по разни чуждестранни форуми, че се доставя с грешният модел 3D очила? Само това е притеснително да не се окаже модел ТВ, от който трябва да се пази човек...

2.  

3. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Отговор: Помощ при избор на 16"-27" TV за кухнята, детската/ FAQ- на първа страница

Интересно..дават го с TN панел.
    LG 27 Monitor DM2780D | 27 inch LED LCD 3D FULL HD Monitor TV - LG Electronics UK
    ще трябва да го видиш на място в магазина за да разбереш какъв реално са поставили, както и да тестваш очилата.

4. Тук е от
    Feb 2008

М да и аз това забелязах. DM2752D го дават с IPS а и като огледах из нета е и по новият модел. Ами че толкова ли по-зле да е TN панела от IPS-a? Иначе из чужбински форуми доста отзиви намерих, който си го е купил е доволен за цената си, но друго беше и тук някой ако го притежава този модел да сподели мнение...

5. Тук е от
    Oct 2012

Цитат Първоначално публикувано от Sandro Виж публикацията
    Тази прИмоция изглежда много добра PHILIPS 26 PFL 3207 H / 12Някой беше писал по-назад, че менюто е кофти и бавно, но това не е най-важното.
    ...за конкретния модел някой може ли да сподели дали има субтитри на кирилица...мерси

- - - Обновено - - -

Цитат Първоначално публикувано от Sandro Виж публикацията
    https://www.technomarket.bg/products...2/lg-m2631d-pz
    Това го дават, че е IPS.
    ...така е, с IPS матрица е...и аз си поръчах едно такова за детската стая...в големите магазини както да ги наредили един до друг веднага се вижда кой е с TN и кой с IPS...разликата е огромна...а и това LG за цената си е сравнително добро...има си тунери-те, много е тънко, има добра регулируема стойка, 3 години гаранция...дано да не съжалявам после...и пак мерси на всички във форума за инфото...

6. Тук е от
    Feb 2013

Привет!Взех си LG M2252 D-Pz и съм доволен от покупката.Гледах 24 " , но той не е с IPS,което ме накара да премина на 22 ",за което не съжалявам предвид значително по-добрата картина под ъгъл.

7. Тук е от
    Feb 2013

Здравейте искам да си закупя телевизор са спалнята между 24" и 26" като 26 ще ми е малко голям а и жената не иска.Може ли да ми предложите модел от САМСУНГ или ЛГ като по предпочитам ЛГ.Най важна ми е картината и да има медиаплеър с USB. ъгъла не ми е важен защото ще е точно пред мен.Глемда няколко модела..

http://www.technopolis.bg/b2c/detail...AMSUNG-T24B350

http://www.technopolis.bg/b2c/detail...r-LG-M2482D-PZ

http://www.technopolis.bg/b2c/detail...r-LG-M2452D-PZ

https://www.technomarket.bg/products...-lt24b300ew-en

https://www.technomarket.bg/products...-lt24b350ew-en

Ако може да ми препоръчате някой.Гледам единия е със 100лв по скъп и се питам защо и какво повече има и заслужава ли си парите спрямо другите 2.Благодаря чакам отговори

И нещо извън темата.Ако си къпя преносимо ХДД и на него запиша блу рей филм от сорта 20ГБ ще може ли плеърите да го четат и къде мога да видя какви формати четат плеърите за да знам има ли смисъл да си купувам
    Този пост е редактиран от NIGHTMAN86; 21-02-13 в 21:33.

8.  

9. Junior Member
    Тук е от
    May 2011
    Живее в
    Перник

Question Отговор: Помощ при избор на 16"-27" TV за кухнята, детската/ FAQ- на първа страница

Здравейте, колеги. Значи. Пиша във тази тема, защото мисля в скоро време да си сменя телевизора в кухнята. Та, исках да знам, дали това телевизорче на Тошиба - TOSHIBA 19HV10G :: LED телевизори :: LED телевизори :: Телевизори :: ТВ & Аудио :: Technomarket Bulgaria има цифров тунер с mpeg4 кодиране на сигнала!? Търсих в Google, но не успях да намеря нужната информация! Иначе, ако се окаже, че няма цифров тунер с mpeg4 кодировка, тогава ще помоля да ми предложите друг модел телевизор, като имате в предвид, че мисля да се възползвам от промоцията на Техномаркет за връщане на стария кинескопен телевизор, в замяна с ваучер. Също така, трябва да спомена, че бюджета ми е силно ограничен - до 200 лева. Ок. Добре. Надявам се, че ще има хора, които ще помогнат.

10. Senior Member Аватара на hristoslav2
    Тук е от
    Jun 2008
    Живее в
    Варна

Тук пише че е само с аналогов тунер
    http://www.regza-asia.com/pdf/HV10/1...0Series-OM.PDF

11. Junior Member
    Тук е от
    May 2011
    Живее в
    Перник

Цитат Първоначално публикувано от hristoslav2 Виж публикацията
    Тук пише че е само с аналогов тунер
    http://www.regza-asia.com/pdf/HV10/1...0Series-OM.PDF
    Ахам. Еми... Ок. Благодарско за отговора. А, иначе, има ли други варианти за тези пари, които съм споменал в предишния ми пост!? Ок. Дано се намери нещо. : ))

12. Senior Member
    Тук е от
    Oct 2010
    Живее в
    Шумен

Цитат Първоначално публикувано от Bobsano Виж публикацията
    Ахам. Еми... Ок. Благодарско за отговора. А, иначе, има ли други варианти за тези пари, които съм споменал в предишния ми пост!? Ок. Дано се намери нещо. : ))
    LG M1962DP-PZ :: LCD телевизори :: LCD телевизори :: Телевизори :: ТВ & Аудио :: Technomarket Bulgaria

13. Тук е от
    Jul 2006

14.  

15. Senior Member Аватара на iveto
    Тук е от
    Jan 2013
    Живее в
    София

16. Junior Member
    Тук е от
    Feb 2012

Здравейте , след Вашата помощ която ми оказахте в избора на телевизор -Philips 5507 40" , от който съм доволен , ми попадна наскоро една реклама от Техномаркет за така нареченото изкупуване на старите телевизори с кинескопи.
    Имам 21" Sharp с кинескоп на повече от 15 години и не се е развалял досега.
    Минусите на Sharp-a са:
    -лек наклон на субтитрите /фабричен дефект/
    -големите килограми и обем
    -малкият екран /свикнах с 40"/
    Та въпросът ми е струва ли си да си взема нов телевизор до 20"-23" ,като го върна в магазина.Не държа на марка , а на качество.

17. Junior Member
    Тук е от
    Jan 2009

Струва си но минимум 26" ако искаш да не е по малък Sharp-a.
    Прикачени изображения Прикачени изображения

18. Senior Member
    Тук е от
    Aug 2011

Цитат Първоначално публикувано от valor Виж публикацията
    Здравейте , след Вашата помощ която ми оказахте в избора на телевизор -Philips 5507 40" , от който съм доволен , ми попадна наскоро една реклама от Техномаркет за така нареченото изкупуване на старите телевизори с кинескопи.
    Имам 21" Sharp с кинескоп на повече от 15 години и не се е развалял досега.
    Минусите на Sharp-a са:
    -лек наклон на субтитрите /фабричен дефект/
    -големите килограми и обем
    -малкият екран /свикнах с 40"/
    Та въпросът ми е струва ли си да си взема нов телевизор до 20"-23" ,като го върна в магазина.Не държа на марка , а на качество.
    Това с килограмите, какво променя. Да не би да го разнасяш?:rolleyes: До 32" са си монитори с тунер. Гледай поне да е mpeg4. Може да погледнеш моделите на LG .

Сподели във Facebook Сподели в Google Plus Сподели в Twitter Изпрати на Email Сподели в LinkedIn
Страница 28 от 47 ПърваПърва ... 18262728293038 ... ПоследноПоследно

Подобни теми

1. Отговори: 930
    Последно: 13-06-24, 20:11
  2. Мнения и Избор на 3D телевизор
    От hristoslav2 във форум Телевизори
    Отговори: 2327
    Последно: 02-12-18, 12:04
  3. Отговори: 1579
    Последно: 07-11-13, 19:57
  4. Помощ за избор на "LCD/LED" телевизор - "40-46" инча
    От Jimbata във форум Телевизори
    Отговори: 10
    Последно: 28-01-12, 20:16
  5. Помощ за избор между "SHARP" i "LG"
    От zezo1983 във форум LG телевизори
    Отговори: 2
    Последно: 24-04-11, 18:34

Тагове за тази тема

SetCombG.com
SetCombG.com е портален сайт и Форум за битова техника, телевизори, климатици, лаптопи и смартфони, създаден през 1999 година.
Заедно сме над 20 години!
Следвай ни
Горе